Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

ister inanın ister inanmayın böyle erkekler var. ben birini şahsen tanıdım. aynen ayhunun dediği gibi tepki verdi.
peki ne oldu? adam içten içe kadından soğudu, uzaklaştı, ilişkiyi bitirmedi ama öldürdü.

bu yüzden diyorum ayhu arkadaşım, sakın kocana birşey deme, kendi içinde hallet. sana destek olsa da içinde birşeyler ölüyor ve onların tamiri olmuyor.

Ben yoktur,inanmam demedim..
Bağımlı kişilik bozukluğu diye bir konu var psikolojide bilmem bilir misiniz?:nazar:
Evet adam ayrılmaz,destek olur mu bilemem ama çok tehlikeli bir kişidir... Kadın "ben seni istemiyorum,aldatıyorum seni" dese de adam hırsa bağlar herşeyi..
Sağlıklı olan adamın "gel karıcım ben sana vereyim desteği de sen benimle o eski sevgilini kıyaslama ne olursun:gitme:" diyebileceğine inanmam demek istedim ben..

birincisi nasıl oluyor da sevmeden biriyle evlenip o insanın da hayatını karartıyorsunuz anlamıyorum
sonra da canınız ötekini istiyor onu hayal ediyorsunuz kocanızı boşamak istiyorsunuz kocanız zaten çöpe atılacak bir tip ama siz nasıl keyfinize göre birilerinin hayatına girip istediğiniz zaman çıkma hakkını nasıl kendinizde görüyorsunuz oyuncak mı bu işler bir de çocuk yapıyorsunuz eşinizden pes doğrusu kusura bakmayın ama yaptığınız ne ahlakım ne aklım almıyor hiç de hoşgöremem bin türlü hata yapıyorsunuz sonra da affedilme ve anlayış filan bekliyorsunuz yuh diyorum başka da bir şey diyemiyorum
bu kadar mı ahlakımız bozuldu bu kadar mı bencilleşip sadece kendimizi düşünür olduk

Bağımlı kişilik bozukluğu diye bir konu var psikolojide bilmem bilir misiniz?:nazar:
Evet adam ayrılmaz,destek olur mu bilemem ama çok tehlikeli bir kişidir... Kadın "ben seni istemiyorum,aldatıyorum seni" dese de adam hırsa bağlar herşeyi..
Sağlıklı olan adamın "gel karıcım ben sana vereyim desteği de sen benimle o eski sevgilini kıyaslama ne olursun:gitme:" diyebileceğine inanmam demek istedim ben..

bende inanmam böyle birşeye

merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.

ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.

ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.

ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.

ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.

herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım :KK43:((

cok yanlis ve acinasi dusunceler bunlar...seni kinamiyorum sadece haline acidim dogrusu yazik seni hic uzmeyen her istedigini yapan kocana boyle dusunmek bile ihanettir bence:1no2: kotuyu gormeyen iyiynin kiymetini bilemezmis ne kadarda dogru

bahsettiğiniz bozukluğu tanıyorum. psikolojiye çok meraklıyım, çok okurum.

bunu doğrudan kişilik bozukluğu olarak değerlendiremem ama bence de bu durumda eşin "çok iyi bir insan" olmasının ötesinde bazı psikolojik etmenler vardır.

ısrarla bu kadın böyle hissediyorsa vardır bir sebebi dememin bir nedeni de bu aslında. karşısındaki insanı yoracak ve bıktıracak kadar iyi olmamalı hiç kimse. insan böyle birine karşı kendisini sürekli olarak borçlu hisseder. kendi borçluysa karşı taraf alacaklı olan olur ki kimse alacaklısını sevmez.

bahsettiğiniz bozukluğu tanıyorum. psikolojiye çok meraklıyım, çok okurum.

bunu doğrudan kişilik bozukluğu olarak değerlendiremem ama bence de bu durumda eşin "çok iyi bir insan" olmasının ötesinde bazı psikolojik etmenler vardır.

ısrarla bu kadın böyle hissediyorsa vardır bir sebebi dememin bir nedeni de bu aslında. karşısındaki insanı yoracak ve bıktıracak kadar iyi olmamalı hiç kimse. insan böyle birine karşı kendisini sürekli olarak borçlu hisseder. kendi borçluysa karşı taraf alacaklı olan olur ki kimse alacaklısını sevmez.

