- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
bazen bende uyuyamıyorum hatta aglıyorum bile ara sıra bendemi bi sorun var diye... ama sorunda yok bunuda biliyorum.. eşime diyorum ben manyaklastım heralde bi doktora götür diye.. adam gülüyo :) asla götürmem diyo sen benim tanıdıgım en akıllı insansın diyo.. hareketlerin herseyin süper diyo takma diyo umursama diyo gecmişe bakma diyo, diyo da diyo bi süre düzeliyorum ama en ufak bişey olunca.. hooop yine çöküş başlıyooo.......
merak etme cnm hepimiz benziyoruz..sanirim evlendik cevremiz degisti.ve inan etrafta kimse birbirinin iyiligini istemiyo.bend ecok yalnizim sevgi dolu ortamlardan geldim ben ama suan görümce ve kaynana derdi yüzünden kafayi yiycem kendimi önemsiz hissediyom.esime bende söledim sinirlerim cok yiprandi beni doktora götür dedim sacmalama iyisin sen ilaclar bagimli yapar diyo öff öff nolcak bu hallarimiz
Kimseyle konuşmaz oldum ben arkadaşlar. Vaktimin çoğunu kitap okumakla geçiriyorum.
Şikayetci değilim bu durumdan. Böylesi daha mutluyum.
Konuştuğum ortam bana huzur vermeyip aksine dert oluyorsa... bu tercihim normal gibi geliyor. Bu bakımdan şuanki şartlar içinde yalnızlığı tercih ediyorum.
Evde babamla da ayrı bir sorun yaşıyorum. Arkasından konuşmak istemiyorum. Ancak şukadarını söyleyim, hareketleri, tavırları, konuşmaları, düşünceleri 'Baba' ya yakışmayan şekil. Günde beş vakit camiye gitmesi demekki ahlakında hiç bir etki yapmıyor. Görünüşte yapmak işe yaramıyor işte, içte olması lazım. Samimiyet olması lazım.
Dolaysıyla evde Babamı görünce de moralım oldukca bozuluyor. Onunla konuşmuyorum artık.
Ama hayatım boyunca böyle devam edemem. Rabbim hayırlısıyla kendisininde benim de hoşnut olacağım, kendi ayaklarımın üzerinde olduğum, hayırlı işlerde katkım olacağı hayırlı bir yere gönderir beni..Amin
haklısın canım evlendik hersey degişti.. bi kaynanada bende var... eşimde hep ailem ailem diyo, elimden geleni yapıyorum ama yetmiyo hep daha fazlasını istiyolar... ben hasta olsam altkata inip bakmıyo bile, sormuyo bile.. eşim ailem diyoya bende patladım ailem ailem diyosun dedim ben senin neyinim dedim madem ailen onlar beni yine kopardın ailemden işimden arkadaslarımdan dedim..ben seni bebek gibi seviyodum kıskançlıktan bebek istemiyodun dedim.. annemden görmedim sevgiyi senden gördüm diye aglıyodun dedim zamanında annemlerle geçinemessek çeker gideriz diyodun hep dedimmm neyse ben agladım o agladı.. öncelikli ailem sensin diyoo bana... yarısı gün işe gidice çok aradı beni.. bende beni niye arıyosun senin ailen üstkatta ben elkızıyım oglum dedim.....eve gelince masum çocuk gibi yanaşmaya çalısınca kıyamadım... canım bizim durumumuz onlardan uzaklaşmadıkça bitmez buda biraz zor.. sinirden stresten bebek bile olmuyo artık,,, aşılama yapıcaz nasipse...
susma iyi yapmisin cnm konus esinle..hos erkekler bizle ayni pencereden bakmiyo--erkeklerde degisiyo evlenince her iki tarafida elinde tuyuyorlar cnm..ay senle gercekten cok benziyoruz bizimde bebek olmuyo bu sinir streste bebekmi olur..asilaman insallah olumlu gecer..nerde yasiyosun yas kac bu arada
ben 19 yaşındayım ama bende böyleyim. Herşeyi kafaya takıyorum.herşeyi.
