Herşeyi kafaya takmak mide ağrısı yapar mı?

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Herşeyi ama herşeyi düşünüyorum kafam sürekli yoğun takıyorum mide ye vurur mu ki bugün şiddetli bi mide ağrısı ile uyandım

Evet yapar. Üstelik daha fazla kafaya takmaya ve dertlenmeye devam ederseniz migren hastası da olabilirsiniz. Kendinizi telkin edip rahatlamak ve bazi şeyleri bosvermek zorundasiniz. Kendiniz için.

Öncelikle yinede bir doktora görünün gastrit felan olmasin. Sonra kafadakilerinizi yazarak kafanizi bosaltmaya deneyin. Spor yapin, kitap okuyun. Gerekirse profesyonel yardim alin. Geçmiş olsun
Evet bi ajandam var yazıyorum hatta o sıkıntım geçince eski yazdıklarımı okuyorum bak geçti diye kendime telkin veriyorum ama olmuyor silbaştab tekrar oluyor

Aynen öyle oluyor sırtıma vuruyor şuan
Doktora gitseniz, mide koruyucu verir en azından rahatlatır biraz. Dert ettiğimiz şeyler geçip gidiyor ama hastalıklarımız bize kalıyor. O yüzden biraz bosvermeli akışına bırakmalı rahatlamali. Allah dermansız dert vermesin.

Arkadaşım yüksek lisans sırasında stresten ülser oldu ...bir keresinde bu arkadaşımla kararsız ve kontrol delisi bir yonetici ile uzlasip bir resmi evrak hazırlamaya çalışıyoruz....kafayı yedi yoneticim..yok olmadı,bu da olmadı ,bu da ...yırtıp atıyor evraklari sürekli.Ben gülmeye ,dalgaya başladım.Arkadaşin
gözümün önünde burnundan kanlar akmaya basladi:KK57:

Arkadaşım yüksek lisans sırasında stresten ülser oldu ...bir keresinde bu arkadaşımla kararsız ve kontrol delisi bir yonetici ile uzlasip bir resmi evrak hazırlamaya çalışıyoruz....kafayı yedi yoneticim..yok olmadı,bu da olmadı ,bu da ...yırtıp atıyor evraklari sürekli.Ben gülmeye ,dalgaya başladım.Arkadaşin
gözümün önünde burnundan kanlar akmaya basladi:KK57:
Ayy kıyamam ya

Evet mide en hassas organlardan biriymiş. Çok stres yaparsaniz midenize vururmuş geçen bir doktor söylemişti. Takmayın kafaya bu kadar. Saglıgınizdan olmaniza drgmez hiçbirsey.

Evet, mideye kafa goz dalar o kafaya takmak :( ben bir endoskopi ardindan 6 ay ilac tedavisi gordum ve senelerdir yedigime ictigime dikkat ederek yasiyorum.. Mutlaka doktora gorun cunku ben erteledim ve daha da gitmeseydim midemdeki odemler yaraya dönüşecekti yani ülser olacaktim.. Neyseki ucuz atlattim.. Ve de kafana takma oyle herseyi inanki hersey gelip geciyor sen hasta oldugunla kaliyosun...:(

Back
X