• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kafaya takmak

Ben kimseye anlatmıyorum eşime anlatsam bile pek umursamaz üstelik hamileyim bu halde bile aynı şeyleri yaşıyorum:43:

anlat belki umursar canım... hayırlı olsun canım bebeginde, allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin..... darısı bemim başıma ve tüm isteyenlerin başına....

Son düzenleme:
bosvermek için takmamak için ne yapmak lazım yoruldum artık vurdumduymaz olmak istiyorum

Canım sen kendinden emin olduğun sürece başkasının söylediklerini çok kafana takma.
Sen davranışlarında,konuşmanda,tavırlarında karşındakileri kıracak birşey yapmıyorsan gerisi çokta önemli değil.
Bırak karşındaki ne demeye çalışırsa çalışsın o senin değil onun sorunudur,sen onu takarak zaten onun istediğini yapıyorsun yani kendini üzüyorsun ve onlarda bundan mutlu oluyor.
Sen çok değerlisin önce kendini düşün,hata yaptığında zaten farkına varırsın ve düzeltirsin,boş yere her lafı kafana takma.

Canım psikoloğa bir gitsene bu da bir çeşit obsesif kompulsif rahatsızlık olabilir,uzman görüşü almanı öneririm:34:

Canım sen kendinden emin olduğun sürece başkasının söylediklerini çok kafana takma.
Sen davranışlarında,konuşmanda,tavırlarında karşındakileri kıracak birşey yapmıyorsan gerisi çokta önemli değil.
Bırak karşındaki ne demeye çalışırsa çalışsın o senin değil onun sorunudur,sen onu takarak zaten onun istediğini yapıyorsun yani kendini üzüyorsun ve onlarda bundan mutlu oluyor.
Sen çok değerlisin önce kendini düşün,hata yaptığında zaten farkına varırsın ve düzeltirsin,boş yere her lafı kafana takma.

tesekürederim canım sagol

Canım psikoloğa bir gitsene bu da bir çeşit obsesif kompulsif rahatsızlık olabilir,uzman görüşü almanı öneririm:34:

bende diyorumda eşim götürmüyo canım sen çok akıllısın diyo.. aklı basında olgunsun diyo.. takma diyooo...

en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. Biri bişey dese ... Acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. Yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. Insanların fazla önemsiyorum galiba...

aynen bende öyleyim insanları fazlasıyla önemsiyorum.bendede dedim ama yanlış mı anladı ne düşündü kötü biseymi düşündü öyle demekle hatamı ettim acaba böylemi deseydim benim hakkımda ne düşündü şimdi falan filan bu düşünce yogun oluyo sıkılıyorum artık yeter ya diyorum ama olmuyo..bunun dişinda kakıntılı bi insan degilim aslında bilmiyorum bu takıntıya mı giriyor..temizlik de yok silmeden oturmam yok yıkamadan yemem gibi şeylerrim asla olmaz takmam öyle teferrüata ama şu millet ne düşüyo olayı yıpratıyo atamıyorum bu huyumu

en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. biri bişey dese ... acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. insanların fazla önemsiyorum galiba...

iyi olan şeylerde bile kötü olan bir şeyler bulup çıkartıyorum artık yoruluyorum düşünmekten kendi hayatımla ilgili bir şey düsünmemek için sürekli film izliyorum oyun oynuyorum kitap falan nasıl toparlanır bu durum aaa evet insanlara gereğinden fazla değer verip sonra kendime kızdığımda oluyor :53:

aynen bende öyleyim insanları fazlasıyla önemsiyorum.bendede dedim ama yanlış mı anladı ne düşündü kötü biseymi düşündü öyle demekle hatamı ettim acaba böylemi deseydim benim hakkımda ne düşündü şimdi falan filan bu düşünce yogun oluyo sıkılıyorum artık yeter ya diyorum ama olmuyo..bunun dişinda kakıntılı bi insan degilim aslında bilmiyorum bu takıntıya mı giriyor..temizlik de yok silmeden oturmam yok yıkamadan yemem gibi şeylerrim asla olmaz takmam öyle teferrüata ama şu millet ne düşüyo olayı yıpratıyo atamıyorum bu huyumu

evet canım bendede öyle temizlik hastalıgı, merdiven saymak ve benzeri durumlar yok.. sadece bu var işte insanları fazla önemsemek, aslında ne yaparsak yapalım onlar yine düşüncegini düşünürler . ama biz bizi iyi tanısınlar, kötü olmayalım, iyi geçinelim, kimsenin kalbini kırmayalım diye ugrasıyoruz. çok ince düşünüyoruz işte....

iyi olan şeylerde bile kötü olan bir şeyler bulup çıkartıyorum artık yoruluyorum düşünmekten kendi hayatımla ilgili bir şey düsünmemek için sürekli film izliyorum oyun oynuyorum kitap falan nasıl toparlanır bu durum aaa evet insanlara gereğinden fazla değer verip sonra kendime kızdığımda oluyor :53:

insanlara gereginden fazla deger vermek ben cok yapıyorum bu olayı.. o öyle şey yapmaz diyoruz, hatalarını ört bas ediyoruz sonra öyle bişey yapıyoki, şaşırıp kalıyoruzz ve ben kendime cok kızıyorum verdigim degere ve harcadıgım zamana

