• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bendemi aldatiliyorum

Kusura bakmayın ama önceki konularınızdan anladığım kadarıyla size pek değer vermiyor. Bilemiyorum, mesela benim eşim sadece onun bildiği ve güvendiği insanlarla gündüz saatlerinde buluşmama izin veriyor, akşamları onsuz çıkmıyorum, o yüzden sizin eşinizin 'sen de çık' demesi fazla kıskanmadığını ve önemsemediğini gösteriyor bence. Yurtdışında yaşadığınız için iş daha kötü, orada insanlar Türkiye'deki değil, kendiniz bilirsiniz, bayanlar daha rahat. Çok karamsar konuştum belki. Gerçekten öğrenmek istiyorsanız takip edin. Ama aldattığını öğrenirseniz ne yapacaksınız? Şu anki hayatınızdan memnunsanız bence fazla kurcalamayın, eşinizle oturup konuşmayı deneyin onun yerine, üzüldüğünüz noktaları belirtin. Onun da isteklerine kulak verin, çoğu zaman erkekler aslında oldukça basit isteklerini evde karşılayamayınca gözü dışarı kayıyor. Umarım her şey yolunda gider.

Adatildigimi ogrenirsem bilmiyorum tepkim ne olur.ama bama gulumseyerek bakip opup seni seciyorum diyip baskasiyla iliskisi galiba beni cildirtir ve ona deger vermem bir anda gozumden duser.affedermiyim bilmiyorum gercekten.galiba afdetsem bile eskisi gibi olmaz hic bisey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi kere beni kiskanmiyorsun fazla drdim.oda dediki kiskanmaz olur muyum kiskaniyorum.ama sana sonsuz guveniyorum.hayatimda hic kimse bana bu kadsr guven vermedi diye

Eşimi alıntılıyorum : 'Benim sana güvenim tam da, insanlara güvenmiyorum' =)
Bilemiyorum, belki ben biraz gerikafayımdır, ondan tuhaf geldi bana. İnşallah endişelenecek bir şey yoktur.

Eşimi alıntılıyorum : 'Benim sana güvenim tam da, insanlara güvenmiyorum' =)
Bilemiyorum, belki ben biraz gerikafayımdır, ondan tuhaf geldi bana. İnşallah endişelenecek bir şey yoktur.

Vurada buyumus o vurasi biraz farkli insanlarin dusunceleri ama banada beni vu kadar serbrst birakmasi hosuma gitmiyor.bazen de gostersin kiskaniyorum diye istiyorum.ama cok az hissetmisimdir ondan bunu.bu arlar tavirlari yaomacik geliyor bana beni opusu gulusu.bu arada eskiden kavga ettigimizde benimle sex yaomak icin zmaan alirdi duyfularim var derdi.hemen olmuyor derdi.simdi sanki daha istekli hemen yaklasiyor bana.bu vile tuafima gitti.basil birden boyle davranabilir diye..

Vurada buyumus o vurasi biraz farkli insanlarin dusunceleri ama banada beni vu kadar serbrst birakmasi hosuma gitmiyor.bazen de gostersin kiskaniyorum diye istiyorum.ama cok az hissetmisimdir ondan bunu.bu arlar tavirlari yaomacik geliyor bana beni opusu gulusu.bu arada eskiden kavga ettigimizde benimle sex yaomak icin zmaan alirdi duyfularim var derdi.hemen olmuyor derdi.simdi sanki daha istekli hemen yaklasiyor bana.bu vile tuafima gitti.basil birden boyle davranabilir diye..

Haaa, orda doğup büyüdüyse iş değişir. O zaman fazla takılmayın derim =) Önemli olan saygı. Saygının yurtiçi yurtdışı yok, ya vadır ya yoktur. Onun dışındaki davranışlar farklılık gösterebilir, çevreye göre, yaşanan yerin genel zihniyetine göre vs.

