- 1 Ekim 2013
- 495
- 162
- 53
- 34
baktım canım allah büyük ama kan testi biraz yüksek çıkardı sonuçta 3 gün gittim 1 24 çok azhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/geç-döllenme.319126/
Bakın burda böle bi konu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım canım allah büyük ama kan testi biraz yüksek çıkardı sonuçta 3 gün gittim 1 24 çok azhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/geç-döllenme.319126/
Bakın burda böle bi konu var
canııııııım sakınn ısyannn etme bak.. bende beklıorum ve her ay kımbılır kac tane test yapıyorummm ama yıne 2. cızgı yok zamanı gelmems demekkı nasıp dıorum.. allah hepımıze hayırlı ewlat versın ıns... ovulasyon testı falan yap ben bu ay adet olursam ole yapcam .. hem ne zaman yumurtladığımızı bılırız yanı belkı tutturamıoruzdur ben tutturamıorum cnku adetlerım cok duzznesızlestı benımmerhaba arkadaşlar ben aylardır hep burda gebe kalanları nasıl kaldıklarını gizli gizli araştırıyordum 3 yıldır evliyim ve bir türlü benimde çocuğum olmuyor dr lar bişey yok diyor ama olmuyor bu gün adetim 3 gün geçmişti (bazen düzensiz gelir)soğan kürü ve çörek otu bal tarçın kürü kullandım dr a gittim ultrasonla baktı ve güldü bana dedi büyük ihtimalle hamilesin bende o an savincimden öldüm öldüm dirildim sonra kan testi istedi bende çıktım pazara kendime gebelik elbisesi bakmaya bebeğime bile baktım test pozitifse almaya gelecektim testi aldım dr a verdim yine yine yine yok gebelik dedi mahvoldum aklımdan çıkmıyor ne olur bana dua edin benimde olsun çoook istiyorum çok çok ba nasıl adalet bende kadın değilmiyim anne olmak benimde hakkım
valla ben çok bitkinim eşim de surat asıyor artık bana dün destek olmadı konuşmadı benimle sankii ben kendim yaratıyorumUMUDUNU KAYBETMEEEEEEEE
ya bir sürü kür kullandım yumurtlama tarihini de yaptım ovulasyon yapmadım hiç ama olmaz yaa ne bileyim çok kötüyüm eşimde çok soğuk davrandı bana ben istemiyorum sankicanııııııım sakınn ısyannn etme bak.. bende beklıorum ve her ay kımbılır kac tane test yapıyorummm ama yıne 2. cızgı yok zamanı gelmems demekkı nasıp dıorum.. allah hepımıze hayırlı ewlat versın ıns... ovulasyon testı falan yap ben bu ay adet olursam ole yapcam .. hem ne zaman yumurtladığımızı bılırız yanı belkı tutturamıoruzdur ben tutturamıorum cnku adetlerım cok duzznesızlestı benım![]()
BENIM HEP YUMURTAM OLUO AMA TUTMUOya bir sürü kür kullandım yumurtlama tarihini de yaptım ovulasyon yapmadım hiç ama olmaz yaa ne bileyim çok kötüyüm eşimde çok soğuk davrandı bana ben istemiyorum sanki
olsun canımm ama en buyuk etken stres stresı at kafandan.. bunu dıorum evet ama stres yapmamak gerçekten elde degıl cok ıyı anlıorum senı.. benım adetım ıkı ay once 9 gun gecen ay da 11 gun gecıkdı dusun yanı.. kesın hamıleyım dıye dusunmeye baslmıstım kı adet oldum... bu ay zaten hamıle deılımdır dıe dusunuorum suratımda sıvılce doldu zaten adet belırtısıya bir sürü kür kullandım yumurtlama tarihini de yaptım ovulasyon yapmadım hiç ama olmaz yaa ne bileyim çok kötüyüm eşimde çok soğuk davrandı bana ben istemiyorum sanki
