Hey trakyalılar...nerelerdesiniz ?

merhaba, ben denizli'liyim ama 1 yıldır çorlu dayız.
3 yaşında kızıma iyi bir kreş arıyorum tavsiyeleriniz benim için çok önemli. yardımcı olursanız çok sevinirim.
iyi geceler.

topik açılmış ama pek uğrayan yok sanırım...
ben aslen kırklareli liyim ama tekirdağ/muratlı da yaşıyorum...

MERABA BÖYLE Bİ KONU ACILMAMIŞTI HERALDE YANİ ÖLE TAHMN EDİOM.ACAYIM Bİ BARİ DEDİM.KENDİMDEN BASLIYAYIM BEN KIRKLARELİNDEN.ANNE BABA TARAFIM VİZELİ.BUTUN TRAKYALI ARKADASLARI BEKLİOM.DİĞER KONULARDA DİKKAT ETTİM DE BURSADAN İSTANBULDAN ARKADASLAR BULUSUP KAYNASMISLAR NE GÜSEL NEDEN BİZ DE BULUSUP TANISMAYALIM.HAYDİ BAYANLAR....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende kırklareli de oturuyorum memeleketlimi bulunca çok mutlu oldum :KK3:

bende trakyalıyım tekirdağ malkara abim organize sarayda ailem malkarada memleket orası ama istanbulda oturuyorum hemşehrilerim...........

kızlar kırklareli vize ilçesi nasıl bir yer eşimin askerliği oraya düştüde bana bilgi verirseniz cok sevinirim

bayadır girmedim nete baya şey yazılmış.ben edirneye taşındım işim gereği kırklrelinden.aslen vizeliyim biliyorsunus neyse canım vize küçük sade bir yer olaysız sorunsuz rahat bir askerlik geçirecektir eşin muhtemelen merak etme

ben çorluluyum ama okul nedeniyle istanbuldayım, çorluyu özlicem hiç aklıma bile gelmezdi..:85:

arkadaşlar bende kırklareliye gelicem atandım oraya nasıl bi yer sosyal hayatı nasıl bilgi veriri misiniz
:44:

merhaba kızlar bende geldm :)
lüleburgaz pınarhisarlıydım, evlenince :KK19: babaeskili oldum ama hala alışamadım söylemeye :)

slm kızlar bende çanakkaleliyim tam trakya sayılmaz ama olsun normalde bulgaristan göçmeniyim

X