Küçük şeyleri çalabilir ama sobayı eşim vermiş o zaman kendisi söylemişti . SağolunEşinizin verdiğine emin misiniz yoksa kaynananız bariz çalıyor mu evinizden bir kocanız annesine şey vurmali yani ne olursa olsun hırsızlıktır yuzsuzluk yani Allah yardımcınız olsun
Anneden aldıklarını kabul ediyorsan,oraya gidenlere de ses etmemen gerekirBilmiyorum evet eşimin yaptığı çok yanlış ama o da annesinden bir şeyler yürütüyor her gidişinde onlar da gülerek karşılıyorlar aldıkları her zaman ucuz şeyler de değil ama benim olan ve kullandığım şeyleri götürmesi onun da burda yok demesi sinirlerimi çok bozdu belki gerçekten bulamadılar bilmiyorum çünkü soba bana geldiğinde pislik içinde ve çok tozluydu belki bi köşeye koydular unuttular
Ben evime gelen şey için burda yok ben görmedim diye kestirip atmıyorum istedikleri zaman da veriyorum zaten eşime de söylüyorum ordan bir şey alma diye. Bugüne kadar hep kendilerinden istedim ne aldıysamda gizlice almadımAnneden aldıklarını kabul ediyorsan,oraya gidenlere de ses etmemen gerekir
sana ait esyani bence alabilirmiyim diyede sormanada gerek yok ben olsam aa bu benim deyip alirim umurumdada olmaz ister görsün yada görmesin gönüllü versin istersede gönülsüz kendi malim icin niye ezilip büzüleyimkiBen evime gelen şey için burda yok ben görmedim diye kestirip atmıyorum istedikleri zaman da veriyorum zaten eşime de söylüyorum ordan bir şey alma diye. Bugüne kadar hep kendilerinden istedim ne aldıysamda gizlice almadım
icinde tutma o seni taksa bu edepsizligi yaparmiİnanın çok zor susuyorum yüz göz olmamak için. Evde nasıl bulamıyorsun işine gelmiyo bulmak tabi zaten sana giden bir daha geri gelmez dememek için çok zor tutuyorum kendimi
ayni fikirdeyim niye soruyorsa konu sahibi gördügüm anda atmaca gibi atlarim esyama bu benimmmm diyeKaynananızdan niye istiyorsunuz? Gittiğinizde eşyalarınızı toplayın alın. Resmen hırsızlık.
eskiler derlermis kocanin 3 kasigi varsa birini kir deyeŞimdi internetten aynı marka ve benzer modelini sipariş verdim 615 tl ye. Parasını ben vericem ama ilerde benim param bitince eşimden isticem tek maaşa düştüğümüz için eşim de annesinden isteyecek mecburen
ne büyük nede kücük seyler calinmaz calinmamali müsamaha gösterirseniz bu onda cirkin ahlak vede huy olur maalesef kv olmusta zatenKüçük şeyleri çalabilir ama sobayı eşim vermiş o zaman kendisi söylemişti . Sağolun
Eşinizden başlayın o halde problemi çözmekten bence yanlış yapiorKüçük şeyleri çalabilir ama sobayı eşim vermiş o zaman kendisi söylemişti . Sağolun
Zaten geçen gün aradım yine baktım yoktu olsaydı zaten küçük odada olurdu oraya da baktım yok deyince tepem attı bu sefer sert bi tavırla bak o sobayı bana annem çocuğu yıkarken kullanmam için verdi oğlun bana sormadan size getirmiş bende o sobayı sizin evde gördüm ver benim sobamı bana lazım dedim o da bizim evde yok ama ben sana o sobanın aynısından alcam kızım tamam mı diye duygu sömürüsü yaptı sonra eşimle konuştuk boşver o artık geri gelmez ben yenisini sipariş verdim deyince kısa süre sonra annem sobayı bulmuş akşam getircem diye msj attı getirdiicinde tutma o seni taksa bu edepsizligi yaparmi
Eşim o günden beri bana karşı tavırlıydı konuşmuyordu bizi çakal gibi görüyorsun aileme saygısızlık ettin bi soba için dedi bende bi soba için değil dedim annen ilk evlendiğimizde bana gelen deterjana bile göz koydu yumuşatıcılı deterjan getirmişler hani sen kullanmıyorsun ya yumuşatıcı yumuşatıcılı getirmişler dedi bana ver demeye getirdi sonra deterjan yok oldu sana sordum bilmiyorum dedin evdeki makas kayboldu nerde olduğunu bilmiyorum dedin annenin evinden çıktı dedim annemin bir sürü makası var ne yapca senin makasını dedi bende kim aldı götürdü o zaman onu niye götürdü dedim bilmiyorum dedi en son da soba olayı olunca patladım dedim o konuşmadan sonra eşimin tavırları düzeldiEşinizden başlayın o halde problemi çözmekten bence yanlış yapior
Yanlis anlamayin ama hemen her seye bosanin yazmalari tuhaf geliyor. Belliki cozulecek bir konu. İnsanlar bu kadar cabuk bosanin yazmalari .Şuan boşanamam çocuğum çok küçük biraz büyüsün bende bu sırada gidişata bakıcam. Tek başıma yapamam şuan aileme de gitmek istemiyorum işim gücüm burda iyi çünkü
Valla bilmiyorum artık ama kaynanam baya sorunlu manyak bir kadınmış bunu anladım deterjanı da o zaman evlerinde aradım banyo dolaplarına baktım çaktırmadan göremedim kaynanamın ebeveyn banyosu da var oraya bakmamıştım belki ordaydı ama bundan sonra yüz vermeyi düşünmüyorum mümkün olduğunca mesafeli olcam kendisiyle eşim de dün bi daha bize gelmezler dedi görümcem ve kaynanam için yavuz hırsızlar ev sahibini bastırıyoBunlar ana oğul hırsız başka açıklaması güzellemesi yok..
