Herseyin suclusu ben miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
6
46
Almanya
merhaba;

Mutlulugum kisa sürdü.. esimin istegi üzere telefon görüsmelerimi esim varken yapiyordum, gündüz gelen telefonlara cevap vermiyordum. sali günü kaynanam aramis evi ben görmedim zaten görsem bile cevap vermezdim. (kaynanama aciklamistim evde kocam yokken tel cikmadigimi) iste bir kere aramis , bende görmedim sonra ertesi günü carsamba günü aksam esim kaynanamlari aradi görümcemi özlemis. tel kaynanam cikti , telde bagiriyor ben gündüz telli aradim egal cikmadi dedi . esim gündüzleri tel bakmyor ben istedim.noldu niye aramistin dedi. kaynanam amcanlar gelecekti yemek yapilacak yardima gelsin diyecekti dedi ve sonraa madem öyle aksam sana söyleseydide sen arasaydin. esimde bana söylemedi dedi. kaynanam öfkeli bir sekilde görümceme verdi esim konustu kapatti. sonra bana kizdi nasil söylemezsin diye ben görmedim dedim nasil görmezsin biri arayinca kapaninca tel issigi yanip söner diye. bende tel kapaliydi cdedim yok dedi tel kapali olsa bile acinca görürsün dedi. herneyse bizim konu gittikce uzuyor ben esime dedim annenin yaptigi cok sacma telle cikmadigimi biliyor dedim esim ya önemliyse dedi. bende dedim önemliyse birkac defa daha ara yada olmadi cep telli ara olmadi sabah 10 aramais aksam birdaha arayabilirdi niye aramamis dedim . esim nasil arasin misafir varken. insan olan tel bir kere arar cikmiyorsa aramasini bekler dedi. sonra dediki bundan sonra tellefonlara cik dedi. herkeside arayabilirsin ama bir konu olursa ben bilmiyorum derim konuyada karismam dedi. bende cikmayacagim kimseyle sen yokken konusmak istemiyorum böyle rahattim dedi. o cikacaksin dedi ben cikmyorum annem istedigin ici , söyledigi icin konus diyorsun ben sana okadar dedim sen izin vermedin anne istedigi icinde bu saatte sonra tellere bakmam dedim. hem annem gel dese bile gitmezdim , annenle yanliz konusmak istemiyorum nezaman yanliz kalsak konular aciliyor tartisiyoruz sen varken bunlarin hicbiri olmuyor dedim. senle heryere giderim ama yanliz gitmek istemiyorum dedim. oda kimin yüzünden kavgalar cikiyor , annem herkesle anlasir (annesinin konustugu kisilerle bende konusuyor . annesi bütün akrabalarla küs. ve 2 arkadasi var görüsürler sonra der ben artik onlarla görüsmek istemiyorum cok ariyorlar diye der halada devam eder konusmaya)sen kimseyle anlasamiyorsun bütün suc senin %70 sen suclusun bu herkonuda dedi. sana kötü davransalar sen seslenmesen herseye tamam desen bunlarin hicbiri olmaz dedi . tipine bak dedi bakisinda , konusmandan, ayakta durusunda hersey ortada dedi bir kadin kibar olur bacagini ayirmaz dedi bacagini ayiranlar genelde boxcular olur dövüs istiyorum demek oluyor dedi. kavga ediyoruz ben gece evden cikiyorum arkamdan sende cikiyorsun dedi biraz korku olur icinde dedi. heryerde kavga cikariyorsun dedi.(esimle evlenmeden önce pttde caliyorduk ben ve 2 arkadasim ptt müdürü dengesizdi hepimize or..pu demisti bende kavga edip cikmistim babamlarida cagirmistim müdüre dersini vermislerdi. diger arkadaslarim orda devam etti calismaya) bende dedimki benimle düzgün konusmayan kisilerin hayatimda olmasini istemyorum , bana Or..pu diyen birkisinin yaninda calismam o kadar gurursuz degilim dedim. annenin konustugu kisilerle bende konusuyorum ama samimi olama soncta yasit degiliz merhaba merhaba derim dedim benden 20 yas büyük kadinlarla ne samimiyetlik kura bilirimki dedim.. iste böylee .. ben butartismalardan anladimki esim beni begenmiyor kac defa demisti bacagini ayaktayken ayirma diye ama dikkat etsemde ister istemez oluyor.. herseyin suclusu benmisim:2::2:

