• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesap Bulabiliyor Muyuz?

CansuTore

En büyük derdimin ömrü, omzuna kadar..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
223
183
23
Kızlar merhaba, bizim nişanlımla instagram hesabımıza istekler geliyor arkadaşlarımız adına. Bizde yeni açmıştır falan diye düşünüp kabul ediyoduk ama bir arkadaşla muhabbet geçtiğinde anladım ki gönderen o değilmiş. Yani bizi ekleyebilmek için birisi yada birileri arkadaşlarımız adına sahte hesap açıp ekliyor anladığım kadarıyla. Kim neden böyle bişey yapar bilemedik. Instagram hesabını kapatırız o sorun değil zaten çokta aktif kullandığımız söylenemez, ama yine de kim olduğunu merak ettim doğrusu. En son 2 gece önce istek geldi bende istek gönderdim bakalım napıcak diye hemen engelledi mi hesabı mı dondurdu bilmiyorum yok oldu bir anda :) Ama hala ekli 1-2 kişi var farkettiğim. Mesaj atarsam da anında hesabı kapatırlar yada engelleyip yok olurlar biliyorum. Başka şekilde kim olduğunu bulmanın, tespit etmenin bir yolu var mı ? Bulabilir miyim yani hesabın kime ait olduğunu ?

Benim anladığım kadarıyla insanlar takipçi ve beğeni sayısını arttırmak için tanıdık tanımadık herkese istek gönderiyor. Kendiyle aynı kafada olanlarla takipleşiyorlar zaten.
Ben değil tanıdıklarımı uzaktan akrabaları bile çoğu zaman reddettiğim için önemsemiyorum açıkçası.

Benim anladığım kadarıyla insanlar takipçi ve beğeni sayısını arttırmak için tanıdık tanımadık herkese istek gönderiyor. Kendiyle aynı kafada olanlarla takipleşiyorlar zaten.
Ben değil tanıdıklarımı uzaktan akrabaları bile çoğu zaman reddettiğim için önemsemiyorum açıkçası.

Aynen öyle ve bizim hesapta ekli olan 120 kişinin arasından bu hesapları kolayca farkedebildim. Birinin adına sahte hesap açmak ne saçma bişeydir, ne geçer ki insanın eline? Bir bulabilsem çok mutlu olucam

Aynen öyle ve bizim hesapta ekli olan 120 kişinin arasından bu hesapları kolayca farkedebildim. Birinin adına sahte hesap açmak ne saçma bişeydir, ne geçer ki insanın eline? Bir bulabilsem çok mutlu olucam
Bence umursanacak bir konu değil.
İnsanların boş vakti çok olduğundan bu işlerle uğraşıyorlar işte.

Bir de dikkat ettiğim bu hesap kimse, herkesi eklemiyor hususi bizi ekliyor ve bir kaç kişiyi daha. Çok merak ettim açıkçası, kafaya taktığımdan değil ama kim acaba

Cevrende manyak insanlar var. Kirk yil dusunsem aklima gelmez boyle hin bir fikir.

Sizin veya nişanlınızın eski sevgilisi var mı? Belki meraktan yapmıştır.

Adına sahte hesap açılan arkadaşınıza iletin bu durumu.. Facebook'ta filanda var dolandırıcılar filan olabilir. Arkadaşınız ilgilenir bu durumda.

Adına sahte hesap açılan arkadaşınıza iletin bu durumu.. Facebook'ta filanda var dolandırıcılar filan olabilir. Arkadaşınız ilgilenir bu durumda.
İlettik. Sahte hesaba mesaj atmış o hesapta yok olmuş. Dondurmuş yada hesabı silmiş olabilirler. Biz iletişime geçtiğimiz anda yok oluyor hesaplar. Başka yolu var mıdır?

Hiç bir şekilde hesabı açan telefon numarasına yada konuma ulaşmamın bir yolu yok mu ?
Hayır yolu yok, rehberinde olanlardan biriyse hesabı görebilirsin ama hangi numaranın hangi hesaba ait olduğunu göremezsin.
Taciz, hakaret vs olsa savcılığa ver desem, ben onu yaptım, ismi yaşadığı ili, bütün bilgilerin görüntülü çıktısını alıp savcılığa suç duyurusunda bulundum, öyle bile bulunmadı.

İlettik. Sahte hesaba mesaj atmış o hesapta yok olmuş. Dondurmuş yada hesabı silmiş olabilirler. Biz iletişime geçtiğimiz anda yok oluyor hesaplar. Başka yolu var mıdır?
Facebook da benimde başıma geldi. Bir arkadaşımın hesabının fotolarını çalıp arkadaş olarak ekleyip hattımın faturalı olup olmadığını sordu. Hemen arkadaşımı aradım şikayetçi olmuş hesaptan sonucu ne oldu bilmiyorum ama kesinlikle dolandırıcılar yapmıştır. 2 hafta önce de başka bir arkadaşıma oldu. Dikkat edin şakın borç telefon numarası filan muhabbetine girmeyin derim.

Neden bu kadar taktınız? Düşündüğünüz ne sevgilimin eski sevgilisi ya da sizin eski sevgiliniz falan mı merak ediyor da yapıyor diye düşündünüz ayrıca onu bulamamanız için hesap adını değiştirmesi yeterli bulamazsınız hiçbir türlü.

Back
X