Herseyimdi...Sonum oldu....

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
baslikta yazdigim gibi HERSEYIMDI..SONUM OLDU...

Bir Adam sevdim...Bu yaz isteyecekti tekrar..Nisanlanacaktik...sonra Evlilik derken...cok mutlu olacaktik...
Hayaldi gecti....Canim aciyor...hergün biraz daha eriyorum...

Sadece yasadiklarimi sizinle paylasmak, kimseye anlatamadiklarimi anlatmak...dertlesmek istiyorum....

Bundan aylar öncede konular acmistim bu konu ile ilgili. Kisaca özetliyorum. 2008 yilinda baslamisti.
Ben yurtdisinda o ise Memleketimde, Türkiyedeydi.
Yeri geldi kavga ettik. Ayrildik. Ailem hic istemedi.
O yinede vazgecmedi...bekledi.
Baskasiyla nisanlandim, yine vazgecmedi....Yapamadim onsuz, ayrildim Nisanlimdan.

Gecen yaz tatile memlekete gittik. 2-3 defa istemeye geldiler. Vermedi Ailem bazi sebeplerden dolayi.
Yine pes etmedik...sabir et dedim. Ortalik durulsun, hersey düzene girsin Ailemle konusacagim.
Sabir etti, bekledi ve üzerinden bir yil gecmisti...
Bu süre icinde görüsmeye devam ettik. Ben yil sonunda babamla tekrar gitmistim türkiyeye.
Oradada görüstük bir kac gün, gizlice...Hersey mükemmeldi.

Ne olduysa gecen Haziran ayinda oldu...Ailemden hickimse bu birlikteligi onaylamiyordu. Gizli tutmak zorundaydik.

Bazi duyumlar almisti..."eski nisanlimi seviyormusum" Ailem beni tekrar ona verecekmis...falan filan....

YALANDI hepsi yeminler ettim ne olur inan dedim senden baskasini sevmedim dedim. Inaniyorum tamam dedi...
Sadece cok az daha sabret dedim ailemle konusacagim izine gelecegiz Allahta nasip ederse bu yaz yüzükleri takacagiz, kavusacagiz dedim..
Tamam Ömrüm dedi....

Kim benden ne istiyordu bilmiyorum ne kadar dogru ama bunun üzerine tekrar duyumlar almis...Güya annemin akrabalarindan biri ona "xxx bana dediki ben hala eski nisanlimi seviyorum, onunle evlenecegim" demis..
.sonra arastirmis bir kac kisi daha buna benzer seyler söylemis. ASLA böyle birsey olamaz....

kizlar inanin neredeyse bir yildir ben ne ailemden biriyle nede arkadaslarimla dogru düzgün oturup sohbet etmedim. Kaldiki böyle seyler söyleyecegim.

neyse uzatmak istemiyorum daha fazla..

Haziran ayinda bi tartisma gecti aramizda..Ertesi sabah uyandigimda Mesaj yagmuruna tutulmustum.
Mesajda yazilanlarin birazini yaziyorum size:

Bu sondu. Artik yeter. Beni kandirmana, benimle oynamana bir daha izin vermeyecegim.
Ne kadar adisin.
Hani sensiz ben yasayamam diyordun ya , ÖL geber hatta....
Bundan sonra benden sana bir gram iyilik gelmez.....Bekle ve gör..

veee buna benzer daha bir cok yazi...hatirlamak, yazmak istemedigim....

bu yazilardan sonra bana yapilanlari anlatiyorum simdide...Bizim memleket kücük yer dedikodu cok olur.
Annemin akrabalarida komsulari oluyor.

Bu annesiyle birlikte olur olmaz konusuyor hakkimda. Annesi akrabalarima oglumla gezdi tozdu falan diyor.
Kendisi su anda yazmak istemedigim seyleri söylüyor..Beni yikacak sözler...
ha birde xxx i ben istemiyorumki, o beni istiyor falan gibi seylerde demis...