tüplerin tıkalıdır belki deBENIM HEP YUMURTAM OLUO AMA TUTMUO
oooo okadar tedavi oldum ki sonuç pof hiç bişey yok benden sonra evlenen komşum 6 aylık hamile onunda bir yıl olmadı ama benden önce oldu çok üzüldümmAyyy arkadasm bende bu dertten muzdarıpım 3uıla yakın oldu 1 kere bıle hamıle kalmadım lısmet tedavı oldun mı
AYNEN TAKMA GERCI DEMEK KOLAY TAKMAMAK MUMKUN OLMUOOOOOOOOOO AMA VEREN ALAN BZ DEGILIZ YAPCAK BSE YOK SEBEPLERE SARILCAZ DUA EDELIM VE SEBEPLERE SARILALIM TAKTIR RABBIMINolsun canımm ama en buyuk etken stres stresı at kafandan.. bunu dıorum evet ama stres yapmamak gerçekten elde degıl cok ıyı anlıorum senı.. benım adetım ıkı ay once 9 gun gecen ay da 11 gun gecıkdı dusun yanı.. kesın hamıleyım dıye dusunmeye baslmıstım kı adet oldum... bu ay zaten hamıle deılımdır dıe dusunuorum suratımda sıvılce doldu zaten adet belırtısıama ovulasyon testı denıcem sen de dene faydasını goruruz belkı yanı ... esınede takma kafanı canım uzulme sakın
BEN 2 COCUK ANNESIYIM BU 2.EVLILIGIM YENI EVLENDIM 6 AY OLDU AMA OLSUN ISTIORUMtüplerin tıkalıdır belki de
ok sağol bacım yaa insan teselli oluyor en azında inşallah yaparım yaaolsun canımm ama en buyuk etken stres stresı at kafandan.. bunu dıorum evet ama stres yapmamak gerçekten elde degıl cok ıyı anlıorum senı.. benım adetım ıkı ay once 9 gun gecen ay da 11 gun gecıkdı dusun yanı.. kesın hamıleyım dıye dusunmeye baslmıstım kı adet oldum... bu ay zaten hamıle deılımdır dıe dusunuorum suratımda sıvılce doldu zaten adet belırtısıama ovulasyon testı denıcem sen de dene faydasını goruruz belkı yanı ... esınede takma kafanı canım uzulme sakın
olur ama yaa bak iki tane olmuş beklemen gerekBEN 2 COCUK ANNESIYIM BU 2.EVLILIGIM YENI EVLENDIM 6 AY OLDU AMA OLSUN ISTIORUM
Ben eltımle berabee evlndm 2 dusunuyor cocugu 2 yasna grck kısmet cnm senın kmsun bnm eltımoooo okadar tedavi oldum ki sonuç pof hiç bişey yok benden sonra evlenen komşum 6 aylık hamile onunda bir yıl olmadı ama benden önce oldu çok üzüldümm
bu nasıl adalet yaa anlamıyorum niye olmuyor ki dr büyük ihtimalle gebesin demeseydi üzülmezdim ki çünkü hep gecikirBen eltımle berabee evlndm 2 dusunuyor cocugu 2 yasna grck kısmet cnm senın kmsun bnm eltım(
RABBIM BUYUK INSALLAH ELLERIMIZ BOS CEVRILMEZ DUALARIMIZI DUYAN O VERIRSE BOYLE BI ARMAGAN COOOK ISTIORUMMMolur ama yaa bak iki tane olmuş beklemen gerek
Peki siz daha iyi bilirsiniz:).Biri sizin durumunuzda olup üzüldüğünde bende üzülüyorum.Acaba hep aklımda benimdebaktım canım allah büyük ama kan testi biraz yüksek çıkardı sonuçta 3 gün gittim 1 24 çok az
allah razı olsun canım benim siz teselli veriyorsunuz inanın kocam bile surat asıyor artıkPeki siz daha iyi bilirsiniz:).Biri sizin durumunuzda olup üzüldüğünde bende üzülüyorum.Acaba hep aklımda benimdeAllah hayırlısını versin.