Onlar nasıl yapıyorsa sende öyle alıp alıp geleceksin ordan ama sadece sana ait olanları kimseye aldım felan demene gerek yok senin malı çünkü hatta yumsaticini da al kullanmasanda klozete dök mis gibi koksun tuvaletin
Evet öyleler maalesef ben eşimin art niyetli bir şey yaptığını düşünmüyorum eminim deterjan olayında kaynanam ally kullanmıyormuş bana getir demiştir eşim de normalde kullanmadığımı bildiği için götürmüştürYanlis anlamayin ama hemen her seye bosanin yazmalari tuhaf geliyor. Belliki cozulecek bir konu. İnsanlar bu kadar cabuk bosanin yazmalari .
KAtiliyorum . yani ben bir bayan olarak annem istese verirdim erkekte ayni sekilde oyledir yani hani ne desin cidden bi dusunun bi an istiyo veriyo duz mantik sonrasinda esim kabul etmezdi diyebilir. MEsela bende kendimi bu yonden erkeklere benzetiyorum o an yapiyosun is isten gectikten sonra sorsamiydim acaba diyorum.. BEnce esinizle guzelce konusun bana sor yok diyecegimi nerden cikardin bilgim olsun. Falan filan iste. YAni evlilik kolay kurulmaz cabucak bosanmayi akla getirmek heleki boyle bir konuda. ALlah esiniz ve cocuguzla mutlu huzurlu saglikli yasamayi nasip etsinEvet öyleler maalesef ben eşimin art niyetli bir şey yaptığını düşünmüyorum eminim deterjan olayında kaynanam ally kullanmıyormuş bana getir demiştir eşim de normalde kullanmadığımı bildiği için götürmüştür
Çok teşekkür ederimKAtiliyorum . yani ben bir bayan olarak annem istese verirdim erkekte ayni sekilde oyledir yani hani ne desin cidden bi dusunun bi an istiyo veriyo duz mantik sonrasinda esim kabul etmezdi diyebilir. MEsela bende kendimi bu yonden erkeklere benzetiyorum o an yapiyosun is isten gectikten sonra sorsamiydim acaba diyorum.. BEnce esinizle guzelce konusun bana sor yok diyecegimi nerden cikardin bilgim olsun. Falan filan iste. YAni evlilik kolay kurulmaz cabucak bosanmayi akla getirmek heleki boyle bir konuda. ALlah esiniz ve cocuguzla mutlu huzurlu saglikli yasamayi nasip etsin
sana böylemi eski püskü vermistik insan utanir yesyeni sobayi hurda haline getirdikten sonra vermeye madem vereceksen aynisinin yenisini isterim bu cöpü degil diye söyleZaten geçen gün aradım yine baktım yoktu olsaydı zaten küçük odada olurdu oraya da baktım yok deyince tepem attı bu sefer sert bi tavırla bak o sobayı bana annem çocuğu yıkarken kullanmam için verdi oğlun bana sormadan size getirmiş bende o sobayı sizin evde gördüm ver benim sobamı bana lazım dedim o da bizim evde yok ama ben sana o sobanın aynısından alcam kızım tamam mı diye duygu sömürüsü yaptı sonra eşimle konuştuk boşver o artık geri gelmez ben yenisini sipariş verdim deyince kısa süre sonra annem sobayı bulmuş akşam getircem diye msj attı getirdi
esinin annesi bu yüzden gelmese ne yazarki gururlu ahlakli bi kadin olsa hirsizlik yapmazdi nokta.bari pismanlik duysada bi özür dileseydi yaptiklarindan gelmezsede gelmesin her geldiginde acaba bu sefer ne calacak sorusundan kurtulursun benceValla bilmiyorum artık ama kaynanam baya sorunlu manyak bir kadınmış bunu anladım deterjanı da o zaman evlerinde aradım banyo dolaplarına baktım çaktırmadan göremedim kaynanamın ebeveyn banyosu da var oraya bakmamıştım belki ordaydı ama bundan sonra yüz vermeyi düşünmüyorum mümkün olduğunca mesafeli olcam kendisiyle eşim de dün bi daha bize gelmezler dedi görümcem ve kaynanam için yavuz hırsızlar ev sahibini bastırıyo
Bazen insanlar ihtiyaç olduğunda çalmaz bunu huy etmiş insanlar var yani annemde zaten var gibi bir açıklama doğru değil Allah yardımcınız olsun zor bir şey herr evinize geldiğinde acaba ne götürecek hissi çok rahatsız ediciEşim o günden beri bana karşı tavırlıydı konuşmuyordu bizi çakal gibi görüyorsun aileme saygısızlık ettin bi soba için dedi bende bi soba için değil dedim annen ilk evlendiğimizde bana gelen deterjana bile göz koydu yumuşatıcılı deterjan getirmişler hani sen kullanmıyorsun ya yumuşatıcı yumuşatıcılı getirmişler dedi bana ver demeye getirdi sonra deterjan yok oldu sana sordum bilmiyorum dedin evdeki makas kayboldu nerde olduğunu bilmiyorum dedin annenin evinden çıktı dedim annemin bir sürü makası var ne yapca senin makasını dedi bende kim aldı götürdü o zaman onu niye götürdü dedim bilmiyorum dedi en son da soba olayı olunca patladım dedim o konuşmadan sonra eşimin tavırları düzeldi