Son düzenleme:
"esimin istegi üzere telefon görüsmelerimi esim varken yapiyordum,"
öncelikle buna takıldım. Neden ki?

sana küfür ettiler sen gurulu davranıp işten çıktın, bu yüzdende mi eşin seni suçluyo erkek adam eşinin arkasında duru, al işte çanta niyetine kola takılacak adı koca kendi aksesuar bi erkek daha

"esimin istegi üzere telefon görüsmelerimi esim varken yapiyordum,"
öncelikle buna takıldım. Neden ki?

biz kaynanamlar cok büyük tartisdik.önceki konumda yaziyor. biz almanyada yasiyoruz. ailem türkiyde benim ailemle esimin ailesi birbirine girdi ve denmeyen laflar, sözler dendi diye cikti. beni sucladilar ailene herseyi anlatiyorsun bizi kötülüyorsun diye. esimde agzini acip tek kelime etmdi . esim sonradan dediki tel görüsmelerini benim yanimda ailem egal bizi kötülüyor dedginde savunayim dedi bilmedigim bir konu kakinda seni savunamam bilmedigim icinde yalanda söylemek istemiyorum dedi bende iyi kabul ettim. burda kimseyle konusmuyorum akrabalar falan yok hep türkiyede o yüzden böyle önlem aldik ve memnundum kaynanam bu önlemi aldiktan 1 ay sonra geldi sen hala beni kötülüyorsun dedi bende esime sor bütün tel görüsmelerini yaninda yapiyorum dedm o zaman aciklamada yapmisdim. kaynanam ha he tamam dedi gitti. yani kaynanamdan kurtulmak icin bu öneriyi kabul etmistim.

Son düzenleme:
Siz böyle yaparak suçlamayı kabul etmiş oluyorsunuz. Ne demek ailenizle eşinizin yanında konuşmak.
Siz çoook taviz veriyorsunuz ve çok üzülürsünüz.
Evdirmeyin kendinize.
Aileniz neden bu duruma el koymuyor acaba?

sana küfür ettiler sen gurulu davranıp işten çıktın, bu yüzdende mi eşin seni suçluyo erkek adam eşinin arkasında duru, al işte çanta niyetine kola takılacak adı koca kendi aksesuar bi erkek daha

yani orda demmek istemiski herse tepki veriyorsun biraz alltan alacakmisim o sadece bir örnekmis. corbaciyi dedi sonra. corbaci da su kaynanamla corbaciya gittik adamda sadece mercimek corbasi varmis ben istemedim baska yere gidelim dedim. corbaci adam tutturdu illa tadina bak bu corba özel corba diye. bende tamam dedim baktim sonra dedimki normal mercimek corbasi biz evdede bunu yapiyoruz aynisi herzaman zaten mercimek iciyoruz bugün degisiklik olsun istiyorum dedim adam bozuldu . kaynam niye öyle dedim dedi ciktik. sonrada esime anlattik oda takmis kafayi. ne yani yalanmi söyleyeyim normal mercimek corbasi adamda abartmasaydi.. burdaa hakksizmisim.

cnm bende basta senin gibi düsünüyordum. ama baktim olmuyor. ben yanliz annemle konusurken kaynanam herseferisinde dediki nem egalle eziyet ediyormusum benim dedi kodumu yapiyorlar annesiyle deyip durdu bende rahatsiz oldum cünkü annem bu sekilde dendigi icin cok üzüldü esim kime innanacaGINI sarsirdi bende bi cözüm üretelim dedim bu sekilde oldu. sonra bu konuyu anneme anlattim oda konusuruz zaten öyle havada sudan konusuyoruz ha kocan olmus ha olmamis farketmez madem istiyor esin öyle bu konularda kapanacak mutlu olacaksiniz öyle olsu dedi.

seninkiler yağlamayı ballamayı seviyo anlaşılan, doğru söyleyen 9 köyden kovulur diye boşuna demiyolar güzelim

arkadaşa katılıyorum bence bu telefon mevzusu saçma. Ne diye eşim yokken telefonlara bakmayacak mışım bunu kabul etmekle yanlış yapmışsınız.
diğer konuya gelirsek siz ordan ayrılmakla iyi etmişsiniz size hakaret edilmiş ve hala eşiniz işi bırakmasaydın mı diyor pes.

