Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

hamileliğinin kaçıncı haftasındasın bilmiyorum ama onunla ilgili olduğu kesin.
ex aşkınızdan gelen hiç bir uyarıcıya cevap vermeyin hayatınızdan çıkartın
eşinizle ilk tanıştığınız günlere dair, düğününüze dair fotoğraflara cd lere bakın
eşinizi sevin sayın. birlikte güzel vakit geçirin
vesselam...

arkadaşın düşüncesiyle aynı düşüncede olduğumdan değil
hamileyken olabiliyor yani hormonların etkisi
şurda kızı 2 dakikada namussuz yaptınız
zinaa yapmakla suçladınız
abartının alası var burda
bende arkadaşı yanlış anladığınızı ima etmek istedim
bazıları laf dokundurdu
herkes dediklerini önce düşünsün sonra yazsın
kalp kırmayın daha fazla

sel der ben sana bi$ey demdim
sen uzerine alindin
bende o yzuden ayni kulvardasiniz diorum
sozumunde arkasindayim

yarasi olan gocunur anlayacagin

bu arada senin onceki mesajlarini okuamdim onuda belirteyim

ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.
ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda

zina yapiosun demedim ki
yapma dedim gelecek için konu$tum

ben kimsenin namus bekçisi deilim
ne isterse onu yapar

ama çocuga yazik :KK43:

ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.
ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda

veeee bunlar zina öyle mi???????aman Allah ım...

veeee bunlar zina öyle mi???????aman Allah ım...

yok guzelim ne zinasi yaaa destekliyorum sonuna kadar aman bosver neyapcan kocayi orda heycan varr hareket var git sen ona iliskide onu dusunecegine onla gir emin ol daha heycan vericidir bosver amannnn bu dunyaya birkez geliyorsun kaydirigubbakcemile2
zemuszemus

zemuszemus kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile2

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Peki arkadaslar madem bu kadar anlayisli olabiliyor bazilarimiz konu sahibine karsi, Birsey sormak istiyorum ve gercektende samimi soruyorum:a.s

Aynisini yapan veya öyle düsüncelere giren erkeklerde böyle bir anlayis göstermemiz gerekmiyormu?

Düsünün hamile bir bayan buraya konu acti...."esim bana saka ile karisik beni sevmedigni, istemedigni cekici bulmadigni söyledi....hatta galiba eski sevgilisi ile görüsüyor, onu arzuluyor ne yapmaliyim"...... onada arkadasim esinin yaptigi dogru degil ama mutlaka bunun sebebleri vardir, önce bir piskologa gitsin, olabilir böyle seyler, duygu karmasasi yasiyordun esin diye zavalli adamcagizida anlamak lazimmi derdik yoksa vay terbiyesiz, simdi böyle seyler yapiyorsa kim bilir ilerde neler yapar, biran evvel bu adamdan kurtul mutlaka seni günün birinde aldatacak mi derdik?

Madem kadin erkek esit, ve hayatda müsterek bundan sonra artik bu konularda erkekleride anlamaya calisalim, yanlarinda mükemmel gül gibi esleri varken, baska kadinlari arzulamalari hos degil ama olabilecek bir ihtimal olarak görelim.....:nazar:

Bu biraz cifte standart olmuyormu? CADIARZU

Kendi adıma;

Arkadaş bu düşüncesini neden paylaşmış. Herkes '' yürü be kim tutar seni '' diyecekler diye mi? Böyle birşey beklemediğini zaten kendide yazmış. O zaman neden paylaşmış olabilir, çıkış yolu bulmak için olabilir mi, bence öyle.

Ben bu konuyla alakalı şundan rahatsız oldum sadece,benim düşüncem bu. Herkesin hayata bir bakışı var, herkes kendince yorumlar yapıyor ,haklarıda var. Ama hak nereye kadar düşünmek lazım. Bir insana namussuz etiketini vurmak çok kolay değil, arkadaş aldattım demedi. Hadi diyelim aldattı ve aldattım adı altında konularada rastladık. Açıkçası ben aldattım adı altında açılan konularda bile '' sen ne namussuzmuşsun'' deme hakkını kendimde bulmadım. Bana göre denmemeliydide.

Erkek mevzuunda da ben asla eşim böyle birşey yapmaz demiyorum. Eğer aynı konumda sadece düşünce varsa işin içinde ve geçmişte bir aşk varsa , bunu benle insan gibi paylaşmış ise affedebilirim açıkçası. ıncinmez miyim, incinirim. ( herkeste affetmeyebilir oda onlara kalmış) Ama eğer bu süreç uzunsa her dakika başkasını düşünecekse ve eyleme geçmiş ise tabi ki kabullenebileceğim birşey yok. Orda zaten bitmiştir. Erkek yada bayan olarak bakmıyorum olaya. Aldatma aldatmadır ve kimse haketmez.
Yapılanı doğru bulmadığımı yine söylüyorum ve arkadaşında bunun için hak verelim diye paylaşmadığınada eminim.Çözüm arıyor.

Tekrardan, insan bu hayatta bu benim başıma asla gelmez ben bunu asla yapmam dememeli diye düşünüyorum, öyle bir gün gelir ki, söylediği herşeyi silmek zorunda kalabilir.

