Te allam ya :)) seviyosun, ailen de razi, engel kalmadi evlen gitsin
Asla sana ulasmasina izin verme. Inan bana o sana gercek yüzünü göstermis, tekrar bir araya gelseniz, tekrar bir sorun yasasaniz ayni seviyesizlikleri yapacaktir emin ol.
Eger sana sevgisi gercek olsaydi, sen ne yapmis olursan ol, kiyamazdi.
Bak yasin daha 23 önünde seni bekleyen cok güzel yillar var, yasadiklarin seni daha güclendirecek, simdi yapman gereken gelecegini istedigin gibi sekillendirmek. Önceden onunla birlikte hayalleriniz vardi simdi sadece senin oldugun, kendin icin kurdugun hayallerin olsun.
Ayrica namusuna kadar laf eden biri icin bir daha tek bir gözyasi bile dökme, degmez.
Yasadiklarin kolay degil,
hele bi de sevip güvendigin bi adamin sana bunlari yapmasi, seni ailen karsisinda kücük düsürmesi kabullenilecek gibi degil.
Ama erkekler kuyruk acisiyla maalesef böyle seyler yapabiliyorlar,
biz kizlari/kadinlari en zayif noktalarindan vurmayi intikamdan gururdan sayiyolar.
Ve tahminim bize onun yaptiklarini söylediklerini cok hafifletilmis sekilde aktardin buraya.
Dürüst olmak gerekirse ben sana ne akil versem bos gibi geliyor suan bana,
cünkü yazdiklarindan cikardigim üzere sen bu adami affedeceksin.
Hissettigim bu.
Gerçekten seven insan bu kadar çirkinleşemez, sevdiği kızın namusuna kadar dil uzatıp,
milletin ağzına sakız edemez.
Sadece kötü mesajlar yazdı bana beddualar etti desen hadi çok sinirlendi.
Çektiği acı ile yaptı diye iyi tarafından bakmaya çalışacağım.
Ama Bu kadarı adilik, şerefsizlik kusura bakma.
Bu adamla evli olsan da oldu ayrılmanız gerekti her evlenenin evliliği yürümüyor malesef.
Boşanma sırasında türlü iftira atar bu herif. Aldattı bile der.
Sakın sakın diyorum her son bir başlangıç kendini üzmeye değmez.
Sana tek tavsiyem var hiç üzülme vs.. nutuk tutmyaacağım sadece git yazlık bi yere gez toz yeni insanlarla tanış ama delilikler yap git tanış yani iyi gelir belki sana
Dün ani bir kararla tatil ayarlamış babam sagolsun. Dedigini yapacagim.
Hayat herseye ragmen güzel...
Evet bana yaptiklarini cokkkkkk hafifletmis bir sekilde yazdim buraya...bana yazdiklarini, yaptiklarini , söylediklerini birakin agzima almayi düşünmek bile istemiyorum....
Dürüst olun tabiki, buraya konu açtım her türlü cevaba açığım.
Ayrıca zaman ayirip okudugunuz ve cevap verdiginiz icin cok tesekkür ediyorum:)
Bana yaptıklarinin affedilecek bir yani yok....bana ulasamamasi icin elimden gelenin fazlasini yapacagim.....
çok sevindim senin adına gerçekten çok zor bir durum ama sen böyle düşünme senden daha kötü durumda olanları düşün her zaman belki onları düşününce kendini daha iyi hissedersin ..
Düşünmemeye çalışmak yerine çevrende gördüğün yeni insanları ve yenilikleri düüşün . Ağlamamak için uğraşma eğer içinden geliyorsa ağla rahatlarsın ..
Allah yardımcın olsun umarım bu durumu kısa zamanda atlatır ve çok mutlu olursun ..
Çok güzel bir sevgiye yazık etmiş, seni kaybetmiş. Senden uzakta, seni göremeden yıllarca beklemek, senin nişanlanmış olman, kaybetme korkusu, kim neler dediyse ona psikolojisini kötü bozmuş belli.... Belki de söylediklerine kendisinide inandırıp unutmaya çalıştı seni ama başarılı olamadı. Sevginin aşırısıda bazen bize böyle zarar verebiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?