Zaten tanı koymadım ben de..
Sadece olasılıklar üzerine konuşuyorum..
Madem arkadaşın eşi bu kadar ona bağlı,başkası ile kıyaslanmasına bile göz yumacak,hatta bu konuda eşine destek olacak kadar muhteşem ötesi bir adam hiç de normal değil..
Arkadaş soğumuş ya haklı sanırım.. Her kadın kıskanılmak ister,paylaşılamamak ister.. Ama adamcağız kendi sorunlarını bertaraf edip evliliğine yazık etmiş..
Ben evliliğin bitmesi taraftarıyım..
Çiftler uyum sağlamıyorsa,gözler ve akıllar dışarı kayıyorsa uzatmanın anlamı yok..

arkadaş konuyu açmış içini dökmek istemiş. konuyu açarken beni desteklerler diye düşündüğünü hiç sanmam. herkes fikrini söylesin tamam ama vurun kahpeye misali "sen bu yolun yolcusu olmuşsun hadi git" anlamına gelen yorumlar ne oluyor anlamak mümkün değil.

arkadaş bunu yapacak olsa zaten yapar birinin hadi heyecana koş demesine gerek yok.

tasvip etmeyebilirsiniz ama yuhalamak hakaret etmek medeni insanlara yakışmaz

arkadasim ben senin derdini anladim sen hotttt koca istiyorsun vurdumu yere yapissak sen her dedigine itiraz etcek erkek istiryorsun galiba

arkadasim ben senin derdini anladim sen hotttt koca istiyorsun vurdumu yere yapissak sen her dedigine itiraz etcek erkek istiryorsun galiba

yani soyle tekpe tokat dalmasi gerekiyor arkadasa kufur hakaret filan vardir zevk alan bunlardan :KK70: arkadas onlardan heheheheh
:teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:enbuyukkk:

iş döndü dolaştı eşime geldi...kaç kadın eşi aldattığı halde boşanmayan tekrar elele verip evliliğini kurtarmaya çalışan...ki ben aldatmadım sadece düşündüğümü söylemekten bahsediyorum....eşim dediğiniz gibi kafasına vur ekmeğini al değil...masaya vurmasını bilir.ama sadece düşündüm diye yuvasını yıkmaz...ve ben de sadece düşündü diye yuvamı yıkmam.

Konu sahibine çok yüklenildiğini düşünüyorum. Çünkü şunu gözden kaçırıyoruz, kadın buraya "Bakın benim ne harika duygularım var, neler de yapacağım, yaşasın." diye konu açmamış. Bir şekilde eşinden soğumuş ve o duygu karmaşasında aklına heyecan katacak ilk olayın aklını karıştırmış. Ve bunu bir dert, sıkıntı olarak yazmış buraya. Marifet gibi değil. Önce bunu akılda tutalım. Birçok arkadaş erkekler yapınca asıyoruz kesiyoruz diyor ama şunu gözden kaçırıyor, o erkekler buraya gelip "Karımdan soğudum, aklıma başkası düştü, eşime bunu yapmak istemiyorum, derdim var." diye konu açmıyor. Bir erkek bunu böyle ifade etse, durumdan rahatsız olsa ben aynı tavrı ona da gösteririm.
Ayhu senin meselene gelince, ben aslında herkese biraz biraz katılıyorum. Yaşadığın duygu karmaşasında eşinin pasif bir insan olmasının da payı var, hamilelik hormonlarının da senin şımarıklığının da. Yapacağın tek birşey var. Kendine bir iç yolculuk yapacaksın. Kendini tartacaksın, irdeleyeceksin. Ve bu iç yolculuğun sonunda heyecanının ve duygularının evliliğine haksızlık edecek kadar bittiğini anlarsan; durum ne olursa olsun boşanacaksın. Bu dürüstlüğü yapmak zorundasın. Ama bence büyük ihtimalle yaşadığın duygu karmaşasına, eşine olan sevgin (çünkü sevginin bitmediğini söylemişsin) ağır basacak ve sen de aşk tazelemenin yollarını aramaya ve öğrenmeye başlayacaksın. Bu süreçte ben de bir uzman yardımı almanı tavsiye ederim. Sonrasında, eğer eşinle yola devam kararı alırsan; eşine onun sürekli "evet" diyen bir insan olmasından duyduğun rahatsızlıktan mutlaka bahsetmeli ve bu konuda da ayrı bir duygusal çaba harcamalısınız birlikte.
Ha tabi ne olursa olsun bu iç yolculuk sırasında kendine anlatamayacağın birşey yapma. Hakim olamadığın düşünceler aldatma değildir elbette; ama aldatma da sadece yatakta olmaz. Beklediğin mesajı sen atmaya kalkarsan aldatmış olursun.
Bir de bunlara fazla takılıp bebeciğini ihmal etme. O geldiğinde geri kalan herşeyin yalan olduğunu anlayacaksın, ona iyi bak. Güzel bir ruh halinde büyüt bebeğini.

