- 12 Aralık 2014
- 97
- 60
- 18
- Konu Sahibi HAYATVERENSU
-
Selam kizlar :) gayet iyiyim agrim biraz azaldi. Hareketsiz bi sekilde yatoyorum guzel gozukuyorlar. Bu arada 325 cc takildi.[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim güle güle kullan:)
Benimkiyle aynı boyuut geçmiş olsun çok sevindim güzel geçtiğineSelam kizlar :) gayet iyiyim agrim biraz azaldi. Hareketsiz bi sekilde yatoyorum guzel gozukuyorlar. Bu arada 325 cc takildi.
cok ağrın oluyomu canım dayanılmayacak kadar bi ağrısı yok dimi en korktuğum şey o çünkü :)Selam kizlar :) gayet iyiyim agrim biraz azaldi. Hareketsiz bi sekilde yatoyorum guzel gozukuyorlar. Bu arada 325 cc takildi.
Selam kizlar :) gayet iyiyim agrim biraz azaldi. Hareketsiz bi sekilde yatoyorum guzel gozukuyorlar. Bu arada 325 cc takildi.
Ameliyat sonrasi ben agridan cok agirlik hissettim ama narkozdan dolayi cok takmadim sanirim :) serum ve igneyle gecici agrilar. Sirt ustu yatmak sinir bozucu sirf o yuzden aglayip durdum ama agladikcada kaslar gerildi kaburgalarim agridi :) suan iyiyim. Dayanilmayacak birsey yok canim.cok ağrın oluyomu canım dayanılmayacak kadar bi ağrısı yok dimi en korktuğum şey o çünkü :)
12 gündür tabut içindeki vampir gibi uyuyorum alışıyorsun bi süre sonraAmeliyat sonrasi ben agridan cok agirlik hissettim ama narkozdan dolayi cok takmadim sanirim :) serum ve igneyle gecici agrilar. Sirt ustu yatmak sinir bozucu sirf o yuzden aglayip durdum ama agladikcada kaslar gerildi kaburgalarim agridi :) suan iyiyim. Dayanilmayacak birsey yok canim.
Hahahaahahah yaaa of guldurme kiz12 gündür tabut içindeki vampir gibi uyuyorum alışıyorsun bi süre sonra
12 gündür tabut içindeki vampir gibi uyuyorum alışıyorsun bi süre sonra
Hahahaahahah yaaa of guldurme kiz
geçmiş olsun bebeğimmm
Geçmiş olsun :) ben de evde 4 yastıkla başladım 2'ye düşürdüm şimdi öyle uyuyorum hastane yatağı çok güzeldi eve de lazımçatladım gülmektençok hoşsun.. ben L koltukta kafamı otobüs camına dayamış gibi uyuyorum hafif yüksek yastıkta, çok şahane oluyor :)
Cnm senin direnler kac gun durmus olacak.doktorum bana ameliyatin ertesi gunu alicam direnleri hastaneden cikmadan dedi..Selam kizlar. Bugun cok daha iyiyim. Derin nefes alabiliyorum. Kollar hareket etmeye basladi ama direnlerden dolayi kisitli yinede. Yarin insallah direnler cikinca rahatlayacagim. Bugun havanin guzelligini degerlendirecegim bakalim neler olacak :) ayrica herkese tesekkur ederim :)
4. Gunum bugun canimCnm senin direnler kac gun durmus olacak.doktorum bana ameliyatin ertesi gunu alicam direnleri hastaneden cikmadan dedi..
Normalde su icmeyen biriyim ama ilaclarin etkisi sanirim bol bol iciyorum :)Geçmiş olsun canım iyi bi büyüklük 325 cc bol sıvı almaya çalış canım
güzel haberleriniz aldıkca seviniyorum canım ya aman böyle olsun tez zamanda iyileşmeye devam :)Selam kizlar. Bugun cok daha iyiyim. Derin nefes alabiliyorum. Kollar hareket etmeye basladi ama direnlerden dolayi kisitli yinede. Yarin insallah direnler cikinca rahatlayacagim. Bugun havanin guzelligini degerlendirecegim bakalim neler olacak :) ayrica herkese tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?