Malesef benim durumumda sızlerle aynı .kendımı cok yıpratıyırum, herkesı memnun etmek ıcın hayır dıyemıyorum sureklı altdan almak zorunda kalıyorum .hep kırılan uzulen ben oluyorum .bırıne bısey desem gunlerce huzursuzum kendıme cok kızıyorum ;(

Son düzenleme:
birde hiç bir iş yapasım gelmiyo yapsamda zoraki işte...hiç bişeye merak duymuyorum artık puff...

en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. biri bişey dese ... acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. insanların fazla önemsiyorum galiba...

bendede var aynısı seninde dediğin gibi insanlara haddinden fazla değer veriyoruz ondan

boncuk işlesenıze tshırtlere yada ortulere krılent fln elısı seyler dıkıs yada bı dıl kursu vs gercekten cok rahatlatıyor rutın işler tavsıye ederım.
bı de anı yasamaya bakın derım gelecegı dusunmekde ınsanın cok ayarını bozan brsey .gecmıs gecmıs , gelecek de gelınce gorucek , bugune adapte olup mumkun oldugunca dolu yasamaya bakın ruhen degıl bedenen yorulun ınanın dusunucek halınız kalmıyor :) bı de evden cıkmaya calısın kapandıkca kapanıyor ınsanevde sonra gelsın kısır döngü,

boncuk işlesenıze tshırtlere yada ortulere krılent fln elısı seyler dıkıs yada bı dıl kursu vs gercekten cok rahatlatıyor rutın işler tavsıye ederım.
bı de anı yasamaya bakın derım gelecegı dusunmekde ınsanın cok ayarını bozan brsey .gecmıs gecmıs , gelecek de gelınce gorucek , bugune adapte olup mumkun oldugunca dolu yasamaya bakın ruhen degıl bedenen yorulun ınanın dusunucek halınız kalmıyor :) bı de evden cıkmaya calısın kapandıkca kapanıyor ınsanevde sonra gelsın kısır döngü,

haklısın canımda bunları bende düşünüyorum aslında. eşim kıskançlıgından calıstırmıyo, zaten bulundugum yerde öyle çalısacak pek bi yer yok, olsada çalıstırmaz dısarıya filanda yollamıyor, kendisi gezdiriyor her yere götürüyor sagolsun ama kendim asla yollamıyor.önceden çöp bile dökmeye dısarı cıkartmıyodu bayagı aglayıp zırladım.simdi ona bişey demiyor...hiç arkadasım yok burda... her gün aynı ev işi temizlik... bazen onuda yapasım gelmiyor.. evimde birinci kat balkonumda yok..gelip geçen insanları dogru dürüst göremiyorum bile.... neyse bu halimede bin sükür, eşim dogru dürüst kahveye gitmez benle ilgilenir her yere götürür sagolsun.. bundan iyisi can saglıgı..yinede umutluyum...

Arkadaşlar ecehan gibi bende aynı dertten muzdaribim.Bende herşeyi kafama takıyorum, ufacık bişey git gide büyüyor içinden çıkılmaz hal alıyor.Birde önceki olaylarla birleştirip kurguluyorum, eşimde bana senden senarist olurmuş diye dalga geçiyor:( Tabi ki kaynanamla olan olaylar genelde:(

ya ben napıcamm bana söylenen en ufak birşeyi bile kafama takıyorum,istedğm cevabı alasıya kdr da içim rahat etmiyor,almaynca da günlerce unutamıyorum düşünüp duruyorum! sevgilim bile birşey dedğnde soru soruyorum,neden nasıl yani,gerçekten öylemi? vs... yansıtmamaya çalışıyorm ama elmde değl :52:

bende takıntılıyım yaa...
insanlar da boş boş konuşup sinirimi bozuyorlarr...

Ben hepinizden daha takıntılıyımdır kesin.
Ben 5 sene önce söylenen sözlere bile halen takarım, aradan yıllar geçse de olmadık yerde aklıma gelir kendi kendimi yer bitiririm.

Ama sonunda kendi kendime dedim ki o gereksiz insanın beni üzmeye ne hakkı var. Onun dediği lafa neden takılayım ki. İstediğini desin istediğini yapsın. O öyle deyince öyle mi olacak. Ben yine kendi bildiğimi yaparım geçer dedim. Ama hep bu şekil düşünemiyorum.

En çok eşimin tarafını kafama takardım. Baktım onlar diyor ben üzülüyorum onlar yapıyor ben üzülüyorum. Onlara deyince de şaka yaptık deyip sıyrılıyorlar. Bende artık onların taktiğini kullanıyorum. Diyeceğimi diyor yapacağımı yapıyorum bir şey olunca da aaa şaka yaptım diyorum. Hep karşımdaki mi şaka yapacak. Ama karşımdaki kırılmasın derken ben kırılıyorum. Arkadaşım dedi ki dünyada senin için başka kimse önemli değildir. Bırak o üzülsün bırak o kırılsın. Seni kırdıkları için onlar üzülüyor mu dedi. Cidden de işe yarıyor. Kendinizi önemser iseniz cidden sorun kalmıyor. İnsanlara çok değer vermemek gerekiyor. Verilen değeri anlamayan insanlar var.

Back