iyi yapmışsın canım yeni incinin modeli nasıl nette varmı örneği varsa linkini koyabilirmisin canım :) birde ne kadara aldın ?
19 tl canim fiyati.
Yeni İnci 2001 Lacivert Sütyen: Lidyana
Bu arada bn bugun doktoruma sormayi unuttum biz kacinci aydan snda balenli sutyen kullanmaya baslayacagiz?
Teşekkür ederim canım bende bi ara bi bakayım yeni inciye önce gezdiğimde bulamamıştım . Bana 3 ay kullanacaksın sporcu sütyenini ama bende sormadım balenliyi ne zaman kullanırım diye gelecek hafta bende kontrole gidicem o zaman sorarım . Ama yinede balenli sütyene gerek kalmadan bizim göğüsler yeterince dik gerek kalmaz die düşünüyorum.
Burda bazı arkadaşlar sanırım 6 aydan sonra geçende var 3 ay sonra geçende var .en garantili bilgi doktorumuza sormak canım :):)
boyum 1,75 kilom 65 goguslerim 80 ne kadarlık silikon taktırmalıyım,cok buyuk olsun istemiyorum ama yapılı sayılırım kac cc benim icin uygundur sizce?
Merhaba kizlar, ameliyat olanlara cok gecmis olsun ..Benim en cok merak ettigim takilan silikonlarin omru ne kadar oldugu?
ben dayanıklılık kısmında takıgımmm
Kızlar 22 nisan'da 1 ayı tamamlayacağım. Gözlerimin alışmasından mıdır bilmiyorum ama gözüme küçük gelmeye başladı yada bol giyinmeyi tercih ettiğim için mi bilmiyorum. Acaba şu balensiz ve sporcu sütyeninden kurtulup balenli ve cup'lı modellere geçtiğimde de aynı düşünce olacak mıyım?Ben 3. haftadan sonra balensiz sutyen kullanmaya başladım gündüzleri akşamlar yine voe'yi kullanmaya devam ediyorum. 1. aydan sonra küçülme olur mu yani bu kdr kalsınlar daha fazla küçülme olursa çok üzülürüm yine destekli sütyenlere dönmek istemiorum ben biraz daha iri göğüs hayal etmiştim ama şu da bir gerçek ki benim vucudum da çok dikkat çeker amacımın dışına çıkmış olurdum. Bu da bana kendimi iyi hissettirmek yerine kötü hissettirebilirdi diyorum.
Canım ödemlerin inmiştir dahada ufalma olmaz sanırım belki anca yumuşama olur. Bende yumuşasın hiç istemiyorum böle hafif sertken güzel ya diri ri :) bende çok ufalma olmadı 3 haftayı doldurdum 92 idi şu an 90 . İnşallah inmezler benimkilerde . Ama ödem var gibi hissetmiyorum hiç gerginlik yok çünkü. Sen hissediyomusun hiç?
kızlar biraz bilgi verseniz ameliyat izi oluyomu silikon takıldığı belli oluyomu kalıp gibimi duruyo yoksa normal meme gibi yürürken fln oynuyomu ameliyattn sonra hareket halinz nasıl sonrası psikloji bozuluyomu ne bilim ya yazn işte dökün içinizi bana:)
Hiç bişey hissetmiyorum desem :) ya snin ölçü süper maşallahhhhhh. benimkiler dolu dolu 75 değil de 80 olmasını isterdim. yumuşayınca böyle diri durmayacaklar sanırım.. keşke göğüs kafesin dar belimde bu kdr ince olmasaydı en azından 275 yada 300 cc takılsaydı.. Eve gidince bir kaç foto daha çekip paylaşıyım da küçülmüşler mi yoksa boyutları iyi mi fikirlerinizi alayım gerçi çok abartı büyüklükleri olmadığı için rahat rahat yakası açık badiler giymeye başladım. gerçi balensizde ufak gösteriyor biraz min. destekli sütyenler bile ölçüsünü değiştircektir ama dha zaman var..
Göğüs üstü ölçün mü 75 anlayamadım canım . Çok mu minyonsun yahu.
Mrb cnm bende yakin zamanda ameliyat olmayi dusunuyorum
Ameliyat ucretini ogrenebilirmiyim bende medicalparka gidip gorusmek istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?