- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi HAYATVERENSU
-
kızlar merhaba. Bugün tekrar doktora gittim. Ameliyat tarihini belirledik. Fakat şuan çok kararsızım ve moralim bozuldu. Çünkü doktorum özelde yapmak için midir nedir bilmem ama "işte burası araştırma hastanesi hastane ihaleyi hangi marka silikonla yaptıysa onunla yaparız. Ameliyata belki ben giremem asistanlarla beraber giriyoruz. Eğer burda olmak istersende tabiki burada elimden geleni yaparım dedi. Araştırma ve eğitim olduğu için kullanılan ekipmanların temizliğini bilemem." gibi şeyler söyledi ve ne yapacağımı bilemiyorum. Özelde yapabileceği fiyatı da söyledi. Ama imkanım o kadar yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Kesinlikle oyle:) arastiricam ama cok uzuldum herseyin hayirlisiBencede başka Dr araştırın saçmalamış araştırma Hastanesi sonuçta öğrenciler asistanlar muhakkak olacaktır.. ama temizlik açısından ne fark edecekki çok saçma
Evet bencede bi sorun cikmaz ama bu sfer doktora guvenemiyorum. Bi enfeksiyon olursa ki Allah korusun ben sana demistim gel ozele tedavi edelim demesinde korkuyorumBen de araştırmada oldum, hiçbir aksilik çıkmadı, memnun kaldım.
canım naptın bi gelişme var mı görüşmelerdeEvet bencede bi sorun cikmaz ama bu se
Evet bencede bi sorun cikmaz ama bu sfer doktora guvenemiyorum. Bi enfeksiyon olursa ki Allah korusun ben sana demistim gel ozele tedavi edelim demesinde korkuyorum
yok canım Türkiye hastanesine bakıcam arkadaşım daha önce orada olmuştu gayet memnun ve sonuçları güzel oldu :) Ameliyat tarihimi de daha iptal ettirmedim. Doktorla görüşüp neden vazgeçtiğimi yüzüne söylemek istiyorum.canım naptın bi gelişme var mı görüşmelerde
hayırlı olsun canım inş güzel geçer görüşmen:)kızlar Silivri Devlet Hastanesinde Dr. Hamit Baki Duru var. Oradan 13 Ocak için randevu aldım. Bakalım neler olacak :)
inşallah. Hevesim kırılsa da bu sefer umutluyum. Orada yaptıran arkadaş varmış gayet memnun kaldığını söyledi. Detayları yazacağım :)hayırlı olsun canım inş güzel geçer görüşmen:)
Amin insallah canim. Gelismeleri yazarim :)hayırlı olsun canım inş sorunsuz güzel bi şekilde atlatırsın:)
Cok tesekkur ederim. Insallah :)Hayırlı olsun simdiden ins istedigin gibi olur
Merhaba kizlar :) bugun Dr. Hamit Baki Duru'yla gorustum. 1saate yakin konustuk bayaa ilgiliydi. Titizlikle calisan bi doktora benziyor. Resimlere baktim ve icime sindi. Ameliyat tarihimi ayarladik ve tahlillerimi tamamladim. 22 ocak ameliyat oluyorum. Insallah bu sefer bi aksilik cikmayacak :)
Aynı tarihte oluyoruz bende İzmir'de can Kopal a olucam amelyat şimdiden geçmiş olsunMerhaba kizlar :) bugun Dr. Hamit Baki Duru'yla gorustum. 1saate yakin konustuk bayaa ilgiliydi. Titizlikle calisan bi doktora benziyor. Resimlere baktim ve icime sindi. Ameliyat tarihimi ayarladik ve tahlillerimi tamamladim. 22 ocak ameliyat oluyorum. Insallah bu sefer bi aksilik cikmayacak :)
Merhaba, 300 cc düşündük ameliyatta karar vericek aslında ya biraz altı yada üstü olabilirmiş. Doktora bıraktım :) Silikon olarak Mentor marka yuvarlak Plus profil kullanılacak. Fiyat 1800 ameliyat masrafı, 2200 kadarda silikon masrafı olacak diye konuştuk.Merhabalar adınıza sevindim ,Bende DR araştırması yapanlardanım :) peki kaç cc ve ne takacağı hakkında bilgi verdi mi? Silivri devlet hastanesinde plastik cerrah olduğunu bende duymuştum fakat arıyamadım bir türlü.İsim yazmanız çok iyi oldu. Fiyat hakkında bilgi verdiler mi cnm sana?
oh ohh ne güzel :) sizede geçmiş olsun. Ameliyat sonrası yazın mutlaka.Aynı tarihte oluyoruz bende İzmir'de can Kopal a olucam amelyat şimdiden geçmiş olsun
Merhaba, 300 cc düşündük ameliyatta karar vericek aslında ya biraz altı yada üstü olabilirmiş. Doktora bıraktım :) Silikon olarak Mentor marka yuvarlak Plus profil kullanılacak. Fiyat 1800 ameliyat masrafı, 2200 kadarda silikon masrafı olacak diye konuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?