Herşeyimin üstüne yatan kaynanam

sana böylemi eski püskü vermistik insan utanir yesyeni sobayi hurda haline getirdikten sonra vermeye madem vereceksen aynisinin yenisini isterim bu cöpü degil diye söyle
Benim sobamı vermediki kendi eski dışı yanmış paslanmış sobasını verdi kendi sobamı aldım onu kendisine iade ettik

esinin annesi bu yüzden gelmese ne yazarki gururlu ahlakli bi kadin olsa hirsizlik yapmazdi nokta.bari pismanlik duysada bi özür dileseydi yaptiklarindan gelmezsede gelmesin her geldiginde acaba bu sefer ne calacak sorusundan kurtulursun bence
Zırt pırt gelmesinler diye yokuşun tepesinde ev tutturdum ama bi bahaneleri olsun veya bi çağırayım hemen koşa koşa geliyorlar. Sadece eşya değil konu bir de temizlik konusunda çok relaxlar dışardan geliyorlar ellerini yıkamıyorlar yağlı bir şey yiyorlar yine ellerini yıkamıyorlar görümcem üstüne sürüyo elini

Bazen insanlar ihtiyaç olduğunda çalmaz bunu huy etmiş insanlar var yani annemde zaten var gibi bir açıklama doğru değil Allah yardımcınız olsun zor bir şey herr evinize geldiğinde acaba ne götürecek hissi çok rahatsız edici
Kaynanam zaten yağ deterjan tozşeker ne indirime girse savaş var gibi hep evine depoluyo benim deterjanıma ihtiyacı yoktu ama manyak olduğu için ona bile göz dikti ben yokken evime gelmelerinden çok rahatsız oluyorum çok soğudum artık o kadından

Kaynanam zaten yağ deterjan tozşeker ne indirime girse savaş var gibi hep evine depoluyo benim deterjanıma ihtiyacı yoktu ama manyak olduğu için ona bile göz dikti ben yokken evime gelmelerinden çok rahatsız oluyorum çok soğudum artık o kadından
Sogumakta çok haklısın Allah yardımcın olsun

Zırt pırt gelmesinler diye yokuşun tepesinde ev tutturdum ama bi bahaneleri olsun veya bi çağırayım hemen koşa koşa geliyorlar. Sadece eşya değil konu bir de temizlik konusunda çok relaxlar dışardan geliyorlar ellerini yıkamıyorlar yağlı bir şey yiyorlar yine ellerini yıkamıyorlar görümcem üstüne sürüyo elini
her seferinde yüzüne vuracaksin igggyyy kirli yapis yapis ellerini birde kiyafetlerinemi süyorsun ufak cocukmusun sen lütfen git ellerini sabunla yika bide duvara oraya buraya sürersinde cikmaz yag kir pas lekesi kapimdan kendi evinin icinde viccik vicik yagli dolanabilirsin lütfen benim evimde yemeklerden öncede sonrada özenle sabunla yikamani istiyorum sonucta mikrobu vs var diye panik yap insaAllah utanirda yapmaz birdaha

X