Herşeyim '' o ''...

süper yaa sonuna kadar bıkmadan hayel ederek okudum valla..rabbim ayırmasın inşallhh.. hep böle mutlu vee aşık kalın birbirinizee :):)

anladim canim biz arkads olamadik konusamiyoruz konusmaz eşim benle.hemen kestirp atar kendi kararlrini kendisi verir hiç sormaz.cok guzel bi yonteminiz var canim masllah
İşte o çok zor cnm. Sanırım bizim şansımız öncesinde de arkadaş olmamız. Peki sen konuşsan onunla sürekli gün içinde olan ıvırdan zıvırdan bahsetsen. Onsuz geçen zamanlarına taşısan onu oda eninde sonunda açmaz mı dersin sana içini?

konusuyorm anlatiyorum bugun ne oldu biliyomus diyorum hemn dalga gecer benimle hiç istek bırakmaz insanda anltirim dinlemez hı bişeymi dedn der niye cok konusuyon der o zamnsinirlerim tavan yapar işinde kirk tane kadinlA konusuyrsun tabi bana geince kalmaz diyorum yanina uzansam mesela yok suram aciyo yok buram aciyo diye seyler soyler

Peki direk konuşsan ben bir bayanım. Benim de ilgiye ihtiyacım yok mu sence, sende ilgilenmezsen ben ne yapabilirim desen?

Peki direk konuşsan ben bir bayanım. Benim de ilgiye ihtiyacım yok mu sence, sende ilgilenmezsen ben ne yapabilirim desen?

benim de ilgiye ihtiyacim var diiyroum bende sen evde oldugun zamn ayni masada yemek yemek istiorum diyorum dun sabah 7 de gitti daha gelmedi ariyorum geri donmuyo bana kafayi yiycem ya en cok zoruma giden ne biliyomusun bi sorunu oldugu zamn benle değilde arkadsi ile otrup konusmasi ona anlatiyo herseini

Cnm ya neden seni bu kadar çantada keklik gibi görüyor. Yani onsuz yapamayacağına neden bu kadar emin? Kim olsa zoruna gider. Ne demek dünden beri eve gelmemek üstelik haber vermeden? Altında başka şeyler olmasın sakın cnm.

bilmiyorum canim ya inan yoruldum artik gecleri tek gram uyku yok dusun dusun bu adam niye bole diye.eskiden deli oldan adam gece yarilari 13 saatlik yoldan gelip camdan seni gorcem diyen adamyok şimdi bana desin istemiyorum seni diye benle tlfda sanki bi arkadasiile konusuyomus gibi konusuyo ya gusel söz soyemsini gectim adimi kllan bali oda yok. evlendim evlendiğme pişman oldum kednimi sankiot bişey yapiyomus gibi hissediyrum kahvalti hazirlamasam bana kiziyo trp atiyo hazirlamdin diye

Cnm durumun inan çok zor ben kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum. Eşimi karşıma çeker ciddi ciddi konuşurdum. İçimdeki sevgisini tüketmeye başladığını, evliliğimizi ayakta tutmak adına tek taraflı mücadelemin yetmediğini,artık yenilmeye başladığımı, evliliğimizin de sevgimin de bağıra bağıra tükenmesine sadece seyirci kaldığını söylerdim. Hareketlerine çeki düzen ver yoksa bu gidiş gidiş değil derdim. Gerekirse bir dönem ayrı deneyelim belki de monotonluk bizi bu hale soktu eğer birbirimize hakikaten değer verdiğimizi ve özlediğimizi hissedersek tekrar oturalım etraflı konuşalım derdim. Netice de bu bir evlilik bir günlük değil ömürlük. Nereye kadar sırtında böyle bir kamburla gezebilirsin ki cnm.

evet canim bende annemgilin yanina gitcembu yuzden bi sure kalcam insan evlenirken ne hayaller kuruyo bole bi yasintiyi niye istesinski dun aksam yapmiycagim birşey yaptim. bende 2 aydir kartini sakliyo aylik kartini fauturlar duruyo odenecek ayliğin hepsini bitirmiş gittim baktim ki eski 50 ye düsmüş sok oldum ne yapti o kadar parayi anlamadim tamm kredi kartini yatirdin ya gerisini ne yaptin benden sakladiğni öğrendim eve geldim hic birsey dmdim sadece paran yokmu dedim var dedi bizim bi arabamiz var yasadiğmiz yere geldiğimiz zamn eşimin işe gitmesi zor olyodu cöp kamyonlari ile gidiyodu uzakti otobus yoktu şimdi var ama gelişti tabi uzuldum altinlarimi verdim araba aldi vermez olaydim bi arkadasi var arabamiz surekli onda yaksaşik 3 4 aydir eve getiriyo bazen en fazka 3 saat kalir ondan sonra gider araba verdiği kişinin arabasi var kiraya veriyo kredi cekmişti benim arabmi kullaniyo araba benim ustume yemediği ceza kalmadi araba maf oldu ya beniaraba yok diye dişari cikartmiyo getirmiyo neyse kac kare bundan dolayi kavga ettik dun dedimki keske arabyi onun ustune yapsaydik o kullaniyo zaten dedim bişey demdi sonra gitti yine verdi arabayi. geldi eve bi ev bulmus onu alalimmi dedi bende paran yok dedim senin bileziklerin varya dedi 2 tane var onlarin ustune para koycak peşinat vercek belirli aylarda bende olmaz vermem dedim arabyi sat dedim parami getir bana bankaya koycam dedim yoruldum artik ya biktim neden bole yapiyo babasi arabayi alinca bana dediki arabyi almiş hiç sormadi bile dedi senin babanla bakmişlar dedi bende babamla bakmadi dedim baksa bile almadi dedi kimseye sormadi kndi istediğini yapti dedim adamin içine dert olmus ne biliyosa onu yapiyo diyo benimlede kendisi evlenmek istediya onu demek istyo dun aksam konustular algoc gelcek buraya demiş eşime bende yo ben kimseye soz vermedim deim gitmiycem hepsine kizgin ve kirginim sorunumu onlarla paylastim beni suclu cikarttilar kusura bakma uzun oldu ama

Rica ederim cnm hiç sorun değil.Ben senin yerinde olsam ehliyetin varsa arabayı kendimin kullanmak istediğini söylerdim cnm eğer yoksa da ilk iş bir ehliyet alırdım. Ne demek arkadaşı kendi arabasını kiralayacak sizinkini kullanacak var mı böyle bir kurnazlık? Kullanmadığınız arabaya ne diye paranızı bağlı tutacaksınız. Eşine gelecek ikimizin çocuğumuz olmadan akıllı yatırımlar yapmalıyız de. Boşu boşuna paramız arabada bağlı duruyor oda her geçen gün bize zarar açıyor de. En azından altında vs. değerlendiririz 3-5 kuruş üzerine koyarız de. Dinlerse ne ala cnm. Dinlemezse de yol yakınken denenebilecek tüm yolları dene.

bi yandan senin gibi dusunuyorum ole olsun diye sonra diyorumki verdiklerimden bi hayir gormedim eve versem yine aynisi olacak diyorum annemin evine gidemiyorum ya gondermiyo biara tamm diyo sonra vazgeciyo 2010 da evendim evleneli annemgil daha evime 1 kere gelebildiler daha uzulyorum tatile gidiyoruz 1 gun fazladan durmuyo ailemin yaninda kendilerinin evien gidince 1 gn daha fazladan kaliyo.ehliyetim yok uzun yolda kullanabiliyorum sadece istanbul trafiğinden korkuyorm hem alsamda o yine kendi istediğini yapar yine verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…