uzulme canım yaa her seyın zamanı var demekkı zamanını beklıyo ... allah hepımıze hayırlı evlat nasıb etsın ısnallahhkızlar az önce dr dan geldim normal bi adet gecikmesiymiş 3-4 güne adet olursun dedi of yaaa geç döllenme sanmıştım bıktım hüsranlardan
çok sağol canım yaaa duysun artık rabbim bende mutlu olayım bi kere bu ev zindan gibi zaten kaynanamlarla aram pek yok bebeğim olsa avunurum en azındanüzülme canım mübarek gün rabbim en kısa zamanda güldürsün inş
inşallah bekle bekle 3 koca yıl geçtiuzulme canım yaa her seyın zamanı var demekkı zamanını beklıyo ... allah hepımıze hayırlı evlat nasıb etsın ısnallahh
gebelik belirtilerini burda çok okumuştum ama hiçbiri tutmadı herkeste farklı ama hissediyordun karnın altında bir yoğunluk oluyor ben bir hafta kala hissettim bikaç gün kala idrarda çıkmıştı yine yaşarım inş[/QUOT
ben hiç hissetmedim yaa çok üzülüyorum ya 3 yıldır hiç tutmaz mı yaaaa bu adalet değilgebelik belirtilerini burda çok okumuştum ama hiçbiri tutmadı herkeste farklı ama hissediyordun karnın altında bir yoğunluk oluyor ben bir hafta kala hissettim bikaç gün kala idrarda çıkmıştı yine yaşarım inş
evet canım herkeste farklı oluyorr... ma ınsan bu belırtılerı okumadan duramıyo ben hamıle olmadıgım aylarda daha cok belırtı yasamıstımmm gercekten smdı ıse tık yok.gebelik belirtilerini burda çok okumuştum ama hiçbiri tutmadı herkeste farklı ama hissediyordun karnın altında bir yoğunluk oluyor ben bir hafta kala hissettim bikaç gün kala idrarda çıkmıştı yine yaşarım inş
canıımm sakınn bole dusunme bakk zamanı var belkı olsaa hayırlı bı evlt olmıcak senın ıcın ezıyet olacak herseyın zamanı vardır eger duan kabul olmuyorsa bıl ki daha zamanı gelmemıstır yada daha ıyısını verecektır rabbım ılerde.ben hiç hissetmedim yaa çok üzülüyorum ya 3 yıldır hiç tutmaz mı yaaaa bu adalet değil
canım sen bu ay da ovulasyon testı kullansana....tüplerin tıkalıdır belki de
evet bende katılıyorum duada ısrarcı olmak güzel ama hayırlısını iste isyan etme rabbimin adaleti çok güzeldir zamanı vardır seni imtihan edip sabrını ölçüyordur bana verdi evt gebe kalabiliyorum bu güzel ama kaybettim bikez daha olabilirmi bilmiyorum olmayanlarıda duyuyorum ben hiç neden ben demedim benim ailemde hiç böyle olan yoktu oysa vardır bir hayır dedim rabbimden gelene karşı ne denebilir ki.bak benim bir akrabam var 9 yıl sonra oldu allah okadar imtihanda etmesin ama ol derse oluverir meryem suresini hergün oku duymuştum bunu inş şifa olur canım hayırlısını dile amacanıımm sakınn bole dusunme bakk zamanı var belkı olsaa hayırlı bı evlt olmıcak senın ıcın ezıyet olacak herseyın zamanı vardır eger duan kabul olmuyorsa bıl ki daha zamanı gelmemıstır yada daha ıyısını verecektır rabbım ılerde.
sen kullandın mı hiçcanım sen bu ay da ovulasyon testı kullansana....
inşallah okucam bu ay geçen 11 gün okudum dr var dedi sonra negatif çıktı hepsiniokusaydım belki olurduevet bende katılıyorum duada ısrarcı olmak güzel ama hayırlısını iste isyan etme rabbimin adaleti çok güzeldir zamanı vardır seni imtihan edip sabrını ölçüyordur bana verdi evt gebe kalabiliyorum bu güzel ama kaybettim bikez daha olabilirmi bilmiyorum olmayanlarıda duyuyorum ben hiç neden ben demedim benim ailemde hiç böyle olan yoktu oysa vardır bir hayır dedim rabbimden gelene karşı ne denebilir ki.bak benim bir akrabam var 9 yıl sonra oldu allah okadar imtihanda etmesin ama ol derse oluverir meryem suresini hergün oku duymuştum bunu inş şifa olur canım hayırlısını dile ama
hayır kullanmadım eger bu ay adet olsaydım bu ay baslıcaktım.. forumda SURELAB ovulasyon testını onermıslerdı bana. hatta nettende sıprıs edebılırsın.. onu kullancaktım adet olsaydım eger.sen kullandın mı hiç
anladım canım bende kullanayım bari inşallah işimi görürhayır kullanmadım eger bu ay adet olsaydım bu ay baslıcaktım.. forumda SURELAB ovulasyon testını onermıslerdı bana. hatta nettende sıprıs edebılırsın.. onu kullancaktım adet olsaydım eger.
YANI BI SANSINI DENE :) BELKI TUTAR BU AY INSALLAAAHHH...anladım canım bende kullanayım bari inşallah işimi görür
inşallah umut kalmadı vallaYANI BI SANSINI DENE :) BELKI TUTAR BU AY INSALLAAAHHH...
canım niye öyle diyorsun sabret kaynanan ne istiyor derdi ne ki olumsuz düşünme sabret inş yoluna girer herşeymrb kızlar giremiyorum çok evde sorunlar var kaynanam la sürekli kavga halindeyiz evimin derdine düşmüşüm inşaalah eşim imana gelirde ayırır evimi yoksa bu kadın beni öldürecek hala adet olmadım 14 gün oldu geçeli ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var gebelik kesin yok ama niye adet olmuyorum çok kötüyüm hayatımda bi tek güzel şeyolsun artık yuvam yıkılmak üzere
Arkadaşım öncelikle sana çok sabır diliyorum bende evleneli 4 yıl oldum seni çok iyi anlıyorum bende hiç tadamadım o duyguyu ve bu bi imtihan etrafım hamilelerle dolu ve çocukları çok seven birisi olarak bununla imtihan oluyorom bazen bağırasım geliyo neden diye sonra bi durup düşünüyorum etrafıma bakıyorum evladı var ama hiç mutlu değil yada gereği gibi yetiştirememiş insanlar var afedersiniz doğurmaya gelince kediler köpeklerde doguruyo önemli olan hayırlısı olması onun için sakın isyan etme sabretmrb kızlar giremiyorum çok evde sorunlar var kaynanam la sürekli kavga halindeyiz evimin derdine düşmüşüm inşaalah eşim imana gelirde ayırır evimi yoksa bu kadın beni öldürecek hala adet olmadım 14 gün oldu geçeli ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var gebelik kesin yok ama niye adet olmuyorum çok kötüyüm hayatımda bi tek güzel şeyolsun artık yuvam yıkılmak üzere
umutsuz olma aslaaaainşallah umut kalmadı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?