- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Kusura bakmayın ama önceki konularınızdan anladığım kadarıyla size pek değer vermiyor. Bilemiyorum, mesela benim eşim sadece onun bildiği ve güvendiği insanlarla gündüz saatlerinde buluşmama izin veriyor, akşamları onsuz çıkmıyorum, o yüzden sizin eşinizin 'sen de çık' demesi fazla kıskanmadığını ve önemsemediğini gösteriyor bence. Yurtdışında yaşadığınız için iş daha kötü, orada insanlar Türkiye'deki değil, kendiniz bilirsiniz, bayanlar daha rahat. Çok karamsar konuştum belki. Gerçekten öğrenmek istiyorsanız takip edin. Ama aldattığını öğrenirseniz ne yapacaksınız? Şu anki hayatınızdan memnunsanız bence fazla kurcalamayın, eşinizle oturup konuşmayı deneyin onun yerine, üzüldüğünüz noktaları belirtin. Onun da isteklerine kulak verin, çoğu zaman erkekler aslında oldukça basit isteklerini evde karşılayamayınca gözü dışarı kayıyor. Umarım her şey yolunda gider.
Adatildigimi ogrenirsem bilmiyorum tepkim ne olur.ama bama gulumseyerek bakip opup seni seciyorum diyip baskasiyla iliskisi galiba beni cildirtir ve ona deger vermem bir anda gozumden duser.affedermiyim bilmiyorum gercekten.galiba afdetsem bile eskisi gibi olmaz hic bisey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.