e$in le konu$mayi mi ??
eşime anlatmayı düşündüm.ama bi şey değişmez ki..
çok üzülür,yıkılır.sonra yanıma gelir ve bu konuda benim yanımda olacağını ne gerekirse yapacağını söyler.ve bu durumu aşmamız için ne gerekirse yapar.beni asla yargılamaz.
ama ben onu üzmek istemiyorum.ve geçici bir hevesse ilerde anlattığım için pişman olmak istemiyorum.
böyle bir erkekle asla evli olmak istemezdim..
ayhu, sorun başka erkeği düşünmen değil aslında..
eşinin kişiliği sanırım..
sen bu kişilkten soğudun..yanlış anlamadıysam..tabiri caizse sen erkek, eşinde kadın gibi davranıyor sanırım..
ee buda zamanla ilişki filan bırakmaz ortada..
peki ne diyceksin
ben seni istemiom
bo$analim , ben eski sevgilime donucem mi diycen
konu çok uzun ama ne olur en azından sadece benim yazdıklarımı oku...
ben eski sevgilime dönmek için ondan ayrılmayacağımmmmmmmmmmmm....
hayır öğrense benden ayrılmaz...bana hakaret etmez..çok üzülür..yanımda olur ve bu duyguları aşmam için beni destekler..elinden geleni ardına koymaz...ama ben onu üzmek istemiyorum ve belki geçecek olan bunalımım yüzünden daha sonra pişman olup ona anlatmak istemiyorum...
hayır öğrense benden ayrılmaz...bana hakaret etmez..çok üzülür..yanımda olur ve bu duyguları aşmam için beni destekler..elinden geleni ardına koymaz...ama ben onu üzmek istemiyorum ve belki geçecek olan bunalımım yüzünden daha sonra pişman olup ona anlatmak istemiyorum...
İlginç ya hakkatenCADIARZU, Ben şimdi burada anlatılan eski sevgili bilmem ne konusunu geçtim, arkadaşın eşine takıldım kaldım. Ciddimisiniz bu söylediklerinizde kuzumbenneyaptımki kocacım ben başkasından etkileniyorum hep onu hayal ediyorum kusura bakma deseniz size destek olup, tamam karıcım olabilir böyle şeyler, elele verip bu kötü durumun üstesinden gelebiliriz diye mi cevap verirohaoldumsmile
La bizim kocalarda var bir gariplik o zaman.
Ama ne yalan söyliyim ben böyle koca istemezdim ha:umursamaz:
Eşinizden neden soğudunuz bu mesajda bence yeteri kadar belli!
Hangi insan sevdiğinin başka birini düşündüğünü,kendisi ile kıyaslandığını duyduğunda eşine destek verir ki?
Eşiniz de kişilik olarak bozukluk olduğunu düşünüyorum...
Ya size çok bağımlı ki bu çok tehlikelidir ya da sizi sevmiyor eşiniz..
Seven insan sevdiğinin başka birini düşünmesini hazmedemez..
yok rolleri değişmedik eşimle...ilişkimiz öyle değil...beni hiç üzmez bana kıyamaz..ha ben de ona kıyamam zaten...sevgi bitti demiyorum zaten heyecan bitti..
Eşinizden neden soğudunuz bu mesajda bence yeteri kadar belli!
Hangi insan sevdiğinin başka birini düşündüğünü,kendisi ile kıyaslandığını duyduğunda eşine destek verir ki?
Eşiniz de kişilik olarak bozukluk olduğunu düşünüyorum...
Ya size çok bağımlı ki bu çok tehlikelidir ya da sizi sevmiyor eşiniz..
Seven insan sevdiğinin başka birini düşünmesini hazmedemez..
İlginç ya hakkatenCADIARZU, Ben şimdi burada anlatılan eski sevgili bilmem ne konusunu geçtim, arkadaşın eşine takıldım kaldım. Ciddimisiniz bu söylediklerinizde kuzumbenneyaptımki kocacım ben başkasından etkileniyorum hep onu hayal ediyorum kusura bakma deseniz size destek olup, tamam karıcım olabilir böyle şeyler, elele verip bu kötü durumun üstesinden gelebiliriz diye mi cevap verirohaoldumsmile
La bizim kocalarda var bir gariplik o zaman.
Ama ne yalan söyliyim ben böyle koca istemezdim ha:umursamaz: