Çook tşk ederim hepimizin inşallah...Mutluluğunuz daim olsun.. Gözlerim doldu valla.. Film gibi okudum..
Yıl 2005... Ayaklarımı yerden kesen bir aşkın kırıkları üzerinde yürümeye devam ettiğim günler. Ne yemek, ne giyinmek dünya umrumda değil. Kara koyu bir yasın kolarına bırakmışım kendimi. Bir sabah servisten iniyorum yine her sabah ki gibi kızlarla buluşup yandaki restorana gidiyoruz. Güzel bir kahvaltı üzerine kahve keyfi. Bakıyoruz saat neredeyse 09:00 a gelmiş. Apar topar çıkıyoruz. Şirketin girişinde kartlarımızı basarken önümüzden full artist bir araba giriyor bahçeye. HK plakalı. İçinden uzun boylu, kumral biri iniyor. Bir yürüyüşü var uzaktan gören minik dağların varoluşunda katkısı var sanır. Yanımızdan geçiyor kasıla kasıla. Odamıza giriyoruz. Personel Md. karşımda oturuyor.Soruyorum kim bu artist diye. Yeni başladı diyor.Gören genel müdür sanır diyorum. Neyse, gel zaman git zaman sabahları karşılaşıyoruz. Yüzüne bile bakmıyorum. Gıcık şey...Planlamacı olarak çalışıyor. Ödeme günlerimiz var. O gün gelince ben liste gönderiyorum ona. Yanına gelenleri sırayla gönderiyor bana. Bir gün ben aramadan arka arkaya göndermeye başlıyor tahsilatçıları. Arıyorum ağzıma geleni sayıyorum. Burası dingonun ahırımı, siz kendinizi ne sanıyorsunuz diye? Gıcık ya ters ters cevaplar veriyor. Hırsımı alamıyorum mali işler müdürümün yanına gidiyorum. Diyorum kim bu adam, hadi bayanla nasıl konuşalacağını bilmiyor diyelim, hiyerarşiden de mi haberi yok. Bir de onları birbirine sokuyorum. Adamın korkusu yok ki dan dan cevap veriyor.Santraldeki arkadaşımın yanında görüyorum bir-iki. Gidiyorum yanına diyorum bak bu artistle samimi olmaya devam edersen ben gelmem bir daha yanına. Yok kız iyi çocuk diyo. Hadi be diyorum artistin önde gideni. Kanım almadı benim hiççç...KDV dönemi mesai kalıyoruz full departman. Yemek söylüyoruz. Benim ki bambaşka birşey çıkıyor. Arıyorum bu ne diye güvenliği. Karışmıştır diyor planlamadan hakan bey'de mesaide. Heytt diyorum tam da adamı. Neyse siz halledin diyorum. İki dk.sonra telim çalıyor. Kusura bakmayın diyor yanlış yemeği almışım ben. Oradan bir başlıyor yaklaşık yarım saat geyik yapıyoruz telde. İlk tersliyorum biraz bakıyorum sonra sarıyor sohpeti. Kapatıyorum. Karşımda oturan arkadaşım aynı zamanda can arkadaşım hayırdır diyo? Ya diyorum ben yanılmışım herhalde. İyi birine benziyor. Zaten hemşeriymişiz. Gel zaman git zaman mesailerde yemeğini bizimle yemeğe başlıyor. Abi diyorum ben. Deme diyor yaşlı hissediyorum kendimi altı-üstü 5 yaş var aramızda.Sonra aklıma süper bir fikir geliyor benim. Arkadaşımla aralarını yapmak. Yolu çok ters olmasına rağmen benim oturduğum muhite gideceğini, bir arkadaşını ziyaret edeceğini söylüyor haftada bir iki akşam. Gel seni de bırakayım yolda laflarız diyor. Ben çaktırmadan arkadaşımı da alıyorum yanıma. Organizasyonlar yapıyorum. Buluşalım hep beraber diye. Onlar ikisi buluşuyor ben sonrasında tel. açıp bahaneler uyduruyorum şundan bundan gelemedim diye. Sonralarında onlarında takılmayıp evlere dağıldığını öğreniyorum her seferinde. Tühh diyorum niye olmuyor bir türlü. Saçma saçma kıskanmaya başlıyor beni. Telle konuşuyorum o kim, bu kim diye sorular soruyor. Sanane diyorum yaa abi dedikte o kadar da değil.Radyoda şu kanalı açsana diyor tel açıp. Açıyorum güzeller içinden bir seni seçtim gibi şarkılar. Bir akşam mesai çıkışı okuldan arkadaşlarım(hatta neredeyse artık kardeşlerim) geliyor beni almaya.Bir msj. Kim onlar diye? Sen nereden biliyorsun diyorum. Aynı odada çalıştığı arkadaşından haber aldığını söylüyor. Deli gibi sinirleniyorum.Sen kimsin be anam mısın? Babam mısın? Ben sana neyin hesabını vereceğim? Sen kim oluyorsun da beni takip ettiriyorsun diye. Sonra özür mesajları kusura bakma sen yanlış anladın. Tel.de konuşuyorduk sana birşey soracaktım çıktığını söyledi oradan haberim var. Merak ettim sadece. Sana ne kadar değer verdiğimi bilirsin diye. Üzerinden bir iki hafta geçiyor yine. Hadi bırakayım seni diyor o tarafa gidiyorum. Kapının önüne gelince arkadaşımla ikisini arabada bırakıp hadi iyi akşamlar diyorum size iyi eğlenceler. 10-15 dk sonra ev teli çalmaya başlıyor. Açıyorum o. Telin arabamda kalmış diyor. Bırakamaz mısın diyorum. Zor diyor. Arkadaşlara söz verdim. Yoldayım çok geç dönerim. Olsun diyorum. Yarın toplantım var kesinlikle ihtiyacım var tele.Sen kaçta olursa olsun gel.Gelince yine bu nodan ararsın. Tamam diyor. Saat 02:00 suları çalıyor telefon. Köşedeyim ben diyor. Babama diyorum arkadaşımın arabasında telim kalmış baba gelsene alıp gelelim. Gece gece üstüme laf gelmesin. Ben önde babam arkada gidiyoruz. Köşeyi bir dönüyorum. Elinde kocaman kocaman güller. Veriyor bana. Babam diyorum geliyor. Arabaya bindiği gibi kaçıyor. Odama kapatıyorum kendimi. Verseler bir kaşık suda boğacağım.Babam söylenip duruyor anneme. Çıkıp bir posta da onunla kavga ediyorum. Ya ne biliyim ben elalemin manyağını. Böyle olacağını bilsem hiç çıkar mıyım diye. Bir msj geliyor; ''Bundan sonra herşeyim senin için; Herşeyim olur musun?'' diye. İçimden ne geçerse döşüyorum mesaja. Ertesi sabah yüzüne bile bakmıyorum. İç hatlarımı arkadaşıma çektiriyorum. Böyle 3-4 gün geçiyor. Hayatımda ne kadar büyük bir boşluk oluştuğunu görüyorum.Ne kadar da alışmışım ben ona.Bitmek bilmeyen msjlarının birine tamam diye cevap veriyorum. Hemen o akşam buluşuyoruz yine. Aradan bir hafta geçiyor. Doğum günüm... Evden alıyor beni. Muhteşem bir organizasyonla karşılaşıyorum. Önce sevdiğimiz arkadaşlarımızla güzel bir yemek. Ardından dağıtmak için güzel bir mekan. Sonrasında elinde yüzüğüyle kulağıma fısıldadığı ''Benimle evlenir misin?'' Bir ay içerisinde sözlenmiş buluyoruz kendimizi...Bir yıl sözlü, bir yıl nişanlı yaklaşık 4,5 yıldırda evliyiz. 3,5 yaşında bir oğlumuz var ve 4 aylıkta bir yolcumuz. Eşim geceleri bana sarılıp şükürler olsun Allahım dediğinde dünyalar benim olur.Hayatta başıma gelen en güzel şey o. Ruhumun diğer yarısı o. Dün gibi daha... Her akşam gördüğümde ilk günkü heyecanım o. :))
Çoook tşk ederimmm inşallah cnm.süper yaa sonuna kadar bıkmadan hayel ederek okudum valla..rabbim ayırmasın inşallhh.. hep böle mutlu vee aşık kalın birbirinizee :):)
İşte o çok zor cnm. Sanırım bizim şansımız öncesinde de arkadaş olmamız. Peki sen konuşsan onunla sürekli gün içinde olan ıvırdan zıvırdan bahsetsen. Onsuz geçen zamanlarına taşısan onu oda eninde sonunda açmaz mı dersin sana içini?anladim canim biz arkads olamadik konusamiyoruz konusmaz eşim benle.hemen kestirp atar kendi kararlrini kendisi verir hiç sormaz.cok guzel bi yonteminiz var canim masllah
İşte o çok zor cnm. Sanırım bizim şansımız öncesinde de arkadaş olmamız. Peki sen konuşsan onunla sürekli gün içinde olan ıvırdan zıvırdan bahsetsen. Onsuz geçen zamanlarına taşısan onu oda eninde sonunda açmaz mı dersin sana içini?
Aminnnnnn cnm çok tşk ederim...harikaaaallah hiç ayırmasın sizi
Peki direk konuşsan ben bir bayanım. Benim de ilgiye ihtiyacım yok mu sence, sende ilgilenmezsen ben ne yapabilirim desen?konusuyorm anlatiyorum bugun ne oldu biliyomus diyorum hemn dalga gecer benimle hiç istek bırakmaz insanda anltirim dinlemez hı bişeymi dedn der niye cok konusuyon der o zamnsinirlerim tavan yapar işinde kirk tane kadinlA konusuyrsun tabi bana geince kalmaz diyorum yanina uzansam mesela yok suram aciyo yok buram aciyo diye seyler soyler
Peki direk konuşsan ben bir bayanım. Benim de ilgiye ihtiyacım yok mu sence, sende ilgilenmezsen ben ne yapabilirim desen?
Cnm ya neden seni bu kadar çantada keklik gibi görüyor. Yani onsuz yapamayacağına neden bu kadar emin? Kim olsa zoruna gider. Ne demek dünden beri eve gelmemek üstelik haber vermeden? Altında başka şeyler olmasın sakın cnm.benim de ilgiye ihtiyacim var diiyroum bende sen evde oldugun zamn ayni masada yemek yemek istiorum diyorum dun sabah 7 de gitti daha gelmedi ariyorum geri donmuyo bana kafayi yiycem ya en cok zoruma giden ne biliyomusun bi sorunu oldugu zamn benle değilde arkadsi ile otrup konusmasi ona anlatiyo herseini
Çoook tşk ederim cnmm :)) Yorumuna bayıldım :))mutlulugunuz hep taze kalsın.romantik bayan
Çoook tşk ederim cnmm :)) Yorumuna bayıldım :))
Harikasın gülümsettin beni çok tşk ederim tekrar cnm.böyle güzel bir anlatıma,böyle güzel bir yorum yakışır diye düşündüm:)))
Harikasın gülümsettin beni çok tşk ederim tekrar cnm.
Cnm ya neden seni bu kadar çantada keklik gibi görüyor. Yani onsuz yapamayacağına neden bu kadar emin? Kim olsa zoruna gider. Ne demek dünden beri eve gelmemek üstelik haber vermeden? Altında başka şeyler olmasın sakın cnm.
Cnm durumun inan çok zor ben kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum. Eşimi karşıma çeker ciddi ciddi konuşurdum. İçimdeki sevgisini tüketmeye başladığını, evliliğimizi ayakta tutmak adına tek taraflı mücadelemin yetmediğini,artık yenilmeye başladığımı, evliliğimizin de sevgimin de bağıra bağıra tükenmesine sadece seyirci kaldığını söylerdim. Hareketlerine çeki düzen ver yoksa bu gidiş gidiş değil derdim. Gerekirse bir dönem ayrı deneyelim belki de monotonluk bizi bu hale soktu eğer birbirimize hakikaten değer verdiğimizi ve özlediğimizi hissedersek tekrar oturalım etraflı konuşalım derdim. Netice de bu bir evlilik bir günlük değil ömürlük. Nereye kadar sırtında böyle bir kamburla gezebilirsin ki cnm.bilmiyorum canim ya inan yoruldum artik gecleri tek gram uyku yok dusun dusun bu adam niye bole diye.eskiden deli oldan adam gece yarilari 13 saatlik yoldan gelip camdan seni gorcem diyen adamyok şimdi bana desin istemiyorum seni diye benle tlfda sanki bi arkadasiile konusuyomus gibi konusuyo ya gusel söz soyemsini gectim adimi kllan bali oda yok. evlendim evlendiğme pişman oldum kednimi sankiot bişey yapiyomus gibi hissediyrum kahvalti hazirlamasam bana kiziyo trp atiyo hazirlamdin diye
Cnm durumun inan çok zor ben kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum. Eşimi karşıma çeker ciddi ciddi konuşurdum. İçimdeki sevgisini tüketmeye başladığını, evliliğimizi ayakta tutmak adına tek taraflı mücadelemin yetmediğini,artık yenilmeye başladığımı, evliliğimizin de sevgimin de bağıra bağıra tükenmesine sadece seyirci kaldığını söylerdim. Hareketlerine çeki düzen ver yoksa bu gidiş gidiş değil derdim. Gerekirse bir dönem ayrı deneyelim belki de monotonluk bizi bu hale soktu eğer birbirimize hakikaten değer verdiğimizi ve özlediğimizi hissedersek tekrar oturalım etraflı konuşalım derdim. Netice de bu bir evlilik bir günlük değil ömürlük. Nereye kadar sırtında böyle bir kamburla gezebilirsin ki cnm.
Rica ederim cnm hiç sorun değil.Ben senin yerinde olsam ehliyetin varsa arabayı kendimin kullanmak istediğini söylerdim cnm eğer yoksa da ilk iş bir ehliyet alırdım. Ne demek arkadaşı kendi arabasını kiralayacak sizinkini kullanacak var mı böyle bir kurnazlık? Kullanmadığınız arabaya ne diye paranızı bağlı tutacaksınız. Eşine gelecek ikimizin çocuğumuz olmadan akıllı yatırımlar yapmalıyız de. Boşu boşuna paramız arabada bağlı duruyor oda her geçen gün bize zarar açıyor de. En azından altında vs. değerlendiririz 3-5 kuruş üzerine koyarız de. Dinlerse ne ala cnm. Dinlemezse de yol yakınken denenebilecek tüm yolları dene.evet canim bende annemgilin yanina gitcembu yuzden bi sure kalcam insan evlenirken ne hayaller kuruyo bole bi yasintiyi niye istesinski dun aksam yapmiycagim birşey yaptim. bende 2 aydir kartini sakliyo aylik kartini fauturlar duruyo odenecek ayliğin hepsini bitirmiş gittim baktim ki eski 50 ye düsmüş sok oldum ne yapti o kadar parayi anlamadim tamm kredi kartini yatirdin ya gerisini ne yaptin benden sakladiğni öğrendim eve geldim hic birsey dmdim sadece paran yokmu dedim var dedi bizim bi arabamiz var yasadiğmiz yere geldiğimiz zamn eşimin işe gitmesi zor olyodu cöp kamyonlari ile gidiyodu uzakti otobus yoktu şimdi var ama gelişti tabi uzuldum altinlarimi verdim araba aldi vermez olaydim bi arkadasi var arabamiz surekli onda yaksaşik 3 4 aydir eve getiriyo bazen en fazka 3 saat kalir ondan sonra gider araba verdiği kişinin arabasi var kiraya veriyo kredi cekmişti benim arabmi kullaniyo araba benim ustume yemediği ceza kalmadi araba maf oldu ya beniaraba yok diye dişari cikartmiyo getirmiyo neyse kac kare bundan dolayi kavga ettik dun dedimki keske arabyi onun ustune yapsaydik o kullaniyo zaten dedim bişey demdi sonra gitti yine verdi arabayi. geldi eve bi ev bulmus onu alalimmi dedi bende paran yok dedim senin bileziklerin varya dedi 2 tane var onlarin ustune para koycak peşinat vercek belirli aylarda bende olmaz vermem dedim arabyi sat dedim parami getir bana bankaya koycam dedim yoruldum artik ya biktim neden bole yapiyo babasi arabayi alinca bana dediki arabyi almiş hiç sormadi bile dedi senin babanla bakmişlar dedi bende babamla bakmadi dedim baksa bile almadi dedi kimseye sormadi kndi istediğini yapti dedim adamin içine dert olmus ne biliyosa onu yapiyo diyo benimlede kendisi evlenmek istediya onu demek istyo dun aksam konustular algoc gelcek buraya demiş eşime bende yo ben kimseye soz vermedim deim gitmiycem hepsine kizgin ve kirginim sorunumu onlarla paylastim beni suclu cikarttilar kusura bakma uzun oldu ama
Rica ederim cnm hiç sorun değil.Ben senin yerinde olsam ehliyetin varsa arabayı kendimin kullanmak istediğini söylerdim cnm eğer yoksa da ilk iş bir ehliyet alırdım. Ne demek arkadaşı kendi arabasını kiralayacak sizinkini kullanacak var mı böyle bir kurnazlık? Kullanmadığınız arabaya ne diye paranızı bağlı tutacaksınız. Eşine gelecek ikimizin çocuğumuz olmadan akıllı yatırımlar yapmalıyız de. Boşu boşuna paramız arabada bağlı duruyor oda her geçen gün bize zarar açıyor de. En azından altında vs. değerlendiririz 3-5 kuruş üzerine koyarız de. Dinlerse ne ala cnm. Dinlemezse de yol yakınken denenebilecek tüm yolları dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?