Sagol cnm resimlerine baktim cok guzel gozukuyorlar darisi bnm basima
Ayy bende haftalarımı doldurup iç çamaşırı alışverişi için sabırsızlanıyorum. Ben internetten iç çamaşırı alışverişi yapmaya çekiniyorum. Üstüme deniyerek aldığımda daha emin oluyorum. En çok bikini alırken zorlanıyodum. Abartıcam bu sene vallahi beğendiğimi alıcam senelerin acısını çıkarıcam:)))
hahaha bendeee ama iç çamaşırı konusundaa abartacağım gibi geliyor. Arkadaşlarımın hepsi yeni yeni bikiniler alırsın sen şimdi diyorlar bende geçen senekilerin içine tam anlamıyla girebilmenin mutluluğunu yaşayacağım bu yeter bana diyorum ama yeni göğüslere yeni bir bikini alacağım almadan olmaz. :) Biz ne zaman gönlümüze göre sütyen kullanmaya başlayacağız? Ben bu konu da hiç bişey sormadım doktoruma balensiz ve sporcu sütyene devam et dedi. Zaten şuan için erken ama 2. aydan sonra başlasak iyi olur. Bu arada bir kaç kendini bilmez satış danışmanı küçültme ameliyatımı olduğunuz diyip sinirimi bozuyorbazı hatunlar silikon olayını abarttıp kafam kadar taktırdıkları için bnm göğüsler ufak geliyor
Hanımlaaar, ben de dün ameliyat oldum nihayet! Hala inanamıyorumHatırlıyor musunuz ne kadar kaygılıydım? Çok yardımcı oldunuz bana sağolun :)
Doktorum bana 6 haftadan sonra dilediğini kullanabilirsin dedi. 3 hafta gitti geriye kaldı 3 hafta. Ya bi makale okumuştum orda yurt dışında takılan silikon ebatları 400 üzeri yazıyordu. Ama Türkiye' de ki doktorlar her zaman abartıdan uzak hastanın ihtiyacını karşılamaya yönelik dik ve çekiçi göğüs ebatını uygun gördükleri için hastanın isteklerinin altında protez boyutunu uygun görüyorlarmış. Bende ameliyattan çıktıktan sonra protezin ebaını duyunca neden daha büyüğünü takmadınız demiştim. Sonra baktım gerçekten bana takılan benim kaldırabilecepim en büyük protezmiş.sırf göğüs kafesi ölçüsü değil meme dokusu ve benzeri faktörlerinde etkisi var boyutta. Bize takılanlar bizim için en iyileri yani
Hanımlaaar, ben de dün ameliyat oldum nihayet! Hala inanamıyorumHatırlıyor musunuz ne kadar kaygılıydım? Çok yardımcı oldunuz bana sağolun :)
Kizlar bugun ara ara sag gogusume agri girdi ya kendimi cok yordum bu aralar yada baska bisey ama korkmaya basladim doktorumla gorussem mi? Yoksa bu tarz agrilar normal mi?
benim sağ tarafımda iyileşme yavaş olduğu için o taraf acıyor zaman zaman. 2 gün önce ( ki ameliyat olalı 2 ay olmak üzere) ağrım, sızım az diye iş yaptım her zamankinden biraz fazla. sol tarafım da acıdı bu defa. ilk ameliyatımda da 3 ay sonrasında, iyiyim nasılsa deyip, sırt fermuarı olan giysiyi giyip sol kolumla fermuarı çekmiştim, yine sol tarafımı acıtmıştım. ağrısız da geçse süreç, kolları yormak iyi gelmiyor.
şimdi yavaş yavaş o acımalar da azaldı. ama canımı sıktı epey tabi.. kendime kızdığımla kaldım..
ağrın devam etse de etmese de doktorunu bilgilendir. nasıl hareket yaptığını, acı, ağrının ne kadar sürdüğünü... vb
geçmiş olsun. (belki geçti bile ama okuyanlara faydam olur en azından.)
tşk ederim bilgilendirdiğin için konu biraz kaynadı :) doktorumla görüşmedim ama anladığım kadarıyla yaşadığım gerginlik ve üzüntü sebep oldu ağrılara ne zaman gerilsem göğüslerimde o ağrıyı hissediyorum. ben 1 aylık kontrole gitmedim doktorum 3. ayda gelirsin dedi ama ağrı vs. olursa randevu alıp gideceğim yolunda gitmeyen bişey var mı yok mu 3 ay olmadan bakalım.
kızlar Ameliyatın 3. ayını geri de bıraktım 4. aya doğru ilerliyorummm fakat göğüslerim çok fazla aşağı inmedi hala yara izlerim görünüyor doktorum göğüslerin aşağı doğru inince o izler görünmeyecek demişti. En son kontrolümde masaja devam et dedi fakat ben 3 aydır hiç masaj yapmadım çnkü masaj vermemişti. Şuan geç mi kaldım masaj için onu da bilmiyorum... Kapsül oluşumundan falan bahsetti neden bahsettiğini anlamadım açıkcası sormaya da korktum yolunda gitmeyen bişey mi var diye gerçi şuan anlaşılmaz 6. aydan sonra fark edilir bu durum dedi. Göğüslerimde aşırı bir yumuşama yok ama sertte değiller of beni bir korku sardı ki sormayın gitsin. Göğüslerin çok güzel oldu diyen çok insan var valla nazardan korkuyorum.. 3 gün o direnlerle dolaştım kapsül oluşmasın diye 6. aydan sonra böyle bişey olursa sırf masaja geç kaldım diye çok üzülürüm...
Canım benim doktorumda masaj vermedi bana ama şu an taş gibi değiller formunu almaya başladı. Bi kontrole git merak ettiklerini doktoruna sor vesveselerinden kurtul:) ama tahminimce göğüslerinin çok aşağıya inmemesi bekar ve emzirme iş olmandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Olsun yumuşamasın keşke benimkilerde hiç yumuşamasa diyorum . İzlerin içinde doktorunla bir görüş derim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?