iş döndü dolaştı eşime geldi...kaç kadın eşi aldattığı halde boşanmayan tekrar elele verip evliliğini kurtarmaya çalışan...ki ben aldatmadım sadece düşündüğümü söylemekten bahsediyorum....eşim dediğiniz gibi kafasına vur ekmeğini al değil...masaya vurmasını bilir.ama sadece düşündüm diye yuvasını yıkmaz...ve ben de sadece düşündü diye yuvamı yıkmam.

Yapmayın!
Aldatılan kadın boşanmıyorsa vardır kendince sebebi..
Maddi durum,aile destek olmama vs...:çok üzgünüm:
Ama eğer siz de "eşim beni başka bir kadınla kıyaslarsa bana da bunu söylediğinde ben boşanmam" dediğinize göre hayatta başarılar dileyip ben gideyim bu diyardan...bayanssulusmile

Konu sahibine çok yüklenildiğini düşünüyorum. Çünkü şunu gözden kaçırıyoruz, kadın buraya "Bakın benim ne harika duygularım var, neler de yapacağım, yaşasın." diye konu açmamış. Bir şekilde eşinden soğumuş ve o duygu karmaşasında aklına heyecan katacak ilk olayın aklını karıştırmış. Ve bunu bir dert, sıkıntı olarak yazmış buraya. Marifet gibi değil. Önce bunu akılda tutalım. Birçok arkadaş erkekler yapınca asıyoruz kesiyoruz diyor ama şunu gözden kaçırıyor, o erkekler buraya gelip "Karımdan soğudum, aklıma başkası düştü, eşime bunu yapmak istemiyorum, derdim var." diye konu açmıyor. Bir erkek bunu böyle ifade etse, durumdan rahatsız olsa ben aynı tavrı ona da gösteririm.
Ayhu senin meselene gelince, ben aslında herkese biraz biraz katılıyorum. Yaşadığın duygu karmaşasında eşinin pasif bir insan olmasının da payı var, hamilelik hormonlarının da senin şımarıklığının da. Yapacağın tek birşey var. Kendine bir iç yolculuk yapacaksın. Kendini tartacaksın, irdeleyeceksin. Ve bu iç yolculuğun sonunda heyecanının ve duygularının evliliğine haksızlık edecek kadar bittiğini anlarsan; durum ne olursa olsun boşanacaksın. Bu dürüstlüğü yapmak zorundasın. Ama bence büyük ihtimalle yaşadığın duygu karmaşasına, eşine olan sevgin (çünkü sevginin bitmediğini söylemişsin) ağır basacak ve sen de aşk tazelemenin yollarını aramaya ve öğrenmeye başlayacaksın. Bu süreçte ben de bir uzman yardımı almanı tavsiye ederim. Sonrasında, eğer eşinle yola devam kararı alırsan; eşine onun sürekli "evet" diyen bir insan olmasından duyduğun rahatsızlıktan mutlaka bahsetmeli ve bu konuda da ayrı bir duygusal çaba harcamalısınız birlikte.
Ha tabi ne olursa olsun bu iç yolculuk sırasında kendine anlatamayacağın birşey yapma. Hakim olamadığın düşünceler aldatma değildir elbette; ama aldatma da sadece yatakta olmaz. Beklediğin mesajı sen atmaya kalkarsan aldatmış olursun.
Bir de bunlara fazla takılıp bebeciğini ihmal etme. O geldiğinde geri kalan herşeyin yalan olduğunu anlayacaksın, ona iyi bak. Güzel bir ruh halinde büyüt bebeğini.

