Hevessiz Nişanlı

Yani sizin yorumlarınızı seviyorum o yüzden detay vermek istedim.
birlikte güzel vakit geçiririz filmler izleriz, yemekler yaparız, kafamıza eser alırız başımızı başbaşa kafa dinlemeye gideriz. Bu açıdan sorun yok ama diğer konularda evet sen git ben seni dönüşte alırım der büyük ihtimalle:) Ve öyle de yapar tanıyorum gelse bile 15dk oturur. Çok kararsızım o yüzden. Fanusta yaşayacakmışım gibi geliyor. Yani sosyal medyama karışıyor, tek başıma bi aktivitede bulunmama karışıyor, ailemle çok vakit geçirmek istemiyor. Evliliğimiz sadece ikimizin iletişimde olduğu bir dünya gibi olacak sanırım. Zamanla değişir mi sizce?

Aceleye getirmeyin,birakin siz hic konusunu acmayin bakalim.o dugun nikah konusu acacakmi ?
Ilk sefer hevesini almistir

Degısmez.
İnsanların degısmeyecegını onlara bakarak degıl kendime bakarak soylerım hep. Ben degısmedım, karsı taraftan degısım beklemek kendını kandırmak olur bu yuzden
Adam bu
Bunu bilerek bırlestıreceksın hayatını.
Ama ileride sıkılacagına yuzde yuz emınım.

Biz kadınlar neden böyleyiz önce eşim nişanlım böyle böyle yapar ama iyidir ya aslında öyle demek istememiştir aslında beni çok sever eli açıktır sanki lütfediyorlar aslında olması gereken o bazı fedakarlıklar yapmalılar hayatındaki insan için sonuç olarak manüpule tekniği bu yaptıkları sindirmek istiroalr aslında karşısındakini bizde içten içe kendimizi suçluyoruz her defasında hatalı olsalar bile

Aynen ici gecmiş adam seni yasayan ölü haline getirıyor evde Ruh gibi dısarda cok mutlu görünürsün o kadar

Neye göz yumuyorsun daha nisanlisin. Aynı eve gir de o sevmedigin özellikleri 10la çarp. O zamn da evlenmiş iş işten geçmiş oluyor. Tahammul ederim diyorsan evlen.
Ayrıca 2. evliliği olduğu için senin ilk defa yasadigin şeyleri o daha önce baskasiyla yaşamış oluyor. Belki o yüzden isteksiz. Sen fragmanı izliyorsun o ise daha önce filmi izlemiş

Önemsiz detay dediğin hiçbir şey önemsiz değil. Bu ilişkinin artılarından çok eksileri var. Ömür boyu bu adamı çekerim diyorsan bir şey diyemem. Değişmesini de bekleme, değişmez. Senin yerinde olsam ayrılırdım.

Tek taraf yeterince isterse her şey hallolur zannediyorsunuz ama olmuyor işte.

Zorlamanın bir anlamı var mı gerçekten yaşını başını almış insanları? Bazen olaylara zihnimizden anlamlar yüklemeyi bırakıp olmadı kısmet demek en güzeli

bunun daha evlilik hayatında her şeyi yaşayıp görüp bitirmiş tüketmiş adam versiyonu da var ona nasıl katlanacaksınız
sizin yeni evliliğe dair bir dünya heyecaniniz olacak ama onun bir tane bile olmayacak buna nasıl tahammül edeceksiniz
ben ileriyi görmüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…