Herşeyi kafaya takmak

ecehan

Hayalim... Ya varis..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.081
29
163
en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. biri bişey dese ... acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. insanların fazla önemsiyorum galiba...

ben herşeyi kafaya takmıyorum aslında ama olmasını istediğim şeyler var tam 1 sene çektim gülmeme az kaldı 2 ay kadar ama sıkılıyorum bazen yani ama hayat zormuş yen,den öğreniyo insan...

sorunu bulmuşsun zaten evet insanları fazla önemsiyorsun.insanların çoğu kötü konuşur zaten.hatayı kendinde arama.onlar iyi olsalar zaten hatan varsa da bunu seni kırmadan en naif şekilde dile getirirler.bir çoğu üzmek için konuşuyor ve sen de üzülüyorsan onlara hizmet ediyorsun

evet üzlüyorum takıyorum sürekli kafama

kendimi hırpalamaktan baska bişey yaptıgım yok heralde.. insanları ve her dediklerini önemsememek için ne yapmak gerek...

Son düzenleme:
bende sizin gibiyim ama çare bulamadım kendime neden dedi niye yan baktı njye konuşmadı gii sorular sanıım kendine güvenlealkalı sorunlar

bende sizin gibiyim ama çare bulamadım kendime neden dedi niye yan baktı njye konuşmadı gii sorular sanıım kendine güvenlealkalı sorunlar

haklısın belkide güvenle alakalıdır.Etrafımdaki bazı insanlar sacma sapan hareketler, ne buldu yalan yanlış konusmalar yapıyolar kimsenin ne dedigini umursamıyolar. ben boş boş gereksiz konusamamki...

zaman zaman ben de takıyorum ama ondan sonra "amaaannn boşver" diyorum kendi kendime...

gerçekten değmez kendimi üzmeme... daha bugün yaşadım buna benzer birşey.. ilk an çok üzüldüm. şimdi takmıyorum.

insanlar ne olumsuzluklar yaşıyorlar ama yine de pozitif bakabiliyorlar diye düşünmeye çalışıyorum.

ben de sizin gibiyim devamlu beynim meşgul, zevk alamıyorum hayattan , devamlı bir şeyleri düşünüyorum ,planlıyorum ,kontrol etmeye çalışıyorum ,herkesi düşünüyorum yapmak istediklerim ufak bir şeyde olssa kafamı kurcalayıp duruyor.... ne yapacağımı şaşırdım .. çok yorgun hiisediyorum kendimi ... evliyim 1 yaşında kızım var... gülmek hayattan zevk almak istiyorum acaba ben mi çok takıyorum bilemiyorum ki...

graceful benimde kafam yorgun, sabahları basım kalkmıyo, eskiden böyle degildim çalısıyodum çevrem, arkadaslarım vardı..evlendikten sonra bıraktım çalısmayı eşimde asla istemiyo calısmamı, her gün evdeyim kafama göre kimsede yok evlendigim yerde, zaten evden dısarı cıktıgım yok. eşimle geziyoruz izin günlerinde, bi boslukta kaldım sanırım ondan böyle hissediyorum diye düşünüyorum.... ama ne güzel senin bi kızın varmış onun bir gülüşü yeter sana arkadasım :)

Son düzenleme:
bende aynen senin gibi iyi de olsa kötü de olsa (kötüleri daha fazla) kafama takıyorum.birde ben kimse kırılmasın üzülmesin diye "hayır"diyemiyorum.elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ama hep yara alan ben oluyorum.artık kimseye yardım etmicem,kimseyi kafama takmıcam,umursamaz olcam diyorum fakat yine aynı yine aynı...psikolojik destek mi almak lazım ne yapmak lazım anlamadım gitti...

bende diyorum kafama tokadan baska bişey takmıcam diye... bi bakıyorum yine düşüncelerdeyim... Allah baska dert vermesin yeterki..

sorunun farkındayız. insanları fazla önemsiyoruz ben de öyleyim fazla dert ediyoruz her lafı her hareketi hatta bazen ben paranoyaklaşıyorum bence. ama işin en kötü tarafı takmamak lazım biliyorsun, gereksiz kuruntu olduğunu biliyorsun, biliyorsun da biliyorsun ama aksi de olmuyor hala aynı tas aynı hamam. işin en gıcık yanı bu değil mi canım. takma herkesi boşver kendine bak önemseme kendini düşün onların umrunda bile değil demek kolay aslında ama al işte olmuyor da olmuyor.

Ay aynı beni anlattın sanki saçma sapan şeyleri kafama takıyorum o adar piskolojim bozulmuşki kafama taktığım şeylerden uyuyamıyorum eskiden böyle deyildim şimdi ufak bir lafı günlerce kafamdan atamıyorum

bazen bende uyuyamıyorum hatta aglıyorum bile ara sıra bendemi bi sorun var diye... ama sorunda yok bunuda biliyorum.. eşime diyorum ben manyaklastım heralde bi doktora götür diye.. adam gülüyo :) asla götürmem diyo sen benim tanıdıgım en akıllı insansın diyo.. hareketlerin herseyin süper diyo takma diyo umursama diyo gecmişe bakma diyo, diyo da diyo bi süre düzeliyorum ama en ufak bişey olunca.. hooop yine çöküş başlıyooo.......

Ben kimseye anlatmıyorum eşime anlatsam bile pek umursamaz üstelik hamileyim bu halde bile aynı şeyleri yaşıyorum

bazen cok iyiyim neseliyim bazende cok bunalımdayım 5 dakikam 5 dakikamı tutmuyo . çogu arkadaslarım bana anlatır dertlerini akıl ver derler genellikle cözerim sorunlarını, ama bu güzel aklım kendini sorununu çözmekten aciz işte... arkadaslarımlada artık tellerde facelerde görüşüyoruz.. bi daha canlı görürmüyüm bilmem onları malum evlilik...hepimiz bi yerlere dagıldık.. bazen bunada takıyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…