Herşeyimin üstüne yatan kaynanam

Madem eşiniz annesiyle bir olmuş kendi evini soyuyor, giden her şeyin yerine en iyisi ve en pahalısını alın koyun. Kredi kartını ödeme zamanı gelince annesine götürdüğü soba da aklına geliverir belki. Hiç acımayın.
Zaten ben internetten yenisini sipariş verdim deyince bulundu soba

Eşiniz sizin arkanızdan iş çevirmiyorsa, kaynananız dümdüz hırsız.
İkisi de kötü.
Eşinizi karşınıza alıp açık net konuşun.
Eşim götürmüş vermiş ne ara sinsice götürdü verdi bilmiyorum iyiki tesadüfen daha önce görmüştüm sobamı yoksa inkar etmeye devam edeceklerdi. Kaynanam da evde görüp istemiş olabilir arabamı da kullanıyorlar etimden sütümden yararlanıyorlar utanmadan

Eşim götürmüş vermiş ne ara sinsice götürdü verdi bilmiyorum iyiki tesadüfen daha önce görmüştüm sobamı yoksa inkar etmeye devam edeceklerdi. Kaynanam da evde görüp istemiş olabilir arabamı da kullanıyorlar etimden sütümden yararlanıyorlar utanmadan
Arabanızı nasıl kullanıyorlar ?

Bekarken almıştım eşimin olmadığı için o kullanıyo annesi de kendini ve görümcemi kendi annesini bir yerlere götürtüyor o sorun değil ama çok hor kullanıyo bir şey olunca da yaptırmıyo kolay kolay
Verme ? Bana siz de çok saf geldiniz kusura bakmayın ama. Al arabanın anahtarını verme. Adam kendi evinin hırsızı olmuş yetmemiş bir de benim arabamı altına almış yok ya. Çok düşkünse anasına kardeşine taksi tutsun parasını ödesin.

Konu sahibi demek ki doğru davranış biçimi buymuş sizi tebrik ederim
Bundan böyle hic stres yapmadan yenisini sipariş edin
Bir defa da olsa eşinize hitaben "görüyor musun internetten yenisi sipariş edilince diğeri bulunuyor" 😀 cümlesini kurun Burada da kamuoyu rahatlasın 😀

Verme ? Bana siz de çok saf geldiniz kusura bakmayın ama. Al arabanın anahtarını verme. Adam kendi evinin hırsızı olmuş yetmemiş bir de benim arabamı altına almış yok ya. Çok düşkünse anasına kardeşine taksi tutsun parasını ödesin.
Zaten düzgün kullanmıyorsun deyince küsüyo almıyo ama yokuşun tepesinde oturduğumuz için kıyamıyorum veriyorum yinede☹️ Öyle herzaman bir yerlere götürüp getirmiyor zaten.

Konu sahibi demek ki doğru davranış biçimi buymuş sizi tebrik ederim
Bundan böyle hic stres yapmadan yenisini sipariş edin
Bir defa da olsa eşinize hitaben "görüyor musun internetten yenisi sipariş edilince diğeri bulunuyor" 😀 cümlesini kurun Burada da kamuoyu rahatlasın 😀
Hiçbir şey demedim ama bundan sonra eşim ve kaynanama karşı tavrım çok farklı olacak onlara en iyi cevap bu zaten

Zaten düzgün kullanmıyorsun deyince küsüyo almıyo ama yokuşun tepesinde oturduğumuz için kıyamıyorum veriyorum yinede☹️ Öyle herzaman bir yerlere götürüp getirmiyor zaten.
Küserse küssün. Evlilikte kadın küser erkek değil. Çok yumuşak olmasanız bu adamlar böyle davranamazlar zaten. Sizin kıyamadığınız adamlar size de malınıza da çok güzel kıyar. Unutmayın bunu.

Kocan sana sormadan nasil esyanizi verir? Net bir sekilde ikisiyle de konusun benim esyalarimi alamazsiniz diye. Onun evine gittiginizde istemeyin arayin bulun ve alin evinize getirin. Onlar yuzsuz oldugu icin sorun yok sizde oyle davranabilirsiniz

Ay delimisin yaaaa verme araba falan carpalar vursalar hem basin derde girecek hem olmus en kötü araba bi dünya Para.