Sonra Internet Sitesinde Gecen yil cekindigimiz resmi Profil resmi yapiyor ve kuzenimi Arkadas olarak ekliyor.
Ayni zamanda olur olmaz konusmaya devam ediyor ortalikta, namusa kadar agzina aliyor...

Bütün bunlarida benden kendince intikam almak icin yapiyor kizlar....

Evet sevdigim dedigim ugruna herseyden vazgececegim Insan beni yikti.
Su hayatta korktugum tek sey Ailemin basini öne egmek, onlara laf getirmekti...Iste beni tamda ordan vurdu....

Eve telefon geldi, Anneme anlattilar böyle böyle diyormus kizin hakkinda dediler...Annem Babam yikildilar....

Ben ise zaten bana söylediklerini üzerimden atamamisken, o telefon görüsmesinden sonra neler oldu hatirlamiyorum.
En son anneme: Anne ne olur gel dolasalim biraz ben sana dogrusunu anlatayim dedigimi hatirliyorum Ondan sonra bayilip merdivenlerden düsmüsüm....
O gün bugündür 10 kilo verdim üzüntüden..Inanin yasadigim aciyi tarif edemiyorum..Günlerce yemedim icmedim yattim.
Baktim oda care degil, Ailem daha fazla üzülüyor, kendimi toparlamaya calistim.

Icimdeki yangin sönmüyor, söndüremiyorum. Rabbime yalvariyorum sabahlara kadar....

Su an belkide nisanli olacaktik. Evlilik hayalleri kuruyor olacaktik...Icimden söküp atamiyorum onu, sirtimdan vurdu beni.
Beni yillarca bekleyennnn insan öldürdü. Hala inanamiyorum. Bana bunlari yapmis olamaz diyorum.
Bu kadar düsmüs olamaz diyorummmmmmmm ama yapti. Ve buna ragmen ben hala ONUN ICIN agliyorum.

Annem babam canlarim geldiler bu olaydan sonra Kizim istiyorsan hemen gidelim verelim dediler, bu kadar olaya gerek yoktu dediler...nasil evlenirim , nasil giderim bana bunlari yapanin yanina ??????? Kalbime sorsam bir dakika beklemeyecek, herseyi unutacak...

Benim icin herseyi yapan, bir sözüme bakan..yillarca hasretle bekleyen Adam..nasil olduda beni bu hale getirebildi...
Bi Insan nasil bu kadar cirkinlesebilir...inanin aklim almiyor...cok üzgünüm...

Bu olaylardan sonra önce bir mesaj geldi " Aci cektirmeye bile degmezsin. Allah seni bildigi gibi yapsin.
Sonra her gece gizli numaradan cagri atan oldu bana, O´mu ki diye düsünürüken bir gece numarasini gizlemedin cagri atti...Anladim O´ydu, cünkü ayni saatlerde geliyordu cagrilar.

Son bir iki haftadir kesildi cagri...Numarasini falan sildim aslinda..gecen merakimdan kardesimin telefonun kaydedip Whatsapp´ine baktim...Statüsünde Öm Rüm yaziyordu. Beni böyle kaydetmisti telefonuna, ÖmRüm derdi hep....

Belkide beni daha cok üzmek icin yapiyor bütün bunlari, basariyorda...ama neden???

cok caresizim kizlar, acisi gecmiyor gecmiyor gecmiyor...........

Basinizi sisirmek istemezdim kusura bakmayin..ama su anda en cok sizin tesellilerinize ihtiyacim var belkide...HICKIMSEYE anlatamiyorum derdimi.....su an bile onun icin agliyorum.....