cnm bende basta senin gibi düsünüyordum. ama baktim olmuyor. ben yanliz annemle konusurken kaynanam herseferisinde dediki nem egalle eziyet ediyormusum benim dedi kodumu yapiyorlar annesiyle deyip durdu bende rahatsiz oldum cünkü annem bu sekilde dendigi icin cok üzüldü esim kime innanacaGINI sarsirdi bende bi cözüm üretelim dedim bu sekilde oldu. sonra bu konuyu anneme anlattim oda konusuruz zaten öyle havada sudan konusuyoruz ha kocan olmus ha olmamis farketmez madem istiyor esin öyle bu konularda kapanacak mutlu olacaksiniz öyle olsu dedi. ben herseyi aileme anlatmiyorum benim babam cok sinirli konu gitmeyecek yerelere gider. annem desem cok üzülüyor kimseyede anlatamiyor hasta oluyor zaten bide gurbetlik var. ben anneme kiyamiyorum.

kocasının gidip o adamın ağzının payını vermesi gerekiyodu, bunlar ne olunca tepki veriyomuş onu merak ettim

okunda degisik esim sadece benim ailemi demis. bende toz konuduramadim benim ailem ne yapiyormus tartismayi onlarmi cikardilar dedim ben senin ailenlede konusma istemiyorum dedim.. yaaa bide zaten bizim evi sadece kaynanamlar arar almanyada kimse yok hepsi trde ben onlari ariyiorum hep trye sinirsiz yaptirdimda. yani o seklde tüm telllere bakmiyrum .. bütün tartismayi cikartan onun anasi yasak yiyen benim annam bende senin annanlada konusmam dedim. oda tamam demisti. taaki bu güne kadar.

egal:
esin dogma büyüme almanyadanmi sende buraya gelinmi geldin?

eve cnm.esim dogma buyüme almanya. ben ise türkiyeden buraya gelin geldim .

kavga etmektede kızmaktada sonuna kadar haklısın canım.senin annenle konuşmaman için gündüz telefonlara bakma,ama onun annesi istesin bak.yok öyle .........abartmasınlar lütfen.çok kızdım ya.

kocasının gidip o adamın ağzının payını vermesi gerekiyodu, bunlar ne olunca tepki veriyomuş onu merak ettim

ayy sinirden ben yazmamisim o konu gecmiste oldu . esimle resmi nikahimiz vardi dügün olmamisti yaza biraktik almayadaydi o be türkiyede bu olay ayriyken oldu . tellde anlatmistim. babamlari cagirmisti adami düymekten better etmislerdi.

yanii durup durup gecmisten örnek veriyor.. ben hemen o yaziyi düzeltiyim.

Eşiniz neden sizin telefonla konuşmanızı yasakladı? Bu hakkı ona niye verdiniz?

o zaman canim Allah kolaylik versin.baba tarafimin nerdeyse tümmü burada, ablamda buraya gelin geldi ve bende gelin geldim..ve cok aile gördüm duydum sahit oldum..burdaki türkler manyak hepsi manyak ruh hastasi..ablamda psk hasta su an ..bende sinirdayim..hayirlisi.....

peki sen annenlerle konuşurken sıkıntılarını çokmu anlatıyosunda kaynanan beni kötülüyo diyip duruyo, Türkiyede dimi iki tarafta

kavga etmektede kızmaktada sonuna kadar haklısın canım.senin annenle konuşmaman için gündüz telefonlara bakma,ama onun annesi istesin bak.yok öyle .........abartmasınlar lütfen.çok kızdım ya.

esim öyle demiyor iste.. kavgaciymisim, herseyde suclu benmisim.. annesi herkesle anlasiyormus.. birde dediki sen annemle hergün konusuyorsun benimkimlen niye konusmuyorsun dedi.. bende dedim o beni cok kirdi gecmiste onlarda cikmiyordum simdide böyle olmasi gerekiyor dedim .. esim annemleri bayramdan bayrama arar eger kizmasam bayramdada armayacak. bunuda kendisine söyledim seslenmiyor.. hakta vermiyor..

icim aciyor.. ben buraya onun icin geldim . beni sevdigini söyledi onun icin herseye katlandim san sapan tüm sartlara kavgaylada olsa mantikli geldigi bizim icin iyi olacak herseye tamam dedim.. o simdi gelmis bana kadin gibi degilsin diyor..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…