- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Lonelypoet
Olabilir. Bende de stres bas agrisi yapiyor mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyi ama herşeyi düşünüyorum kafam sürekli yoğun takıyorum mide ye vurur mu ki bugün şiddetli bi mide ağrısı ile uyandım
aynı ben vallaEvet vurur. Şu an yaşıyorum bu durumu mesela.
Allah yardımcımız olsunaynı ben valla
Saçma sapan şeyleri bile takıyorum mesela oğlum 4 e geçti dinlenip Ağustos ta test çözme tekrar yapmak istiyo yetiştiremiycek diye endişeleniyorumEvet stresten dolayı mideye vurur. Neden herşeyi kafanıza takıyorsunuz?
Ayy evet Allahın cezaları kahrolsun yapanlarGaliba evet her türlü ağrı yapıyor. Eylül ün haberlerini izlediğim saatten beri mideme karnıma ağrılar girdi![]()
Bi psikiatriste görünmeniz lazım. Bu kadar ufak şeyleri takmanız hiç iyi değil psikolojik bir problem var besbelli.Saçma sapan şeyleri bile takıyorum mesela oğlum 4 e geçti dinlenip Ağustos ta test çözme tekrar yapmak istiyo yetiştiremiycek diye endişeleniyorum
Haklısın canım artık gitmem lazımBi psikiatriste görünmeniz lazım. Bu kadar ufak şeyleri takmanız hiç iyi değil psikolojik bir problem var besbelli.
Evet çok kötü oluyo malesefBenim de mideme vurur ilk..hatta su icsem bile kusarim birak agriyi..cok berbat bisey