Canim bence uzme kendini sen, en azndan uzmemeye calis. O seni sevdigi icin, seni tekrar kazanmak icin bunlari yapmistir muhtemelen ama bu, onun askiniza cok ayip ettigi gercegini degistirmiyo ne yazikki.. Madem laf ckms, bence aileni ve tabi ki kendini temize ckarmak icin evlen onunla. Ustelik hala seviyosun onu. O da senden vazgecemiyo, evlendkten sonra acisini cikarirsin

neden ağlıyosunki değermi sence... ailem istemedi bazı nedenlerden dolayı demişin o nedenler ne?? belkide böylesi daha hayırlı demekki uğruna ağladığın adam senin sevgine aşkına yeminlerine diil milletin ağzına daha çok bakıo siz birbirinizi yaşıoken sevioken nasıl oluoda 2-3 kişinin dedikodusuyla bu hale geliosunuz ve sonra yaptıkları sana yaşattıkları... herşey ortada bişi daha sorcam sana msj atmış yaa acı çektirmeye vile değmezsin die sen cvp yazdınmı ona

bana bu yapilanlardan sonra onunla hicbirsey olmamis gibi nasil evlenebilirimki...Beni yiktiktan sonra sevse ne olur vazgecemese ne olur....Benim basimi öne egdikten sonra, Ailemi o kadar üzdükten sonra kalkip ayaklarina kadar gidemezdim....Orada Dedem Anneannem tüm Ailem konusulan cirkin seylerin sahidi olmustu....

degmiyor....ama elimde degil...Inan icim öyle bir aciyorki, hicbirsey söndüremiyor icimdeki yangini.....

bana uygun bulmadilar...Is güc cevre yönünden...ki onun bu hareketlerinden sonra aslinda haklida ciktilar....

Yok ona bana yaptiklarindan sonra hicbir sekilde ne mesaj attim ne aradim.

Önceki tartisma ve kavgalarda ne olursa olur kesin arardim icimdekileri söylerdim kizardim aglardim..
Bu defada benden bir haber beklemistir, eminim. Bi mesaj yada bir telefon...Hicbir sekilde ulasmadim ona..Hatta Facebooktaki hesabimi falan dondurdum. Beni takip edememesi icin, kayboldum ortaliktan....

Son düzenleme:

Ben zaten onun iyi bisey yaptgni soylemyrm ki. Ama bi de olaya onun penceresndn bakiyorum. Sen nisanlanp tekrar ona dönmussn ve bu kadar zaman boyunca o tutmus seni beklemis. Seni elde etmek icin son carenin bu oldgnu dsnmstr belki.. Sen de hala onu seviyomussun die evlenin dedm ben

yok yanlis anlamayin beni sakin.kötülügüne söylemedim bende size :)

hakli olabilirsiniz, ama bi insanin gözü nasil bu kadar körlesirde seviyorum dedigi kizin adini lekelemek ister..benim söylemek istedigimde sadece bu ......cok üzgünüm cok....

Yok cnm, ben anliyorum seni, bz de soncta onun amaci nedr ne yapmak gerekr dye cozum aramaya calsyrz kendmzce :) istersen ara, mantkli bi seklde bu olanlari konusun. Bence konusursanz derdini anlarsn, boylece kendini bu kadar ypratmazsn cnm Allah yardmcn olsn..

çok ii yapmışın senden cvp alamdığı sürece daha neler yapack bakalım sende bu sayede gerçek kişiliğini görmüş olursun bak bu benim düşüncem kesin öledir demiorum ama seni gerçekten canı gibi sevseydi seni bu duruma düşürmezdi adını kötüye çıkarmazdı bi insan ömrüm dediği birine küfür ederek anlatabilirmi elaleme bi iyi düşün kendini hırpalama die diorum senin bi suçun günahın yok sen kötü bişi yapmadın bunu biliosun eğer ailende bunu bilip senin yanındalarsa çok şanslısın demektir bu bide şunuda düşün ya sende türkiyede yaşasaydın o dedikoducuların içinde olsaydın hergün adın çıkarılsa kulaktan kulağa yayılsa daha kötü olmazmıydı ve bunların üzerine bide onu görücektin dahada kötü olurdu şuan yurt dışındasın dışarı çıktında kimse ne yaşadını bilmio kafan rahat orda olsan bütün hayatın alt üst olurdu bi cafeye gidip oturmak istesen onun bile lafı olurdu kküçük biyer dedin ya o yüzden diorum bence bide bu açıdan bak biraz sıkma canını kendini dinleme

artik güvenemem...belki aramamida firsat bilip orda burda konusacak...

