Heyecan ve aşka dair hislerim yok gibi

Eski sevgilimin gönderdiği şey geldi hediye kutusu göndermiş.

Bence 3 seçenek var.biri yaşla ilgili.pek birşeye hevesiniz kalmadı.ikincisi bu kişilerden yeterince hoşlanmadıniz, ilişkilerin temeli sağlam değil, olması gerektiği gibi ilerlememiş, aranızda yeterince paylaşım olmamış, üçüncüsü genel olarak hayata karşı bir isteksizlik ve mutsuzluk var.

Üçüncüsü bence.

Ayy ne tuhaf.flört etmeyi de bilmiyorlar.

Bu yazdığı not kusura bakmayın ama bana çok ergence geldi :)

Ben kahveyi çok seviyorum kahve fincanı göndermiş iki tane. Bir de ikramlığı var çini desenli. Bugünde göndermiş kolye papatyalı içinde ismim yazıyor.
Hediyeleri iyi güzel düşünmüş ama ben öncesinden yarın hediye göndereceğim diye haber vermesine takıldım. Hediyelerin sürpriz olması daha eğlenceli, heyecan verici oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bugün ki kolye notuna da şey yazmış zorla gireceğim bir gönülde olmak istemem o yüzde sadece senin ismini yazdırdım. Diğer tarafına kimi yazmak istersen onu yazabilirsin güle güle kullan yazmış.
pardon???
boyle adama kimsenin gönlü ısınmaz manyak midir nedir.
hediyeyle tribini atmış.
sorun sende degil kesinlikle, kendini suclama hislerim yok diye

Diğeri de 30 yaşındaydı ama hiç ayrılık konuşması bile yapmadı adam
Bazıları var 20li yaşlarda ama olgun davranır bazıları ise 30lu yaşlarda ama çocuk gibi davranır. Herkes aynı karaktere , kişiliğe sahip değil. Yaşından daha olgun davrananlar da var elbet. Ama siz durmadan geçmiş ilişki ile kıyaslama yapıyorsunuz. Bence bu doğru bir şey değil. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Size hediye veren , şuan konuştuğunuz kişi değer veriyor mu ,iyi hissettiriyor mu asıl bu önemli . Saygı, sevgi,ilgi var mı, anlaşabiliyor musunuz, ortak yönleriniz var mı , hobiler hayaller, geleceğe dair beklentiler, aile yapısı, kültür, ailesiyle akrabalarıyla bağları nasıl, arkadaş çevresi vb her şey konuşulmalı ciddi düşünülecekse eğer.

Haklısınız şöyle bir durum var aynı yersiniz bu tesadüf tabi ki. Yani şu an bilmiyorum yüz yüze gelip konuşmak istiyor tabi ki. Ama şu an henüz değil dedim. Belki ilerleyen zamanlarda dedim. Örneğin Polis memuru olan eski sevgilim de ailelerimiz tanışıyordu ama adam açıklamasız sessizce ayrıldı. Yani şu an diğer eski sevgilimle bir buçuk senedir yüz yüze gelmedik yüz yüze gelmek lazım tabi ki .

Bir görüşün duruma göre bakarsınız. Zaten ona karşı az çok bir düşünce şekillenir, hoşlantı var mı yok mu hissedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…