Ama olsun yurt disinda yetisen hepsi hoppa degil.
Keske esin cikmasaydi hic geceleri,sende cikmasaydin arkadaslarinla.
Niye evli ki :(
Allah vere ki adam gibi duruyor ve sen kuruyorsundur Insallah.

Ama olsun yurt disinda yetisen hepsi hoppa degil.
Keske esin cikmasaydi hic geceleri,sende cikmasaydin arkadaslarinla.
Niye evli ki :(
Allah vere ki adam gibi duruyor ve sen kuruyorsundur Insallah.

Insallah.cikma derken bir kerw faln sadece. Oda pek cimmazdi ama daha grcen ay cikti bu ay gene cikicak.cok ustune gidincede baskici ve kiskancsin diyor yada guvenmedigimi soyluyor

Insallah.cikma derken bir kerw faln sadece. Oda pek cimmazdi ama daha grcen ay cikti bu ay gene cikicak.cok ustune gidincede baskici ve kiskancsin diyor yada guvenmedigimi soyluyor

Dikkat et,belkide yavasca disariya alisiyor olabilir.

Merhaba arkadaslar esim cok iyi bir insandir.genelde evden ise isten eve birisi.bundan bir kac aya kadar bana yzun guzel nsj atardi..simdi cok kisa gunaydin askim yaziyor..gelis gidis saatleri ayni degismedi..hafta ici hep buzimle..yanliz icime sinmeyen biseyler var sanki..sex hayatimiz normal ilerliyor..ve bayagi bir oyun bagimlisiydi.suan hala telden iyun oynuyor.ben bu konuda inunla kavga ettim bayagi..ven yanindayken genelde oyun oynuyor.ama surekli telefon yaninda hic bir dk ayirmiyor..ama huc ama hic ayirmiyor.gece sirf komedinin uzerine koyuyor uyurken..okadar.tualete giderken bile yaninda hatta bugun copleri atmaya gitti hla yaninda..venim elimde gorunce telefonumu yakiniyor.hep elinde diye.ben telefobu dusa yanima alsam hemen diyor bak bak ne karistiriyorsun falan.ama kendisi cogu kez hatta hep oyle..genelde telefin sesi son ses olur kobusmalarda bugun kisikti tel gorusmesi yaparken.kimle kobustugu pek belli degil.arkadaslari ile toplanacaklar bugun cikti evden biraz once.oyle pek suslenmedi ama askam discoya gidebilrlermis.aramaizda dun soyle bir diolog gecti o; yarin belki mac tan sonra cikicaz. Tamam dedim..o; iste alkollu olucamizdan taksiyle gidiyoruz( ciktiklarinda genelde 5 te evde olurlar ve ayda yilda bi cikar disari.) Dediki; grc olunca vana kalsa arkdasta kalirim discodan sonra..sordum ben; neden cikiyorsan eve gelmelisin direk sabah. O; uste para az taksiyle ordan vurasi 30 frank falan dedi.ozman cikmaman lagzim disari cikmani kaldiririm* bende cikarim istersem zaten sorun yok.. ) ama bu kadsr olmaz guven sarsici dedim.hemen dedi sen bama tam guvenmiyorsun yo hayir jalman hosuma gitmez dedim.oyle kapandi ben para olsa taviki gelirim dedi.ama arkadaslarla cikiyoruz taksiyi beraber oduyoruz dedi..neyse ki bende bir suphe var.bu tavirlardan sizce abartiyormuyum.bu arada yurt disinda yasiyoruz.

Alkollüyken geri dönmiyim bahanesi kesinlikle aldatan erkek bahanesidir..benim arkadasımın kocası aynı esiniz gibi arkadaslarıyla gece dısarı cıkar sonrada ay alkolluyum ay ehliyetimi kaptırdım polis cevirmesin diye guya arkadasında kalırdı..o zamanda aldatıldıgından eminim ben..ve snucta sürüyle kadınla ciddi sekillerde aldatıldıgı ortaya cıktı bosandılar..ayrıca hickimse evinde rahat etmek varken arkadasında kalmak istemez..%99 aldatılıyosun çünkü bunu bir erk arkdsmka konusmustum o da bunlar cok klasik aldatma bahaneleri emin ol demişti..

