Herşeyin en iyisi benim kayınvalidede !

Sizin kayınvalide inceden inceden laf söylüyormuş. .Sabırlı olun fakat hoşunuza gitmeyen şeyleri güzelce ifade edin.

Benimki çocuklarını hic övmez hatta yerer. Bir kac defa oğlunu övdü..oğlunun heryeri güzelmiş bir de oğlu akıllıymıs bende gittim onu esimin teyzelerine söyledim dedim boyle diyor . Kahkaha atiyorum ama ben bakti kendisi de gülüyor kendi dedigine ,sonra kaynanam,kendi annesinin yanında bana soruyor ben ne demistim oğluma diye. Yani kendine gülüyor manyak bide parkinson hastasi kalbini kırmıyorum ama benimkinde de var cicekleri cok guzelmis coşmuşlar,kendisi bilmemne yemegini cok guzel yaparmis. Yalniz cidden cicekleri cok güzel her gorusmemize ciceklerini över,edepsizlermis cosmuslar ay fena acmislar bilmemne demekki benimkinin kiraz ağacı olsa napardi şerefime butun memleket duyardı yani iyi kadinsa idare edilir diye düşünüyorum bosver iddalasiyorsa bilmedigi icin yapiyor bazi yaslilarin tipik huyu boyle cicegi ağacı da evladı gibi oluyor bunlarin ciddiyim bak. Benimki tatile çıkacak aklı saksilarinda.

Ben

Benim eskisi de tam tersiydi benden kötüsü yoktu:)

Böyle mi olsun isterdiniz? Mikserlik yapmasını, arkanızdan konuşmasını, kötülemesini. Biliyorum bazen katlanılmaz oluyor ama size bir kötülüğü yoksa bence en iyi kv tiplerinden biri olabilir.

sizinkiler de böyle herşeyin en iyisi en güzeli enn ennn ennni bende, benim çocuklarımda der mi? eskisi gibi hı hı en güzelini sen bilirsin mi diyeyim, kırmadan tak tak söyleyeyim mi? sizin taktikler nedir?
Ayıp ettin. Olma mı? Tıpkısının aynısının bir üst modeli.
Dediği hiç bir şeyi yapmıyorum hatta tersini yapıyorum. Çünkü dayatıyor yapmam için. Hatta dört senedir eşyalarımın yerini değiştirmek için mücadele ediyor benimle. Kararlarıma bana ve saygı duymadığı için ben de onun dediklerini umursamıyorum.

'' aslında iyi de bir kadın, sağolsun bir dediğimizi iki etmez '' ... Kimse mükemmel değil, hepimizin değişik huyları var. MAdem aranızda sorun yok size pek zarar vermeyen bu tarz konuları alttan alıp karşınızdakini kırmazsanız daha mutlu olursunuz. Zaten öyle yapıyormuşsunuz da bu konu biraz sıkmış sizi.

Benim kv de de kızını ablamla kıyaslar.
ablam memur kızı şuan işsiz, bi yerde -sözde- müdürdü.
geçen gün maaş konusu açılınca en iyisi memur olmak ablam çok iyi maaş alıyor dedim ne kadar alıyor diye sordu 5.500 dedim yaa x de öyle alıyordu işte dedi.
daha önce de ablam 4 alıyor dediğim de yaa x de öyle alıyor demişti aynı. oysa ki batan bir şirket bu kadar çok zam yapamaz :)

Benimki de kendini iyilik meleği sanar bi kanatları eksik he he deyip geçiyorum alıştım artık

Aaa bu benim kayınvalidem. Geçen gün 4 TL lik çöp poşetini övüyordu hatta. Parkeleri, koltukları, balkonu, evi, pazen eteği, sandalyesi, yatak örtüsü... Liste çok uzun. Her şeyi mükemmel ve övülmeye değer. Hatta kendisine hediye alamıyoruz çocukları olarak. Çünkü her ne alırsak alalım kötüdür. Çünkü o seçmedi. Şüphesiz ki o, her şeyin en iyisini bilendir. Yerde ve gökte yaradılan her canlı ona biat etmelidir.

Bir de takıntılı olduğu iki marka var. O markalar bok üretse, "bak ne kadar kaliteli bir bok sinekler hep buna geliyor" der. O markalar dışında her şey kötüdür. Bir de bir şey pahalı ise en iyidir şeklinde bir düşüncesi var. Takıntıları çok fazla. Hep aynı kasaptan et alır diğerlerinin leş olduğunu düşünür vs. Et almamızı isteyince o kasaptan aldığımıza namusumuz ve inancımız üzerine yemin etmemiz gerekir. Etsek bile inanmaz tekrar tekrar sorar. Çamaşırı asıp bırakamaz. Kırk kere onun tabiriyle ters düz eder. Öyle kuruyormuş. Bulaşık makinesi boş diye bulaşıkları elde yıkar. Dolması için önce doldurmak gerektiğini idrak edemez.

Bence tedavi görmesi gerekiyor ama evlatları kabul etmiyor. Ben de kendi haline bıraktım. Damarıma basmadığı sürece takıntıları ve ruh hastalığı ile mutluluk diliyorum kendisine. Siz de öyle yapın.

Neyine kizip konu actin anlamiyorum kadin arkanizdan konussa aranizi acsa esinle dahami iyi olacak yani

Benim kayınvalide de bunun bir değişiği.
Resmen ne dediyse yapmaya çalıştığı birkaç kişi var, onlar ne derse o doğrudur, onlar ne derse güzeldir.
O kişilerin zamanında bayıldığı yere yemeğe götürdü hiç güzel değil dedik aaa öyle deme muhteşem burası vs vs
Sonra o kişiler orayı yermeye başlayınca bi baktık yemekleri güzel değil, lezzetsiz

haha benı guldurdunuz Allahta sizi güldürsün özellikle şu cümlenize bayıldım hele oğlunun herşeyi mükemmeldir, ola ki oğlunun evinin balkonu dar diye vs bişi diyecek olsanız sinir krizi geçirir. ben de 'tabii ki annecim onun herşeyi güzel, herşeyi dört dörtlülk. baksana en çok da karısı güzel diyorum (evet bildiniz: ben)
bişi diyemiyor.

Hahahah benim kvde de oyle. Herseyin en iyisini en şıkını bilir. En akilli cocuklar ondadir. En hamarat kizlar ondadir. Gorumceyi ove ove bitiremez,ayni benim elimi aldi herseyi cok guzel yapar , evi tertemjz mis gibi der. Ki kizina haftada 2 gun yardima kadin gelir. Durup durup kizina koskaca bir salon dolusu en iyisinden ceyiz yaptigini anlatir ( bana laf vurusturuyo kendince) Ailecek biraraya gelince habire taa 15 yil onceki sinav basarilarini konusurlar sen yuksek yaptin ben yaptim filan diye. Kisacasi herseyin en iyisi onlardadir. Cok ovunurler cokkk

eyvah eyvah sizinki çok daha fenaymış. kaliteli bok sinekler hep buna geliyor. koptummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…