Cnm herşey sana düşüyor o zaman. Gerekirse restleşeceksin. Tatlılıkla çözemiyorsan meseleleri. Ben gidebilir miyim demeyeceksin. Ben ailemin yanına gideceğim bir iki gün haberin olsun diyeceksin. Gidemezsin dediğinde saçmala şaka yapıyorsun demi?Bunun için senden izin alacak değilim herhalde onlar benim ailem ve onlarla zaman geçirmeye ihtiyacım var. Ot değilim yerden bitmedim herhalde diyeceksin ve gerekirse o izin vermese bile ben gideceğim diye diretecek ve gideceksin. Senin de ihtiyaçların olduğunu, kararların olduğunu yani seninde herşeyden önce bir birey olduğunu hatırlaması gerek eşinin cnm.bi yandan senin gibi dusunuyorum ole olsun diye sonra diyorumki verdiklerimden bi hayir gormedim eve versem yine aynisi olacak diyorum annemin evine gidemiyorum ya gondermiyo biara tamm diyo sonra vazgeciyo 2010 da evendim evleneli annemgil daha evime 1 kere gelebildiler daha uzulyorum tatile gidiyoruz 1 gun fazladan durmuyo ailemin yaninda kendilerinin evien gidince 1 gn daha fazladan kaliyo.ehliyetim yok uzun yolda kullanabiliyorum sadece istanbul trafiğinden korkuyorm hem alsamda o yine kendi istediğini yapar yine verir
Cnm herşey sana düşüyor o zaman. Gerekirse restleşeceksin. Tatlılıkla çözemiyorsan meseleleri. Ben gidebilir miyim demeyeceksin. Ben ailemin yanına gideceğim bir iki gün haberin olsun diyeceksin. Gidemezsin dediğinde saçmala şaka yapıyorsun demi?Bunun için senden izin alacak değilim herhalde onlar benim ailem ve onlarla zaman geçirmeye ihtiyacım var. Ot değilim yerden bitmedim herhalde diyeceksin ve gerekirse o izin vermese bile ben gideceğim diye diretecek ve gideceksin. Senin de ihtiyaçların olduğunu, kararların olduğunu yani seninde herşeyden önce bir birey olduğunu hatırlaması gerek eşinin cnm.
Evet cnm kararında ciddi olduğunu anlamış olur eşinde bari. Gelsin alsın baban. Hem bir iki gün uzak kalmak ikinizi de iyi gelebilir. Cnm sen neden çalışmıyorsun? Ben senin yerinde olsam ne yapar eder ilk önce bir iş bulmaya uğraşırdım kendime. En azından evinden ve işinden farklı bir hayatın, ortamın olur. Kafan dağılır. Sorumluluk alırsın.Kendini işe yarar hissedersin.düsüncelrimiz ayni canim seninle senle konusmak iii geliyo sertleşiyorum bana sesini ykseltme diyo. sen istesende istemesende gidecem deim senin dediklerinin aynisini dun gece soyledim allah allah diyo bunaldim dedim agustos ayinda gtittim ondan sonra gitmedim daha dedim benimde iznim yok diyo sen calişiyorsun dedim ben evdeyim dedim istedgim zamn izinim var dedim.bana daha önce bole olmaya devam edeceksek hiç gerek yok bitsin demişti bende demk ole dedim esyalrimi topladim gidemessin dedi ailem ev aldi gelecek durumlari yok gelse bile cekiniyolar bize tripatar diye varmi bole bişey ya ama bu bole olmaz yarin gelince tekrar sorcam gidemessin derse babam tlf acacam gel beni al diye sesini cikartamaz o zamn
Evet cnm kararında ciddi olduğunu anlamış olur eşinde bari. Gelsin alsın baban. Hem bir iki gün uzak kalmak ikinizi de iyi gelebilir. Cnm sen neden çalışmıyorsun? Ben senin yerinde olsam ne yapar eder ilk önce bir iş bulmaya uğraşırdım kendime. En azından evinden ve işinden farklı bir hayatın, ortamın olur. Kafan dağılır. Sorumluluk alırsın.Kendini işe yarar hissedersin.
Bu senin için en güzeli olur cnm. Çünkü çalışmak, sosyal olmak insanın hayatını tamamı ile değiştiriyor. Ben sadece doğumumda 20 gün evde kaldım. Onda da eşimin nesine saracağımı şaşırdım.Beynimde türlü türlü senaryolar yazıyordumben kednim kuaförm bi meslegim var ama eşimin iş nedeniyle yapamiyorum biarkmak zorunda kaldim mart ayinda kursa gitcem bilgisayr kursna felsefe öğrtmenliğni okuyordmzor oldu biratim tekrar universite sinavina gircem. kpss gircem canim kendi bolumumu tercih yapcam
masallah ya ne kadar guzel bir hikaye..buyuk kavgalarinizdan askiniz baslamis,bir omur devam eder isallah
Allah korusun cnm nazarlardan maşallah size çok özendim doğrusu Allah bize de nasip etsin darısı başımıza :)
Mutluluğunuz daim olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?