Alkollüyken geri dönmiyim bahanesi kesinlikle aldatan erkek bahanesidir..benim arkadasımın kocası aynı esiniz gibi arkadaslarıyla gece dısarı cıkar sonrada ay alkolluyum ay ehliyetimi kaptırdım polis cevirmesin diye guya arkadasında kalırdı..o zamanda aldatıldıgından eminim ben..ve snucta sürüyle kadınla ciddi sekillerde aldatıldıgı ortaya cıktı bosandılar..ayrıca hickimse evinde rahat etmek varken arkadasında kalmak istemez..%99 aldatılıyosun çünkü bunu bir erk arkdsmka konusmustum o da bunlar cok klasik aldatma bahaneleri emin ol demişti..

Umarim oyle drgildir ondan su ana kadar ummazdim ama vemi suphelendirdi konusmalari ile

Umarim oyle drgildir ondan su ana kadar ummazdim ama vemi suphelendirdi konusmalari ile

Bir kadın asla asla boşuna şüphelenmez..burda şu başlığı açman bile içinde farkettiğinin göstergesi..bence ona belli etmeden tetikte ol

Bir kadın asla asla boşuna şüphelenmez..burda şu başlığı açman bile içinde farkettiğinin göstergesi..bence ona belli etmeden tetikte ol

Mesela gecrn ay arkadaslari ile ciktiginda ece 5te grldi telefonu giderken yanina almadi.bana birakti guven vermwyemi calisiyor acaba

Mesela gecrn ay arkadaslari ile ciktiginda ece 5te grldi telefonu giderken yanina almadi.bana birakti guven vermwyemi calisiyor acaba

güven vermeye de çalışıyor olabilir, arayıp rahatsız etme diye de vermiş olabilir. .

Her ne olursa olsun, evli bir adam ya da bayanın bu şekilde özgür modda takılması bence hoş bir durum değil. . Belki şu an aldatmiyordur ama bu yarın bir gün dışarı çıktığımda tek gecelikte olsa aldatmayacagi anlamına gelmez canım. . Bence dikkat et..hayatınızı bu kadar free yaşamayın..

Merhaba arkadaslar esim cok iyi bir insandir.genelde evden ise isten eve birisi.bundan bir kac aya kadar bana yzun guzel nsj atardi..simdi cok kisa gunaydin askim yaziyor..gelis gidis saatleri ayni degismedi..hafta ici hep buzimle..yanliz icime sinmeyen biseyler var sanki..sex hayatimiz normal ilerliyor..ve bayagi bir oyun bagimlisiydi.suan hala telden iyun oynuyor.ben bu konuda inunla kavga ettim bayagi..ven yanindayken genelde oyun oynuyor.ama surekli telefon yaninda hic bir dk ayirmiyor..ama huc ama hic ayirmiyor.gece sirf komedinin uzerine koyuyor uyurken..okadar.tualete giderken bile yaninda hatta bugun copleri atmaya gitti hla yaninda..venim elimde gorunce telefonumu yakiniyor.hep elinde diye.ben telefobu dusa yanima alsam hemen diyor bak bak ne karistiriyorsun falan.ama kendisi cogu kez hatta hep oyle..genelde telefin sesi son ses olur kobusmalarda bugun kisikti tel gorusmesi yaparken.kimle kobustugu pek belli degil.arkadaslari ile toplanacaklar bugun cikti evden biraz once.oyle pek suslenmedi ama askam discoya gidebilrlermis.aramaizda dun soyle bir diolog gecti o; yarin belki mac tan sonra cikicaz. Tamam dedim..o; iste alkollu olucamizdan taksiyle gidiyoruz( ciktiklarinda genelde 5 te evde olurlar ve ayda yilda bi cikar disari.) Dediki; grc olunca vana kalsa arkdasta kalirim discodan sonra..sordum ben; neden cikiyorsan eve gelmelisin direk sabah. O; uste para az taksiyle ordan vurasi 30 frank falan dedi.ozman cikmaman lagzim disari cikmani kaldiririm* bende cikarim istersem zaten sorun yok.. ) ama bu kadsr olmaz guven sarsici dedim.hemen dedi sen bama tam guvenmiyorsun yo hayir jalman hosuma gitmez dedim.oyle kapandi ben para olsa taviki gelirim dedi.ama arkadaslarla cikiyoruz taksiyi beraber oduyoruz dedi..neyse ki bende bir suphe var.bu tavirlardan sizce abartiyormuyum.bu arada yurt disinda yasiyoruz.