Son düzenleme:
Eşinizin size çok iyi davranıp sizi deliler gibi sevmesimi yoksa size olan aşkı bağlılığımı sizi bıktıranda boşanma bile düşünebiliyorsunuz bende bunu anlamıyorum rahatlıkmı sizi rahatsız eden bunu anlamıyorum sizi hiiiiiiç anlamıyorum....

ne o eski sevgiliniz biraz ilgi gösterse sizi çok seven kocanıza hemen bırakacakmısnız

öncelikle buna yorum yapmak istedim..

eşi ;bu kadını çok seviyor, değer veriyor diye boşanamaz mı?

illa şiddet, aldatılma, vs mi olmalı?

demekki kadın eşine olan sevgisinin azaldığının farkında..

neden mı?

hayatta iyi bir eş olmak için bunlar yeterli.. ama olan sevgiyi devam ettirmeye yeterlimi?

akşam evine , sabah işine gider, bir dediğini iki etmez, yediğin önünde yemediğin ardında misalidir maddi durum, herşeye evet der, hayır kelimesini kullanmaz..

bu madalyonun bir yüzü...

peki öteki yüzü nasıldır?

başka erkek olayına karşıyım.. ama arkadaş henüz bu yanlışa düşmemiş.. aklı karışmış olabilir, ama bu karışıklıktan çıkmak için yardım istiyor bizlerden..

misal veriyorum.. buzda yürüyen kaymış ve düşümüş olan birinin elini tutup düşmesine engel oldunuz.. eğer elini tutmasanız belkide düşecek.. biryerlerini yaralayacak..

önemli olan tüü kakalamak yerine, çıkış yolunu mantıklı bir şekilde izah etmek..

veee böyle bir eş kıyaslanıyorsa emin olun altında yatan başka nedenler vardır...

şımarmak zart zurt değil..

psikoljik nedenler,somut değil soyut nedenler olduğu kanısındayım...

yok guzelim ne zinasi yaaa destekliyorum sonuna kadar aman bosver neyapcan kocayi orda heycan varr hareket var git sen ona iliskide onu dusunecegine onla gir emin ol daha heycan vericidir bosver amannnn bu dunyaya birkez geliyorsun kaydirigubbakcemile2
zemuszemus

zemuszemus kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile2

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:jeyyar: ayhu anladın canım sen onu

ayrica zina kelimesi kullanmadim ben onuda soylemeden gecemicem!

ya o adamın yerine koydum biran kendimi ogrense o senden ayrılırdı diye dusunuyorum sana fırsat kalmazdı bile kimse esinin baska bir erkegi veya kadını cinsel yonden kendisiyle kıyaslamasını ve baskasını arzulamasını kabullenemes..bu konu uzadıkca uzar sana burda kimse devam et yaptıklarına demeyecek biliyorsun ne bekledigini anlayamıyorum bir uzmanadan yardım almalısın yok illa bosanacagım diyorsan esine dusunduklerini anlat o senden once bosanma davasını acar zaten istedigin buysa

hayretle okudum yazdıklarınızı.hamileyken insan daha bi vicdan sahibi olur,daha bi kanat gerer yuvasına daha bi hayran olur kocasına ki ona karnındaki mucizeyi yaşattığı için.ama sizi anlayamıyorum.eşinizi yakışıklı ve zeki bulmuorsanız neden onla evlendiniz ki.zekilik ve yakışıklılık sonradan değişen bi özellik deil.siz bence bunları bahane ediosunuz evlilik sadıklık size göre değil bence.çevrenizde bi parça eş ilgisine sevgisine aç olan okadar kadın varken bence siz kocanızı haketmiosunuz kusura bakmayın..

ya o adamın yerine koydum biran kendimi ogrense o senden ayrılırdı diye dusunuyorum sana fırsat kalmazdı bile kimse esinin baska bir erkegi veya kadını cinsel yonden kendisiyle kıyaslamasını ve baskasını arzulamasını kabullenemes..bu konu uzadıkca uzar sana burda kimse devam et yaptıklarına demeyecek biliyorsun ne bekledigini anlayamıyorum bir uzmanadan yardım almalısın yok illa bosanacagım diyorsan esine dusunduklerini anlat o senden once bosanma davasını acar zaten istedigin buysa

hayır öğrense benden ayrılmaz...bana hakaret etmez..çok üzülür..yanımda olur ve bu duyguları aşmam için beni destekler..elinden geleni ardına koymaz...ama ben onu üzmek istemiyorum ve belki geçecek olan bunalımım yüzünden daha sonra pişman olup ona anlatmak istemiyorum...

ayhu senin kaderine bi melek falan mi du$tu ,

hadi çok sevmesini , iyi biri olamsini hepsini anliyom , Allah abgi$lasin sahibine ne deyim

ama du$uncelerini ogrenince gerçekten seni birakmazmi ??
huri ler di$i oluyo galiba seninki nuri olmali :)))

ayhu senin kaderine bi melek falan mi du$tu ,

hadi çok sevmesini , iyi biri olamsini hepsini anliyom , Allah abgi$lasin sahibine ne deyim

ama du$uncelerini ogrenince gerçekten seni birakmazmi ??
huri ler di$i oluyo galiba seninki nuri olmali :)))

sence denemeli miyim?

X