Selamlar🌸 Benim derdim öyle büyük bir şey değil biliyorum sadece fikir almak ve yazıp rahatlamak istiyorum. Benim kaynanam ezik görünen ama çok açıkgözlü bir insan şöyleki bizim evden ona ne gitse asla geri vermiyor kendisi bana ne verirse versin ben işim bitince hemen geri veriyorum kabı tabağı olsa yıkar masanın üstüne koyarım gelip gidince vereyim gözümün önünde olsun diye ama o lazım olan eşyalarımı on kere istesemde vermiyor unuttum diyo her seferinde artık ben istemekten utanıyorum. ilk evlendiğimizde eşimin akrabası bir şeyler getirdi içinde yumuşatıcılı deterjan da vardı ben normalde yumuşatıcı kullanmıyorum ama hediye geleni kullancaktım ilk ona göz koydu yumuşatıcılı deterjan getirmişler sen kullanmıyorsun ya hani falan dedi bende hımm evet dedim sonra o deterjan birden kayboldu bir daha bulamadım eşime sordum bilmiyorum dedi eminim kaynanam istedi o da verdi daha sonra mutfakta kullandığımız makas kayboldu eşimle baya aradık bulamadık sonra kaynanamda gördük şok olduk buraya nasıl geldi diye kabın kasem neyim gitse asla geri vermiyo bir yıl sonra isteye isteye zorla aldım son olarak da annem bebeğimi yıkarken üşümesin diye elektrikli soba vermişti yepyeniydi onu kaynanamın evinde gördüm eşime neden götürdün dedim o da sen evde fazla eşya istemiyorsun diye verdim dedi. Şimdi havalar serinlediği için o sobayı istedim yine on kere istedim eşim ben öyle bir soba hatırlamıyorum dedi kaynanam da hatırlamıyorum bizde yok demiş defalarca söyledim kaynanam hep bulamadım bakcam deyip geçiştiriyor ben de en son ben yalan mı söylüyorum orda gördüm dedim bağırarak eşim kaynanamla telefonda konuşurken kaynanamın duymamasının imkanı yok dalga geçer gibi eşim eski püskü yanmış leş gibi bi elektrikli soba getirmiş kaynanamın evinden çok canım sıkılıyor ne yapmalıyım sizce?
Sende onun evine gittiğinde götürdüklerini al geri evine getir.

Böyle adamla evlenip bir de çocuk yapıyorsunuz .
Ya Allah aşkına azıcık sesiniz çıksın ya sert bir tavırla o soba gelmeden sana rahat yok diyin ya ortalığı ayağa kaldırın .bir daha bakin bakalım sizin korkunuzdan götürürler mi eşya .
eşiniz nasıl olsa sesiniz çıkmıyor diye enayi yerine koymuş haberiniz yok …

Gerçekten şu an bir yaşıma daha girdim.
Ana oğul organize suç şebekesi gibi
Siz eşinizin böyle yaptığını göre göre nasıl devam edebiliyorsunuz yüz yüze bakmaya ben onu da anlamadım. Adam resmen size ait eşyayı çalıp annesine veriyor bir de hatırlamıyorum diyor. Annede nasıl bir rahatsızlık varsa aynısı eşinizde de mevcut.

Gerçekten şu an bir yaşıma daha girdim.
Ana oğul organize suç şebekesi gibi
Siz eşinizin böyle yaptığını göre göre nasıl devam edebiliyorsunuz yüz yüze bakmaya ben onu da anlamadım. Adam resmen size ait eşyayı çalıp annesine veriyor bir de hatırlamıyorum diyor. Annede nasıl bir rahatsızlık varsa aynısı eşinizde de mevcut.
Annem bana o sobayı zorla vermişti ben istememiştim evde fazlalık istemiyorum diye eşim de bunu bildiği için annesine vermiş ama vermeden önce bana sorması gerekirdi ben vermek istemezdim çünkü kendi paramla aldığım yepyeni sobam. Boşanma konusuna gelince ailevi sebeplerden dolayı küçüklükten beri çok zor ve bunalımlı bir hayatım oldu bu evliliği de çok içime sinerek yapmamıştım biraz da mecbur kaldım. Allah korusun baba evine dönersem daha mutlu olmayacağımı biliyorum ki artık çocuğum da var

Annem bana o sobayı zorla vermişti ben istememiştim evde fazlalık istemiyorum diye eşim de bunu bildiği için annesine vermiş ama vermeden önce bana sorması gerekirdi ben vermek istemezdim çünkü kendi paramla aldığım yepyeni sobam. Boşanma konusuna gelince ailevi sebeplerden dolayı küçüklükten beri çok zor ve bunalımlı bir hayatım oldu bu evliliği de çok içime sinerek yapmamıştım biraz da mecbur kaldım. Allah korusun baba evine dönersem daha mutlu olmayacağımı biliyorum ki artık çocuğum da var
Allah korusun ya böyle içe sinmeden evlenmiş olmak için yapılan evliliklerden çok korkarım . Ne demek ya Allah aşkına sizin değeriniz yok mu .

Böyle adamla evlenip bir de çocuk yapıyorsunuz .
Ya Allah aşkına azıcık sesiniz çıksın ya sert bir tavırla o soba gelmeden sana rahat yok diyin ya ortalığı ayağa kaldırın .bir daha bakin bakalım sizin korkunuzdan götürürler mi eşya .
eşiniz nasıl olsa sesiniz çıkmıyor diye enayi yerine koymuş haberiniz yok …
Evlenmeden önce böyle biri olduğunu bilmiyordum ayrıca o da annesinin evinden bir kaç tane elektrikli eşya aldı nerdeyse her gittiğinde bir şeyler getiriyor yiyecek içecek de dahil. Kaynanam da hep bir şeyler verir belki o yüzden benim kızmayacağımı sandı bilmiyorum artık

X