- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Benim de bulandı baya sabahEvet canım ben ülser olmuştum o sebepten aylarca yediğimi çıkardım.
Yavaş yavaş yiyemedim şeyler oldu birsüre sonra midem hiçbirşeyi kabul etmedi fenaydı yani stres ettiğin şey ne bilemem ama sağlık elden gidince kendi derdine düşüyorsunBenim de bulandı baya sabah
Evet mesela soğan yiyemiyorum uzun süredir korktum şimdiYavaş yavaş yiyemedim şeyler oldu birsüre sonra midem hiçbirşeyi kabul etmedi fenaydı yani stres ettiğin şey ne bilemem ama sağlık elden gidince kendi derdine düşüyorsun
Stres uzuntu hersey yapar.mesela ben dun discideydim inanilmaz midem agridi hem orda hem yolda.sonra eve geldim dinlendim o korku ve stres gtti mide agrisida gttiHerşeyi ama herşeyi düşünüyorum kafam sürekli yoğun takıyorum mide ye vurur mu ki bugün şiddetli bi mide ağrısı ile uyandım
Çok geçmiş olsun canımStres uzuntu hersey yapar.mesela ben dun discideydim inanilmaz midem agridi hem orda hem yolda.sonra eve geldim dinlendim o korku ve stres gtti mide agrisida gtti
Korkma canım belki sorunun küçüktür ben iki sene boşver tedavi gördüm anlamadılar başta tespit edilseydi ülser olmazdı belkide endoskopiyi gidip doktora ben istedim sen düşün.Evet mesela soğan yiyemiyorum uzun süredir korktum şimdi
Bide üstüne migrenim var ya Allahım bi başarsam takmamayıKorkma canım belki sorunun küçüktür ben iki sene boşver tedavi gördüm anlamadılar başta tespit edilseydi ülser olmazdı belkide endoskopiyi gidip doktora ben istedim sen düşün.
Başka şeyler düşün seni mutlu eden şeyleri bir uğraş bul direk onunla ilgilenBide üstüne migrenim var ya Allahım bi başarsam takmamayı
Cok tsk ederm.arti migrenimde var benm hemen tutar beni.fakat youtubede bazi videolar var sakinlesmek ve dinginlesmek icin arada onlari dinle.neslican tay var ben tek bir bacaktan ibaret degilm diye video onu izle.bunlari izleyince benim dusundugum sikildgm seyde neymis diyosun baya rahatlatiyo tavsiye edermÇok geçmiş olsun canım
Saolasın bi bakayım ben deCok tsk ederm.arti migrenimde var benm hemen tutar beni.fakat youtubede bazi videolar var sakinlesmek ve dinginlesmek icin arada onlari dinle.neslican tay var ben tek bir bacaktan ibaret degilm diye video onu izle.bunlari izleyince benim dusundugum sikildgm seyde neymis diyosun baya rahatlatiyo tavsiye ederm
Bulmam lazım yoksa kötü olacak halimBaşka şeyler düşün seni mutlu eden şeyleri bir uğraş bul direk onunla ilgilen
Bi ara düşünme saati yapıyodum kafaya gün boyu bişey takmıyodum mesela haftanın bi günü belli bi saatte düşünüp çözüm düşünüyodum ama yine başladım takmayaBaşka şeyler düşün seni mutlu eden şeyleri bir uğraş bul direk onunla ilgilen
Burcun ne seninBi ara düşünme saati yapıyodum kafaya gün boyu bişey takmıyodum mesela haftanın bi günü belli bi saatte düşünüp çözüm düşünüyodum ama yine başladım takmaya
KoçBurcun ne senin
Eşimde koç ve herşeyi kafasına takar geçende trafikte bir kadının önünde durmuşuz motorla önümüzde minibüs yolu tıkadı neyse yolda gidiyoruz girdik sokak arasına kadının biri birşey söyler gibi oldu geçmiştik indim yürüdüm kadına elinde kutu vardı yardım isteyecek sandım meğerse önünde durmuşuz inşallah sizin yüzünüzden ceza yapılmamıştır dedi eşim bunu yarım saat düşünmüş diyor ışıklarda durduk ne yapalım nasıl geçelim ön kapalıydı :/
Bilmiyorum ki burçlarla ilgisi var mı canım ama çok kötü bişey herşeyi takmakEşimde koç ve herşeyi kafasına takar geçende trafikte bir kadının önünde durmuşuz motorla önümüzde minibüs yolu tıkadı neyse yolda gidiyoruz girdik sokak arasına kadının biri birşey söyler gibi oldu geçmiştik indim yürüdüm kadına elinde kutu vardı yardım isteyecek sandım meğerse önünde durmuşuz inşallah sizin yüzünüzden ceza yapılmamıştır dedi eşim bunu yarım saat düşünmüş diyor ışıklarda durduk ne yapalım nasıl geçelim ön kapalıydı :/
Bilmiyorum ben eşimi tanıyorum oda böyle herşeyi takar düşünür en ufak şeyleri bileBilmiyorum ki burçlarla ilgisi var mı canım ama çok kötü bişey herşeyi takmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?