• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hevesim kırıldı

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.315
488
73
34
Kızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.

Kızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.
Modunuz niye düşüyor, herkesin her soyledigini kafanıza mi takıyorsunuz ? Her bosbogazin sacmalamasi kadar saçmalamış. "Araba daha konforlu, para konfor satın almak için var." de konuyu kapat.

Bence arkadaşınız ne söylese batıyor. Yani ortada moral bozacak bir sohbet yok, o fikrini söylemiş siz fikrinizi söylemişsiniz. Bu kadar rahatsızsanız görüşmeyin.
Hayır direk olayların olumsuz tarafından bahsediyor, mesela bir kursa başlayacağım yapabilir misin zor olmaz mı şöyle böyle sürekli

Bu arkadaşınız size parasını vermeyen o nedenle gidip pahalı ev tuttuğunuz arkadaşınız mı ?

Modunuz niye düşüyor, herkesin her soyledigini kafanıza mi takıyorsunuz ? Her bosbogazin sacmalamasi kadar saçmalamış. "Araba daha konforlu, para konfor satın almak için var." de konuyu kapat.
Herkes değil benim yakın arkadaşım ama böyle bir şeye he beslendiği m'de hemen olumsuz tarafını söyleyip heves kırıyor

Mesela yeni bir parfüm aldım diyelim aa ona o kadar para verilir mi çok pahalı işte yeni bir kursa yazılsam tığ işçiliğine yazılacaktım işte onu yapabilir misin zor diyorlar şöyle böyle

Hayır direk olayların olumsuz tarafından bahsediyor, mesela bir kursa başlayacağım yapabilir misin zor olmaz mı şöyle böyle sürekli
Arkadaşınız negatif,enerji düşüren,her güzel olayda bile kötüyü çağıran birisi bence iletişimi azaltın, mümkünse hiç görüşmeyin. Böyle insanlardan hiç hazetmiyorum. Sevinci kursakta bırakan cinslerden bunlar. Ama sizin de insanlardan çok çabuk etkilenmemeniz için çaba sarf etmeniz gerek.

Kim olursa olsun, enerji vampirlerinden uzak durun. Özgür irade yasası diye bir şey var ve bu hayat sizin. Pozitif değer katmıyorsa bir kişi, ondan kaçın.

Ayıp olur diye de düşünmeyin, diğer türlü kendi hakkınıza giriyorsunuz ve bu çok kötü bir durum.

Karar sizin kararınız size fikir verdi diye yapmak zorunda değilsiniz modunuzun düşmesine de gerek yok yani kendi bildiğinizi size doğru olanı yaparsınız biter gider ben pek enerji düşecek bisey göremedim genel olarak böyleyse mesafe koyabilirsiniz aranıza:)

Ben sevmem ya böyle biri bir şey yapacak yok öyle yapma böyle yap diye yönlendirmek çok saçma himm iyi der geçerim. bana ne naparsa yapsın. siz de her şeye burnunu sokturmayin. canim öyle istiyor de geç

Sen de konuşma detay verme merhaba hoşçakal bitti.
Bazı insanlar bardağın hep boş tarafını görür.

Yahu sizde moral bozmaya yer aramayın bende sandım eşiniz ne gerek var dedi. Size ne arkadaş bu ne derse desin, herkes fikrini söyler. Araba varsa niye sefalet cekesiniz, arkadaşınızinda durumu kötüdür, yada cimridir , onun ailesi herşeye ne gerek var masraf gözüyle bakıyordur oda onlardan öyle alismista olabilir

Hiiiç düşürme enerjini. Fikir sormadım şekerim ben öyle istiyorum de

Back