Herseyimdi...Sonum oldu....

Asla sana ulasmasina izin verme. Inan bana o sana gercek yüzünü göstermis, tekrar bir araya gelseniz, tekrar bir sorun yasasaniz ayni seviyesizlikleri yapacaktir emin ol.
Eger sana sevgisi gercek olsaydi, sen ne yapmis olursan ol, kiyamazdi.
Bak yasin daha 23 önünde seni bekleyen cok güzel yillar var, yasadiklarin seni daha güclendirecek, simdi yapman gereken gelecegini istedigin gibi sekillendirmek. Önceden onunla birlikte hayalleriniz vardi simdi sadece senin oldugun, kendin icin kurdugun hayallerin olsun.
Ayrica namusuna kadar laf eden biri icin bir daha tek bir gözyasi bile dökme, degmez.

Haklisin, artik kendimi düsünmenin vakti geldi..kisa bir tatile cikiyorum.Umarim döndükten sonra kendime yeni bir sans verebilirim

Yasadiklarin kolay degil,
hele bi de sevip güvendigin bi adamin sana bunlari yapmasi, seni ailen karsisinda kücük düsürmesi kabullenilecek gibi degil.
Ama erkekler kuyruk acisiyla maalesef böyle seyler yapabiliyorlar,
biz kizlari/kadinlari en zayif noktalarindan vurmayi intikamdan gururdan sayiyolar.
Ve tahminim bize onun yaptiklarini söylediklerini cok hafifletilmis sekilde aktardin buraya.

Dürüst olmak gerekirse ben sana ne akil versem bos gibi geliyor suan bana,
cünkü yazdiklarindan cikardigim üzere sen bu adami affedeceksin.
Hissettigim bu.

Gerçekten seven insan bu kadar çirkinleşemez, sevdiği kızın namusuna kadar dil uzatıp,
milletin ağzına sakız edemez.

Sadece kötü mesajlar yazdı bana beddualar etti desen hadi çok sinirlendi.
Çektiği acı ile yaptı diye iyi tarafından bakmaya çalışacağım.

Ama Bu kadarı adilik, şerefsizlik kusura bakma.

Bu adamla evli olsan da oldu ayrılmanız gerekti her evlenenin evliliği yürümüyor malesef.
Boşanma sırasında türlü iftira atar bu herif. Aldattı bile der.

Sakın sakın diyorum her son bir başlangıç kendini üzmeye değmez.

Sana tek tavsiyem var hiç üzülme vs.. nutuk tutmyaacağım sadece git yazlık bi yere gez toz yeni insanlarla tanış ama delilikler yap git tanış yani iyi gelir belki sana

Evet bana yaptiklarini cokkkkkk hafifletmis bir sekilde yazdim buraya...bana yazdiklarini, yaptiklarini , söylediklerini birakin agzima almayi düşünmek bile istemiyorum....
Dürüst olun tabiki, buraya konu açtım her türlü cevaba açığım.

Ayrıca zaman ayirip okudugunuz ve cevap verdiginiz icin cok tesekkür ediyorum:)
Bana yaptıklarinin affedilecek bir yani yok....bana ulasamamasi icin elimden gelenin fazlasini yapacagim.....

Son düzenleme:

Evet ona böyle cirkin kelimeleri asla yakıştıramazdım...oysa ne kadar yakışıyormuş şerefsiz.

Sana tek tavsiyem var hiç üzülme vs.. nutuk tutmyaacağım sadece git yazlık bi yere gez toz yeni insanlarla tanış ama delilikler yap git tanış yani iyi gelir belki sana

Dün ani bir kararla tatil ayarlamış babam sagolsun. Dedigini yapacagim.
Hayat herseye ragmen güzel...

Dün ani bir kararla tatil ayarlamış babam sagolsun. Dedigini yapacagim.
Hayat herseye ragmen güzel...

çok sevindim senin adına gerçekten çok zor bir durum ama sen böyle düşünme senden daha kötü durumda olanları düşün her zaman belki onları düşününce kendini daha iyi hissedersin ..
Düşünmemeye çalışmak yerine çevrende gördüğün yeni insanları ve yenilikleri düüşün . Ağlamamak için uğraşma eğer içinden geliyorsa ağla rahatlarsın ..
Allah yardımcın olsun umarım bu durumu kısa zamanda atlatır ve çok mutlu olursun ..