ama anladım ki sallamak lazım bazen kendimize zarar veriyoruz.
graceful benimde kafam yorgun, sabahları basım kalkmıyo, eskiden böyle degildim çalısıyodum çevrem, arkadaslarım vardı..evlendikten sonra bıraktım çalısmayı eşimde asla istemiyo calısmamı, her gün evdeyim kafama göre kimsede yok evlendigim yerde, zaten evden dısarı cıktıgım yok. Eşimle geziyoruz izin günlerinde, bi boslukta kaldım sanırım ondan böyle hissediyorum diye düşünüyorum.... Ama ne güzel senin bi kızın varmış onun bir gülüşü yeter sana arkadasım :)
haklısın canım evlendik hersey degişti.. Bi kaynanada bende var... Eşimde hep ailem ailem diyo, elimden geleni yapıyorum ama yetmiyo hep daha fazlasını istiyolar... Ben hasta olsam altkata inip bakmıyo bile, sormuyo bile.. Eşim ailem diyoya bende patladım ailem ailem diyosun dedim ben senin neyinim dedim madem ailen onlar beni yine kopardın ailemden işimden arkadaslarımdan dedim..ben seni bebek gibi seviyodum kıskançlıktan bebek istemiyodun dedim.. Annemden görmedim sevgiyi senden gördüm diye aglıyodun dedim zamanında annemlerle geçinemessek çeker gideriz diyodun hep dedimmm neyse ben agladım o agladı.. öncelikli ailem sensin diyoo bana... Yarısı gün işe gidice çok aradı beni.. Bende beni niye arıyosun senin ailen üstkatta ben elkızıyım oglum dedim.....eve gelince masum çocuk gibi yanaşmaya çalısınca kıyamadım... Canım bizim durumumuz onlardan uzaklaşmadıkça bitmez buda biraz zor.. Sinirden stresten bebek bile olmuyo artık,,, aşılama yapıcaz nasipse...
tam senın gıbıyım benımde esim calişmamı ıstemedı cıkardı ısten calişirkan daha kolaydı sankı kafamı rahatlatıyordum oyalanıyordum arkadasmlarim benı mutlu edıyordu simdi evdeyım hayatla bagım yok sankı
malesf bunlar hep oluyor evlenmeden once ogulları kıymetlı olmuyor evlendık mı yavrum kuzum oluyorlar kıymete bınıyorlar kocalar ıcınde bole bırden anacı kesiliyorlar ya 'ben senle anam arasında kaliyorum yapma bole benı arada bırakma dıyorlar 'onların yuzunde oluyor o anansa oda karın dengeyı saglayamıyorlar cnm anası gelini cekiştırdıgınde ha ben sorarım ona sen merak etme dıyıp karısını korumazsa o kaynana buna devam eder.sunu soylemek aklina bıle gelmez anacım karım senı sevıyor sikayet ıstemıyorum sende herseyı gorme dese olay bıter.arada kalma olmaz.
konu başlıgını gördügüm zaman işte enim yerim dedim hanımlar sizden aşşa kalır yanım yoktu hatta fazlam fardı paronayaklık seviyesine gelmiştim uyuyamıyordum düşünmekten düşündükcede herşey üst üste geliyordu ya ben gamsızlaştım ya bünye alıştı şu anda da takıldıgım zamanlar oluyor ama eskisi kadar degil tabi düşünmekten gülmeyi unutmuştum amam kendimi meşkul edecek şeyler arttıkca yataga girdigimde o kadar yorulmuş oluyorum ki düşünmeye frsatımolmuyor :) yogunluk lazımmış benim bünyeme onu anladım ben :)
ben çalışmaya başlayarak kafamı dagıttım ama her akşam çalışma diyen bir sese ragmen düşünmüyorum
ne güzek hayırlı olsun işin... sakın çıkma dinleme o sesi
hanımlar ben yeniyim buralarda yeni konu nasıl açılıyor anladıgım kadarıyla belirli bir msj sayısı dolması gerekiyormuş sayı kaç nereden bakılıyor lütfen yardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?