Heyecan ve aşka dair hislerim yok gibi

Yok o farklı şehirlerde olduğun polis memuru olan eski sevgilimdi. Bir bucuk senedir gorusmedigimle aynı şehirdeyiz
Anladım yerinizde olsam ikisini de silerim. Polis olan zaten ilgisiz biriymiş ve uzak mesafe hiç çekilmez. Bu çocukluktan beri tanıştığınız ve sonrasında evlilik istemediğiniz için ayrılan, şuan tekrar konuştuğunuz kişiyi gerçekten çok sevseniz bence durum daha farklı olurdu. Aldığı kolyeyi sürpriz değil de önceden haber vermesi, gelince vericem demesi bana da tuhaf geldi

Şöyle o şehir şehir gezmek istiyordu. Ben de evlenmeden istemiyordum oda dedi ki nişan yapalım vs ben de istemedim. O yüzden yani. O dönem ben de onu seviyordum tabi ki .

Uzak mesafe olanda örneğin bana pandora alıp göndermişti vs. Ama onda hep bir gariplik vardı yani çok umursamazdi istiyordu ki onun dediği olsun ben hiç bir şey demiyim ona.

flörtleşmek istemediğiniz, içinizin soğuduğu kişi için ne storyme bakmış mı diye düşünürsünüz, ne de onun için konu açarsınız.
storye bakmak ne demek ki zaten de onu hiç demiyorum. silin bu kişiyi, belli ki takılı kalmışsınız. sosyal medya falan oldukca da o enerjiden cıkamazsınız. adamın sizle işi yok sizin de olmasın.

Yorumunuz için teşekkür ederim zaten sosyal medyası yok numarası var sadece.

Uzak mesafe olanda örneğin bana pandora alıp göndermişti vs. Ama onda hep bir gariplik vardı yani çok umursamazdi istiyordu ki onun dediği olsun ben hiç bir şey demiyim ona.
Bir erkek beni istediği kadar hediyelere boğsun, iltifat etsin ama ilgi göstermiyorsa, sohbet etmemek için bahane uyduruyorsa, sadece kendi dediği olsun istiyorsa bencildir. Direkt soğur uzaklaşırım.

Bir erkek beni istediği kadar hediyelere boğsun, iltifat etsin ama ilgi göstermiyorsa, sohbet etmemek için bahane uyduruyorsa, sadece kendi dediği olsun istiyorsa bencildir. Direkt soğur uzaklaşırım.
Size bir örnek vereyim avm ye gittik saatini değiştirmek için bu uzak mesafe olandan bahsediyorum neyse 2 saniye bile sürmeyecek işimiz otur Hayatım dedi yok dedim sonra gel oturalım hayatım dedi oda oturdu beni de oturttu.

Yine bir örnek daha vereyim yürüyen merdivende yanında değilde önünde ki merdivene geçirdi beni. Normalde yan yana olunur onda önünde durdum.

Yine bir örnek daha vereyim yürüyen merdivende yanında değilde önünde ki merdivene geçirdi beni. Normalde yan yana olunur onda önünde durdum.
Belki arkadan geçen birisi olursa yol açmak için böyle yapmıştır. Ben de yürüyen merdivende birisi sağ tarafta ise sola geçmem o kişinin arka tarafında dururum.

Bir örnek daha vereyim ben kahve içerim dedim oda çay daha iyi olur çay içelim diyip çay söyledi tatlıyla çay daha iyi olur falan dedi kendisinin dediği oldu. Sonra kahve iç dedi de içmedim.

Bir örnek daha vereyim ben kahve içerim dedim oda çay daha iyi olur çay içelim diyip çay söyledi tatlıyla çay daha iyi olur falan dedi kendisinin dediği oldu. Sonra kahve iç dedi de içmedim.
İşte bu yaptığı hoş değil. Siz kahve içerim diyorsunuz o çay daha iyi olur çay içelim demiş. Üstelik polis yani parası var. Cimri olduğunu düşündüm. Kendi istediği olsun istemiş.

İşte bu yaptığı hoş değil. Siz kahve içerim diyorsunuz o çay daha iyi olur çay içelim demiş. Üstelik polis yani parası var. Cimri olduğunu düşündüm. Kendi istediği olsun istemiş.
Yok cimri değil işyerime jest olarak tatlı yemek falan söylemişti haberim olmadan benim canım istedi diye.kendi istediği olsun diye yaptı diyor ki tatliyla çay daha iyi olur ca içelim.

Birimiz kahve birimiz çay da içebilirdik. Örneğin ojeden hiç hoşlanmaz. Ojeyle yapılan yemeği yemem falan derdi. Uzak mesafe olan.

Kadınlar genel olarak hisseder zaten ilgili, sevgi dolu,iyi hissettiren erkek kalbinizde çiçek açtırır , yaşama sevincini artırır,onu görünce tebessüm edersiniz, birbirinizi ilişkide yükseltirsiniz. Yıkıcı değil yapıcı bir ilişki olur. Zorlukta, hastalıkta her zaman yanınızda olduğunu hissetirir, merhametli davranır.

Tabi ki öyle

Mesela ojeden falan nefret ederdi. Hiç sevmezdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…