Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Hiç bir şey yaşamadım ben hem de hiç bir şey!
Niye nefes tüketiyorsam bu dünyada di mi?
Evet tek acı sözle yıkarım yuvamı!
Hiç kimseye, kocam bile olsa kendime söz söyletmem ben!

ya ben profilinzde bekar yazdığını yeni gördüm.öyle konuşunca evli sanmıştım.çok mutlusunuz ve eşim bana acı bir söz söylediği an boşarım gibi beylik bir laf ettiniz zannettim.kusura bakmayın.yani dul olarak düşünmedim sizi.tam tersi evli diye düşündüm.Allah yaşatmasın derken Allah mutluluğnuzu bozmasın anlamındaydı.kusura bakmayın.

düşüncelerimden eminim.ama anlatırsam yüzde yüz bunlar yaşanır diyemem müneccim değilim.

Denemesi bedava ayhu arkadasim, istersen anlat bakalim esinede....onu arzulamadigni, eski sevgilinden gelecek mesajlari dört gözle bekledigni!

Bu kadar eminsen madem esinin sirf senin düsüncelerin yüzünden yuvanizi yikmayacagindan bence dürüst ol ve tüm acik yürekliliginle al karsina onada anlat.....

Esini sen tanir bilirsin elbet, birsey diyemem ama bence normal bir insanda böyle seyler düsüncede bile olsa cok derin yaralar acar....
Ha belki gercekten esin yuvanizi yikmaz.....ama o yuvanin temellerinde cok büyük hasarlar olur kanimca....

ya yapmayın lütfen.elbisemi bu denemesi bedava gibi tabirler kullanıyorsunuz. düşünmeden hareket edecek biri değilim.ve burada konuşulanlar evli,liğim tabi ki boşanılmazsa bile güven sarsılır.bunu ben de biliyorum.

Dul,evli,bekar olunca ne değişiyor ki...
İnsanın affedeceği ya da tolere edecekleri mi?
Ben hep aynı Laleyim!
Aynı olduğum için de mutluyum..
Ne hiç kimseye acı laf söylerim ne de kendime söyletirim..
Yürümeyen evliliğimi de bitiririm..
Hatta ihanet,şiddet bile olmasa da.. Benim için saygı kriterleri çok farklıdır çoook..

zor bir durum, Allah yardımcın olsun canım...
ama bence o eski sevgiliyi ne bahasına olursa olsun unutmalısın, çünkü yolda bir bebeğin ve seni çok seven sana değer veren bi kocan var.
Biliyormusun bazen sevilmek önemsenmek sevmekten daha önemli

alkisalkisalkis çok haklısınızz

gülsümcümm çokk haklısın canım

guzellık ve genclık gecıcıdır
lıbıdosu yuksek cekıcı bırını her zaman bulabılırsın ama ıyı bır ınsan her zaman bulamazsız oyuzden senın kocan altın sen ıse gumusun pesınde kosuyorsun
hem otur ınsanlar aldatır senı baskasına gıde ozaman ugruna karsına aldıgın aılen ve esıne degecekmı
hem kocana yazık degılmı
ask gecıcıdır cınsel duygularda gecer ama vefa ıyı huzurlu bır aıle yapısı daha onemlıdır

bu ne ya.hormonların tersmi işlemiş,beyninemi vurmuş. ya sen bu adamı beğenmiyodun niye evlendin. bence asıl sorun sen diğer adamı tam unutmadan,bitirmeden bi boşluğa düşüp, o boşluğu bu adamla doldurmaya çalışmışsın. eşine haksızlık ediyosun,umarım bir an önce hatalarının farkına varıp mantıklı düşünürsün. ha duygularıma söz geçiremem diyosan, boşan eğer o adamda seni bu halinle kabulleniyosa onunla evlen.sonuçta bu hayatta ilk önce senin mutluluğun tabi bunu yaparken sevdiklerine da haksızlık yapmayacaksın

Ayhu...bu iki canda halinle seni germek istemiyorum ama esinden bu kadar emin olmana cok sastim gercekten.:hulya:

Örnek vermek istiyorum...Hani bazi erkekler eslerini hep cantada keklik bilir ya, ne yaparsam yapayim bu kadin beni birakmaz, bana tapiyor, aldatsamda ayrilmaz benden gibi düsünceleri olur ya....sanki sende esin hakkinda öylel düsünüyormusun gibi geldi bana...benneyaptımki

Yani gercektende bir kadinin bile hazimedemeyecegi böyle bir olayi erkek nasil hazimeder....?

ayhu pek sinirlisin ya çok güldüm yazdıklarınakaydirigubbakcemile3 güzel şeyler yazmışsın katılıyorum sana.

konu sahibi şeytana uyma!.
şuan düşündüğün şeyleri yaşamına gecirirsen gelecekte kendini sevmeyen bir insan olacaksın.. tek kelime...

