Hevessiz Nişanlı

Ne diyim ki sadece salt bi şekilde adamı kötülemeyim dedim.. objektif olmak istedim. O sebeple yani :)
O zaman artı eksileri bir kâğıda yazın bakın hangi taraf daha kalabalık tüm objektifliğinize rağmen ortaya çıkan tablo ne diyecek size. Çünkü evlendikten sonra zor olabilir tablo oluşturmak sizin için. Nişanlılık biraz da bunun için var sinyalleri anlayıp yön vermek için.
Ailenizle arkadaşlarınızla iletişim kurmak istemeyen, sizi kısıtlayan, hayat enerjinizi sömüren birisiyle yaşlanmak ister misiniz sırf sizi seviyor(!) diye. Söylediklerimi yanlış anlamayın bu arada tamamen sizin için yazıyorum inanın. Çünkü bunların farkında oluşunuz bile güzel bir şey.

Ben sizi çok uyumsuz buldum anlattıklarınızdan. Evlilik için ortak zevkleriniz olmalı bence. Bazen sevmese bile siz seviyorsunuz diye bir şeyler yapabilmeli diye düşünüyorum. İkinci evliliği de olsa sonuçta farklı kişiyle farklı bir süreç yaşıyor sizin hevesinizi kırmamalı. Daha başında böyle bencilce davranmasından dolayı geleceğinizi çok parlak göremedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Muhtemelen kadınla paylasımı yoktu, gene boyle isten eve evden ise ilgisiz bir tıptı.
Ortak yaptıkları seyler yoktu ve kadının ailesi cevresı ıle gorusmuyordu.
Kadında sogudu bıttı
Bu adam birden boyle olmadı, hep boyleydı.
Insan hayatı paylasmak ıcın evleniyor, camasır bulasık yıkayıp cocuk dogurup kose koltukta dudak baskılı yastık olmak ıcın degıl.

Kıskançlık deyince tüyler diken diken
Senin ailene mesafeli olduğu kadar kendi ailesine de mesafeli mi peki?
Ben olumsuz baktım genel olarak, zor bir insan yani insan sevince orta yolu buluyor ama hiç öyle yapacak gibi durmuyor.

Sonuc degısmıyorsa ıstedıgı kadar alttan alsın canım benim
Gene yapacagından geri durmuyor gordugun uzre.
Annesi olacaksın evlenınce.
Sen kıpır kıpır o ıcı gecmıs.
Sevgi de bitecek evet ilk Evlılıgın de oldugu gıbı.

Ortak bir paydan olmayan bir insanın nesini sevdin.Seninle de boşanacak zaten zor bir insan.Bence yol yakınken dön.E bile bile lades deme yani

Ömür geçmez asla okuyamadım bile sonuna kadar. Yolun başında bukadar hödük

Evet kendi ailesine de öyle yapısı öyle yani.. aile açısından çok zorlamıyorum zaten benim derdim hevessizliği yani insan zorla kendiyle evlendirirmiş gibi hissediyor.. kavgaların sonunda alttan alan o olur aslında gönlümü almaya çalışır, uzatmak istemez ama sorunlar yine olduğu gibi devam eder :)

Kavgaların sebebi muhtemelen kendısı, napacak alttan almayıp?
Alttan alması jest ya da fedakarlık degıl olması gereken.

tek beğendiğim özelliği akraba iliskisi olmamasi
Akraba ilişkisinin olmaması ilk bakışta iyi gözüküyor ama konu sahibi de belirtmiş bu tipler eş ailesiyle bile birşeyler yapmak bayramda seyranda bile bir araya gelmek istemiyor maalesef
Bahaneleri de birlikte olalım,biz ikimiz aile olucaz,beraber vakit geçirmeyi daha çok seviyorum vs diyerek eşin ailesinden de kopmasını bekliyor ilerde

Valla böyle adamla hevesin heyecanın biter yasayn bir ölü gibi gezersin hayat zaten monoton daha da ice kabanırsın evlilik gider mi evet gider ama mutluluk devam eder mi bilemem (eger adam buysa tanımıyoruz tahmin sadece)

Onun dışında aşırı kıskanç sosyal medyada kim ekli karışır, her şeyi sadece onunla yapayım ister.. tek başıma tatile gitmeme, spora gitmeme vs laf eder.. istemez..
Hevessizliğine değil de şu kısma mı takılsanız acaba? Bu yazdıklarınız son derece sağlıksız.

Kavgaların sebebi muhtemelen kendısı, napacak alttan almayıp?
Alttan alması jest ya da fedakarlık degıl olması gereken.
Benim tek suçum her kavgada ayrılmak isterim o barışmaya çalışır.. ben kestirip atarım yani.. şöyle bir durum; ayrılmak istediğim bi sebep oluyor eyvallah yalvar yakar barışırıyoruz ve sonra yine benzer sorun oluyor ve yine ayrılmaya kalkıyorum.. dejavu gibi düşünün yada paradoks mu demeliyim.. genelde hevessizliği ve eski yaşanan konuların açılması sebep.
Sürekli dilinde sen benden ayrıldın, sen şöyle yaptın, böyle yaptın.. sorun çıkarıyorsun, kavgadan zevk alıyorsun diyor. Geçmişi bırakalım artık diyorum yok sen benden ayrıldın

Böyle birini çok mu aradın diye sorsam bana kızar mısın

Valla böyle adamla hevesin heyecanın biter yasayn bir ölü gibi gezersin hayat zaten monoton daha da ice kabanırsın evlilik gider mi evet gider ama mutluluk devam eder mi bilemem (eger adam buysa tanımıyoruz tahmin sadece)
Dusunsene aynı seye gulmuyorsunuz adama komik gelmiyor, annemın balkona cay ıcmeye gıdıcem ablamlar gelmıs eslerıyle sen git benı surukleme diyecek
Elbise begeneceksın fikrini soracaksın, sen bilirsin diyecek.
Fılm izlemek isteyeceksin, onuncu dk uyuyacak. Hadı uyumadı dıyelım fılm hakkında konusmak isteyeceksın filmdi Iste diyecek.
Arkadasın evlenecek hevesle gitmek isteyeceksın, senı bırakayım Donuste alırım diyecek.
Ailen arkadasların gelmek isteyecek suratı dusecek ve diken ustunde misafir agırlayacaksın biliyosun adam mutsuz cunku.

Yani benim asla cekemeyecegım bırı.

Cunku ayrılmakla sadece 'tehdit' ediyorsun rutınlesmıs bu durum.
Gene tehdit edip gene barısacaksın neden kassın ki adam?

Okurken içim bayıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…