Icimde bitirmek istiyorum sadece....oysa sesine kokusuna o kadar hasretimki..

cok sükür Ailem yanimda. O konuda dedigin gibi sansliyim diyebilirim.
Umarim daha fazla sey yapmaz....cünkü daha fazlasina inan dayanamam.

Evet iyiki yurtdisindayim. Dedigin gibi kafam su yönden rahat: disari ciktigim zaman, onunla karsilasma gibi bir korkum yok.
Onlar orada konusa dursunlar...Annemede dedim artik bu evde onun adinin gecmesini istemiyorum diye.. Oda iyi düsün istiyorsan gider veririz seni dedi...Hayir anne dedim. Cok isteseydi bana bunlari yapmazdi...

Buraya yazdiklarimi okudumda, okurken pek dokunmuyor insana..ama yasayinca...

güzel bir söz okudum Günün Sözü adli Konuda...

" Beni güzel hatırla. Sana unutulmaz geceler bıraktım, sana en yorgun sabahlar, gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım. "

bunu ona söylemek isterdim :))) begendim sözü.

artik güvenemem...belki aramamida firsat bilip orda burda konusacak...

Icimde bitirmek istiyorum sadece....oysa sesine kokusuna o kadar hasretimki..

Gerci evet, bunlari yapan adam dedgn gbi de yapablr.. Onun yaptklari ondan nefret etmen icin yeterli .. Unutmaya calis, yapicak bsey yok not:ben olsam arayp konsrdm yne de isin ic yuzunu ogrenmk icn

sen kendine acımayı adet edindin heralde yapma bunu kendine kaç yaşındasın bilmiorum ama yıpratmaya değmez sevmişin çok sevmişin halada seviyosun peki karşındaki seni onu sevdiğin kadar seviyomuymuş hayır sen herşeyi bi kenara bırak önce işe kendini sevmekten başla başlık atmışın yaa herşeyimdi sonum oldu die çok güzel yazmışın her sonun bi başlangıcı var yeni bi başlangıç yapcağını bugün açıkladın bize destek istiosun al sana destek önce sen kendini toparlıcaksın böle ne kadar devam edicen ne zamana kadar hayatı kendine zindan edicen onun istediğide bu zaten sende altın tabakla sunuosun maşallah yatıp kalkıp aynı şeyleri düşünürsen ufacık bişey kafanda dağ olur acaba oda bu kadar takıomu seni üzülüomu yaptıklarına vallahi değmez yaaa

canım çok üzüldüm onca sevgine emeğine.... ama dusun ki allahın sevgili kuluymussun ki evlenmeden önce adamin ne kadar yakisiksiz bir karakterde olduğunu gördün sukret ki ailen karsi cikmis ta bu insanla hayatini birlestirmemissin...
kurtuldugun için kurban kes.. senden karşılık gitmeyince bir süre sonra suacaktırs

canım çok üzüldüm onca sevgine emeğine.... ama dusun ki allahın sevgili kuluymussun ki evlenmeden önce adamin ne kadar yakisiksiz bir karakterde olduğunu gördün sukret ki ailen karsi cikmis ta bu insanla hayatini birlestirmemissin...
kurtuldugun için kurban kes.. senden karşılık gitmeyince bir süre sonra suacaktırs

sizden böyle seyler duymak beni güclerindiriyor.. Tesekkür ederim :)

Yasim 22 yakinda 23 olucam.....

bende zaten emeklere yillara üzülüyorum....Ailemi bastan dinlemeliymisim...
umarim susar. Nasil zor tutuyorum kendimi bilseniz haftalardir aramamak yazmamak ona yüz vermemek icin. ama basaracagim insallah

Gerci evet, bunlari yapan adam dedgn gbi de yapablr.. Onun yaptklari ondan nefret etmen icin yeterli .. Unutmaya calis, yapicak bsey yok not:ben olsam arayp konsrdm yne de isin ic yuzunu ogrenmk icn

birakin nefret etmeyiiii o Kadar seviyorumki kizamiyorum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…