Peki ayhu hanım destek almak için yazmadı bunları biliyoruz. Bu kadar yorumdan sonra düşüncen ne yönde onu merak ettim, ne değişti?

eski sevgilinizle ilgilenmeyin bebeginizi düsünün mutlu olmaya calisin heycan ugruna yikmayin yuvanizi

Seveni s.kerler, s.keni severler demiş kim demişse.

Ben de biliyorum senin durumunu. Basit olmamalı hiçkimse ya da hiçbir şey, azcık zor olmalı ki insan kendini sürekli canlı tutabilmeli.Karşıdaki beğenmeyi de beğenmemeyi de bilmeli ki insan kendini beğendirmeye uğraşmalı. Herşeyden memnun, gözü karısından başka birini görmeyen bi adamın başına böyle bir şeyin gelmiş olması da çok normal. Ben bu adamı gördüğüm örnekle kıyaslayıp bu şekilde tasvir ettim, belki de konu sahibi itiraz edecektir, böyle bir şey yoktur, bilemem o kadarını .Ama nasıl herşeyin fazlası fazlaysa, huzurun da öyle. Azcık huzursuzluk, azcık oyunlar, azcık hasret olmalı ki bi ilişkide biz "ruhu macera seven insanlar" da sıkılmayalım. insan hamile de olsa, anne de olsa, ebe nine de olsa karşısındakini sevmeyi BIRAKABİLİR. Kimseyle doğmadık, kimseyle de ölmeyeceksek, elimizden geleni yaparız, ilişkiyi adam etmeye çabalarız, gelir her kafadan bi ses çıkan bi foruma derdimizi anlatır, kahpe muamelemizi de görürüz, baktık elden birşey gelmiyor, sonra o adamı boşayıp başımızın çaresine de bakarız. Biz buna özgür ve kendine dürüst ruh sendromu diyoruz.

Esiniz tam ideal erkek modeli...Sizi sogutacak bir kusuruda olmamis adamcagizin...Cok sevmis cok ozen gostermis..Insanoglu iste pesinizde pervane oldukca anladigim kadariyla siz bi adim daha geri gitmissiniz..Bisey sorcam hani su aklinizdan cikmaya cok sevdiginiz eski sevgilinizle ilgili!!!Sizce cok sevseydiniz ayrilirmiydiniz?
Birde esinizden ayrilsaniz nolcak..Anne baba ayri bir bebek gelcek dunyaya ve bu o masumunda sucu degil..Sizce kimin sucu?

pardon aynaya mı bakıyorum???

Öncelikle 45 sayfada okuduğum en güzel yorum. Çünkü bu yorum yol gösteriyor, kınamıyor, konu sahibini alıp belli kalıplara hapsetmiyor.

Birde genelde yazışılan bir konu olmuş, " eşine bahsedebilir misin" konu sahibini bilemem ama aynı şeyleri tıpatıp yaşayan bir arkadaşım (tek farkı onun 2 çocuğu vardı ve aklının kaydığı kişiyle yaşanmış bir cinsel birlikteliği yoktu) yaşadığı duygusal gel gitleri eşiyle paylaştı. ( Eşide tıpkı konu sahibinin eşi gibi herşeye evet diyen biri )

Ve inanılmaz destek gördü eşi hatayı kendinde aradı, eksikleri kapamak için (fiziksel) kilo verdi, stil değiştirdi, spora başladı. Hayır demeyi öğrendi. Hiç özel hayatı yoktu oda arkadaşlarıyla buluşmaya başladı, arkadaşıma önce sensin demeyi bıraktı, biz demeyi öğrendi.

Kısaca, evet böyle erkeklerde var ve eş durumundan biri benim yakın arkadaşım olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…