Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

böyle bir erkekle asla evli olmak istemezdim..

ayhu, sorun başka erkeği düşünmen değil aslında..

eşinin kişiliği sanırım..

sen bu kişilkten soğudun..yanlış anlamadıysam..tabiri caizse sen erkek, eşinde kadın gibi davranıyor sanırım..

ee buda zamanla ilişki filan bırakmaz ortada..

peki ne diyceksin

ben seni istemiom
bo$analim , ben eski sevgilime donucem mi diycen

yok rolleri değişmedik eşimle...ilişkimiz öyle değil...beni hiç üzmez bana kıyamaz..ha ben de ona kıyamam zaten...sevgi bitti demiyorum zaten heyecan bitti..

peki ne diyceksin

ben seni istemiom
bo$analim , ben eski sevgilime donucem mi diycen

konu çok uzun ama ne olur en azından sadece benim yazdıklarımı oku...

ben eski sevgilime dönmek için ondan ayrılmayacağımmmmmmmmmmmm....

bak ben sana ne diycem
sen birak o liseli a$iklar gibi eski sevgili pe$inden ko$mayi

bi psikologa git
olmazmi ??

konu çok uzun ama ne olur en azından sadece benim yazdıklarımı oku...

ben eski sevgilime dönmek için ondan ayrılmayacağımmmmmmmmmmmm....

tamam sozumu geri aliorum
sen ne demeyi planliorsun e$ine onu de bi

Eşinizden neden soğudunuz bu mesajda bence yeteri kadar belli!
Hangi insan sevdiğinin başka birini düşündüğünü,kendisi ile kıyaslandığını duyduğunda eşine destek verir ki?
Eşiniz de kişilik olarak bozukluk olduğunu düşünüyorum...
Ya size çok bağımlı ki bu çok tehlikelidir ya da sizi sevmiyor eşiniz..
Seven insan sevdiğinin başka birini düşünmesini hazmedemez..

İlginç ya hakkatenCADIARZU, Ben şimdi burada anlatılan eski sevgili bilmem ne konusunu geçtim, arkadaşın eşine takıldım kaldım. Ciddimisiniz bu söylediklerinizde kuzumbenneyaptımki kocacım ben başkasından etkileniyorum hep onu hayal ediyorum kusura bakma deseniz size destek olup, tamam karıcım olabilir böyle şeyler, elele verip bu kötü durumun üstesinden gelebiliriz diye mi cevap verirohaoldumsmile

La bizim kocalarda var bir gariplik o zaman.

Ama ne yalan söyliyim ben böyle koca istemezdim ha:umursamaz:

Kadınlar genelde herşeye evet diyen erkekten hoşlanmıyor ve bir süre sonra sıkılıyor.
Ruhumuzda didişmek var, herşey mutlu mesut giderken bize huzur batabiliyor.
Bende tek düzelikten hoşlanmam, sürekli bana evet diyen biri itici gelir vs. vs.

Arkadaşında yaşadığı bu sanırırm.

Ben sana daha önce de dedim kuzu!!!aklinialirimsmile
Yeni jenerasyon çok şanslı çooooooook!:lepi::ecrin_bebek:

Ahada size çok doğru bir tespit. Eğerki konu sahibinin dediği gibiyse bu eş, ondan eş filan olmaz.:umursamaz:

benim koca melek olur ole dersem
azrail melegi ne dönü$ürrr aninda kafamçokkarıştı

yok rolleri değişmedik eşimle...ilişkimiz öyle değil...beni hiç üzmez bana kıyamaz..ha ben de ona kıyamam zaten...sevgi bitti demiyorum zaten heyecan bitti..

o zaman arkadaşım çok büyük bir yanlışın içindesin..evlilikte heyecan olmaz..flört dönemnde herkesin hayali evliliktir çünkü.buda insana ayrı bir heyecan katar..

lakin evlenince, bu heyecan biter. artık sevdiğin insan, heran yanındadır.. akşam buluşmak için ailenden izin almayacaksın, bugün çok yoğunum, yarın buluşalımmı gibi bir talep olmayacak vs vs..

evliilikte;sevgi ve saygı kalır geriye.. sen sevgim bitmedi diyorsun.. o zaman kendine heyecan filan arama.. maceraya kaptırma kendini..

eşinden soğumadın ve soğuyacak bir nedenin yoksa, neden bu heyecan çılgınlığın?boşanmayı dahi düşündürecek ölçüde..

beklentin nedir? heyecandan anladığın nedir? evlilikten beklediklerin neydi? karşılaştığın ne oldu? bu sorular kendine sor.. çözüm sende..nedense ben eşinde birşeyleri eksik bulduğunu ama tam açıklamadığını düşünüyorum..monoton musunuz? akşamları, hafta sonları neler yapıyorsunuz? senin yapmak istediklerin nelerdi? vs

ya söylemediğin şeyler var, yada malesef diğer arkadaşlara katılacağım bende.. şımarıyorsun diyeceğim..

ayhu kullanıcısından alıntı
hayır öğrense benden ayrılmaz...bana hakaret etmez..çok üzülür..yanımda olur ve bu duyguları aşmam için beni destekler..elinden geleni ardına koymaz...ama ben onu üzmek istemiyorum ve belki geçecek olan bunalımım yüzünden daha sonra pişman olup ona anlatmak istemiyorum...

ne ne neeeee?????????:1shok::1shok:
af buyur.ben mi yanlış okudum....kafamçokkarıştı
yo yo dogru okudum okuyorumda ve okuduguma inanamıyorum......akannehirakannehir
kuzum sen ne diyorsun?kafamçokkarıştı

ınsan beşer, kuldur şaşar

Bu arkadaş böyle devam ederse başına daha çooooooook işler açar....

ister inanın ister inanmayın böyle erkekler var. ben birini şahsen tanıdım. aynen ayhunun dediği gibi tepki verdi.
peki ne oldu? adam içten içe kadından soğudu, uzaklaştı, ilişkiyi bitirmedi ama öldürdü.

bu yüzden diyorum ayhu arkadaşım, sakın kocana birşey deme, kendi içinde hallet. sana destek olsa da içinde birşeyler ölüyor ve onların tamiri olmuyor.

Çok güldüm ya yok ya bizim kocalar bi garip değil ben bu lafları söyleyince bana demediğini bırakmayan bi kocam olacağına hiç olmasın daha iyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…