Ben kimseye anlatmıyorum eşime anlatsam bile pek umursamaz üstelik hamileyim bu halde bile aynı şeyleri yaşıyorum
Canım sen kendinden emin olduğun sürece başkasının söylediklerini çok kafana takma.
Sen davranışlarında,konuşmanda,tavırlarında karşındakileri kıracak birşey yapmıyorsan gerisi çokta önemli değil.
Bırak karşındaki ne demeye çalışırsa çalışsın o senin değil onun sorunudur,sen onu takarak zaten onun istediğini yapıyorsun yani kendini üzüyorsun ve onlarda bundan mutlu oluyor.
Sen çok değerlisin önce kendini düşün,hata yaptığında zaten farkına varırsın ve düzeltirsin,boş yere her lafı kafana takma.
Canım psikoloğa bir gitsene bu da bir çeşit obsesif kompulsif rahatsızlık olabilir,uzman görüşü almanı öneririm
en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. Biri bişey dese ... Acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. Yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. Insanların fazla önemsiyorum galiba...
en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. biri bişey dese ... acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. insanların fazla önemsiyorum galiba...
aynen bende öyleyim insanları fazlasıyla önemsiyorum.bendede dedim ama yanlış mı anladı ne düşündü kötü biseymi düşündü öyle demekle hatamı ettim acaba böylemi deseydim benim hakkımda ne düşündü şimdi falan filan bu düşünce yogun oluyo sıkılıyorum artık yeter ya diyorum ama olmuyo..bunun dişinda kakıntılı bi insan degilim aslında bilmiyorum bu takıntıya mı giriyor..temizlik de yok silmeden oturmam yok yıkamadan yemem gibi şeylerrim asla olmaz takmam öyle teferrüata ama şu millet ne düşüyo olayı yıpratıyo atamıyorum bu huyumu
iyi olan şeylerde bile kötü olan bir şeyler bulup çıkartıyorum artık yoruluyorum düşünmekten kendi hayatımla ilgili bir şey düsünmemek için sürekli film izliyorum oyun oynuyorum kitap falan nasıl toparlanır bu durum aaa evet insanlara gereğinden fazla değer verip sonra kendime kızdığımda oluyor
en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. biri bişey dese ... acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. insanların fazla önemsiyorum galiba...
boncuk işlesenıze tshırtlere yada ortulere krılent fln elısı seyler dıkıs yada bı dıl kursu vs gercekten cok rahatlatıyor rutın işler tavsıye ederım.
bı de anı yasamaya bakın derım gelecegı dusunmekde ınsanın cok ayarını bozan brsey .gecmıs gecmıs , gelecek de gelınce gorucek , bugune adapte olup mumkun oldugunca dolu yasamaya bakın ruhen degıl bedenen yorulun ınanın dusunucek halınız kalmıyor :) bı de evden cıkmaya calısın kapandıkca kapanıyor ınsanevde sonra gelsın kısır döngü,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?