beni anlayan nadir insanlardan biri..teşekkür ederimm...
hep yazddım pohpohlanmak değil isteğim..ben de bebeğimin bütün heyecanımı geri getireceğine inanıyorum...eğer doğumdan sonra da devam ederse mutlaka bir uzmana giderim ve kimseyi kandırmam...eğer bitmişse bitmiştir...

Yapmayın!
Aldatılan kadın boşanmıyorsa vardır kendince sebebi..
Maddi durum,aile destek olmama vs...:çok üzgünüm:
Ama eğer siz de "eşim beni başka bir kadınla kıyaslarsa bana da bunu söylediğinde ben boşanmam" dediğinize göre hayatta başarılar dileyip ben gideyim bu diyardan...bayanssulusmile

benim ailem haklı sebeplerle boşanıldığına destek olacak bir aile, maddi açıdan da hiç bir sıkıntım yok...

eşim bunu sürekli yapmamışsa, ve bundan rahatsızlık duyduysa seviyorsam ve seviliyorsam..ve bu durumu düzeltmeye çalışıyorsa,sadece düşüncede kalmışsa niye yıkayım yuvamı.allah aşkına ilk tokatta yuva mı yıkılırmış ya...bu kadar basit değil...

Bundan yüzde yüz eminmisin?:nazar:

Bu düsüncelerini aynen buraya yazdigin gibi tüm ayrintilari ile esinede itiraf edebilirmisin?

benim ailem haklı sebeplerle boşanıldığına destek olacak bir aile, maddi açıdan da hiç bir sıkıntım yok...

eşim bunu sürekli yapmamışsa, ve bundan rahatsızlık duyduysa seviyorsam ve seviliyorsam..ve bu durumu düzeltmeye çalışıyorsa,sadece düşüncede kalmışsa niye yıkayım yuvamı.allah aşkına ilk tokatta yuva mı yıkılırmış ya...bu kadar basit değil...

İşte insanoğlu!
Herkes aynı değil!
Tek tokata değil bir tek acı sözüne boşarım ben adamı!
İnsan aşk,huzur için evlenir...
Beni üzen adamı affetmem ben!
Beni başka kadınlarla kıyaslayacak bir de utanmadan benden destek bekleyecek,"hadi kuşum sana adliye destek olsun" derim tabii ben olsam!bayanssulusmile

İşte insanoğlu!
Herkes aynı değil!
Tek tokata değil bir tek acı sözüne boşarım ben adamı!
İnsan aşk,huzur için evlenir...
Beni üzen adamı affetmem ben!
Beni başka kadınlarla kıyaslayacak bir de utanmadan benden destek bekleyecek,"hadi kuşum sana adliye destek olsun" derim tabii ben olsam!bayanssulusmile

yorumlarınızdan belli.henüz hiç bir şey yaşamamışsınız.Allah yaşatmasın.tek bir acı söze yuva yıkmak mı????

yuva yıkmanın kıstası kaç tokattır?
iki tokatla yıkılmaz bir de yanına sol kroşe gelirse limit dolar mı? :nazar:

yorumlarınızdan belli.henüz hiç bir şey yaşamamışsınız.Allah yaşatmasın.tek bir acı söze yuva yıkmak mı????

kimin ne yaşadığını bilemezsiniz ama bu sefer yanlış tahminde bulundunuz işte.
Lalee'nin hangi sözler karşısında yuva yıktığını bilmediğiniz için haksız durumdasınız.
profilinde her bekar yazanı toy lise talebesi sanmayın bence..

Hiç bir şey yaşamadım ben hem de hiç bir şey!
Niye nefes tüketiyorsam bu dünyada di mi?:nazar:
Evet tek acı sözle yıkarım yuvamı!
Hiç kimseye, kocam bile olsa kendime söz söyletmem ben!

X