Allah razi olsun.... Insallah hepimiz mutlu olalim

Günaydin bayanlar,

konumu coktan unutmus olabilirsiniz:) yinede olaylari güncellemek istedim..
olayin üzerinden yaklasik 5 ay gecti. Agustosun ortasinda tatile ciktim.Allah babamdan razi olsun, cok düsüncelidir...
Tatilden döndüm, sürekli gizli numaralardan arayan vardi...hic acmadim. Bana tüm kötülükleri yapan adam ariyormus meger.
NEDENMI? ÖZLEMIS !!!!!!!!!!!!!!!! utanmadan özledim dedi bir defa gelen aramayi düsünmeden cevapladigimda.
Önce sustum hicbirsey söylemedim, dinledim. KENDINCE aciklamasini yapti. Neden yapmis bunlari bana biliyormusunuz? Neden adimi lekelemeye kalkmis. Neden yalanlar söylemis etrafina. Milletin konusacagini bile bile, benim nasil kirilacagimi üzülecegimi bildigi halde neden yapmis. SINIRLENDIRMISIM ONU. Kahkaha atarak güldüm.Söylememe gerek yokmus, herseyin farkindaymis. Pismanmis. Sinirlenince gözü dönüyormus :)))) O kadar sinirleniyormuski kendini kaybediyormus, kime ne dedigini ne yaptigini bilmiyormus. Is isten gectikten sonra anliyormus.....Lanet olasi pislik. Gencligimi caldi. COk birsey konusmadim ben, onun icin sarfettigim sözlere yazik. Sen beni cok seviyorum, özledim dedigini milletin önüne yem diye verdin, konusmalari icin milletin agzina sakiz ettin kendi isteginle..Simdi ne yüzle özledim cok seviyorum diyorsun? Ben sürünürken sen yoktun, ben milletle savasirken sen yoktun, bundan sonra sen olmadanda ben savasirim. " KIM NAMUS VE AHLAK SÖVALYELIGI YAPIYORSA, BILINKI EN NAMUSSUZU ODUR" dedim.....bu sözümden sonra sagolsun artik rahat birakiyor=)))))))))

Ayrica tüm Ailesi onun gibiymis ! Simdi bana yapilanlarin beterini Abisinin ESINE yapiyorlar....kiz bosanmaya karar verdi, ki gec bile kaldi ona yapilanlardan sonra...Onun ismini lekelemeye calisiyorlar. COK SÜKÜRKI BEN KURTULDUM O ALLAH KORKUSU OLMAYANLARDAN.....
Artik atlattim..o yillarin aski heycani tutkusu, icimde kin nefretten baska birsey yok...COk üzgünm hala evet...Gözümü onunla actim....en son yine onun yaninda bulmustum kendimi...O beni korur sanmistim...

ARTIK DAHA GÜCLÜYÜM, DUVAR ÖRDÜM KOLAY KOLAY YIKAMAZ KIMSE. HERKESTEN ÖNCE KENDIMI DÜSÜNÜYORUM; VE BÖYLE COK DAHA MUTLUYUM..

ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN !!!!!!!!Bana daha gec olmadan herkesin gercek yüzünü gösterdin ....

RABBIM HERKESIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN.....Hepimiz farkli imtihanlardan geciyoruz.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.

Çok güzel bir sevgiye yazık etmiş, seni kaybetmiş. Senden uzakta, seni göremeden yıllarca beklemek, senin nişanlanmış olman, kaybetme korkusu, kim neler dediyse ona psikolojisini kötü bozmuş belli.... Belki de söylediklerine kendisinide inandırıp unutmaya çalıştı seni ama başarılı olamadı. Sevginin aşırısıda bazen bize böyle zarar verebiliyor...

basarili olamadi evet...yine aramalr basladi, sadece sesimi duyum iyi oldugumu bilmek istiyormus.
Hatta utanmadan gel herseye yeniden baslayalim dedi, düsündükce gülüyorum.

Yasayip görmek gerekiyormus demekki....cok yazik etti.

Pskolojisinin bozuk oldugu ortada. kendiside söylüyordu.
Bence bir doktora görünsen iyi olur demistimde sakalim yokki lafim gecsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…