Cok tanidik geldi yazdiklarin. Malesef aldatiliyor olma ihtimalin coook yuksek.
Cok tanidik geldi yazdiklarin,

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

İkili ilişkilerde bazen kadında bazensede erkekte bu tür yalnız kalma kafasını dinleme yada arkadaşlarıyla vakit geçirmek bir nevi sorunlardan arındıkları hissiyatı uyandırır aldatmadan ziyade arkadaş arasında yaşadığı ve senin duymanı istemediği konuda olabilir bu süreçte eşinin yanında olduğunu ona hissettir ve daha çok ilgili ol evde kaldığında hoşlandığı şeyler yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
İkili ilişkilerde bazen kadında bazensede erkekte bu tür yalnız kalma kafasını dinleme yada arkadaşlarıyla vakit geçirmek bir nevi sorunlardan arındıkları hissiyatı uyandırır aldatmadan ziyade arkadaş arasında yaşadığı ve senin duymanı istemediği konuda olabilir bu süreçte eşinin yanında olduğunu ona hissettir ve daha çok ilgili ol evde kaldığında hoşlandığı şeyler yap

Bende artik bir seye anlam veremez oldum.az once yazmis bana herseyimsiniz ve hep aklimdasin falan...kafam cok karisik bilmiyorum neler oluyor..dusundugum gibi olmasini asla ama asla istemem

Bende artik bir seye anlam veremez oldum.az once yazmis bana herseyimsiniz ve hep aklimdasin falan...kafam cok karisik bilmiyorum neler oluyor..dusundugum gibi olmasini asla ama asla istemem

Dediğim gibi yap aldatan erkek olmuş olsa bu şekilde davranış sergilemez siz ilginizi bu süreçte daha yoğunlaştırının özel olduğunu hissetsin

Disardan bi goz olarak okuduklarimdan bende aldattığıni dusunuyorum.. umarim yaniliyorumdur
Ama aciklamalar ve gerekceler cok sacma ve tutarsiz
Bi kere evli adamin bekar arkadaslarla gece yarısı discoda ne isi var ? Bide discodan sonra eve gelmeyecek sebepte taksi parasi olacak he ? Sebebe bak cikma ozaman yada cebindeki paraya gore ayir yol parani ne sacma sebep bu iyi yolmadiniz sacini başını hayir cidden cok sinir bozucu biraz pişkin sanirim esiniz ayrica sizide arkadaslarinizla bile olsa discoya gondermesi cok yanlis bence illa caniniz disco cekerse birlikte gidersiniz hayir az cok bilmiyomusunuz ortami ve de yurt disinda yasiyomussunuz nekadar genissiniz ben olsam kiskanirdim kesinlikle izin vermezdim
Ve de siz arkadaşi ayarladim bende gelicem diyince acayip yan cizmis resmen atlatmis sizi lutfen goz ardi etmeyin bunlari hayir ben sinir oldum sizin yerinize

Dun discoya gitmesi esim..maccizleyip grldi

Back