Herşeye kaygı duymak

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
240
9
16
25
Herşeye karşı kaygı duyuyorum bazı günler korkmasam korkmicam diye telkin etsemde kendimi yine kaygilanirken buluyorum anksiyete yaşıyorum dışarı çıkınca biraz kendimi iyi hissedince hemen delirdigimi düşünüyorum çünkü uzun süreli yaşayınca sürekli iç daralmasini kendimi beş dakika biraz mutlu hisetesem ödüm kopuyor hemen tekrar hayat zehir oluyor daha kötü ruhsal problemlerim var sanıyorum hayatım bitmiş gibi hisediyorum çoğu zaman hayatan tat alamıyorum çocuğum olucak şimdi o korkularim başladı acaba bakarmiyim acaba zarar verirmiyim vs vs eşime karşı da aynıyım gece uykudan uyansam acaba ona zarar verir miyim diye çok üzülüyorum ve kendimi ikna edemiyorum çok üzülüyorum Allah'ım diyorum keşke elim kolum kirilsaydi da bunları böyle yaşamasaydim

çocuğum olucak
Kaç aylık hamilesiniz?
beş dakika biraz mutlu hisetesem ödüm kopuyor hemen tekrar hayat zehir oluyor daha kötü ruhsal problemlerim var sanıyorum hayatım bitmiş gibi hisediyorum
Kendinizi sabote ediyor gibi bir haliniz var. Her an kaygı halinde, tetikte olmak çok yorucudur. Stresinizi bebeğiniz de hisseder. Psikolojik destek almayı denediniz mi hiç?

Kaç aylık hamilesiniz?

Kendinizi sabote ediyor gibi bir haliniz var. Her an kaygı halinde, tetikte olmak çok yorucudur. Stresinizi bebeğiniz de hisseder. Psikolojik destek almayı denediniz mi hiç?
İlaç kullanmamak için çok direndim altı aylık hamileyim ve bu süreçte çok ağır yaşadım bunları ve şimdi kendimi sucluyorum bir yandan çocuğumu da etkiledim diye evet ortada bir sebep bişi yoken iki dâkika mutlu olmayi bile çok görüyorum aslında çok korkutuldum araştırmalar yaparak haberler görerek

İlaç kullanmamak için çok direndim altı aylık hamileyim ve bu süreçte çok ağır yaşadım bunları ve şimdi kendimi sucluyorum bir yandan çocuğumu da etkiledim diye evet ortada bir sebep bişi yoken iki dâkika mutlu olmayi bile çok görüyorum aslında çok korkutuldum araştırmalar yaparak haberler görerek
Ne konuda araştırma yapıyorsunuz ? Bence kötü haberleri izlemeyin , internetten de araştırma yapmayın.

Ne konuda araştırma yapıyorsunuz ? Bence kötü haberleri izlemeyin , internetten de araştırma yapmayın.
Misal kaygı bozukluğu yasmasitim araştırma yapa yapa her türlü hastalığı kendime yorumladim doktor vesvese diyor bunlar sadece gölgenden bile korkuyorsun dedi bana

Valla yanlız değilsin ..her konuda kaygılani yorum bıktım usandım kötü düşünmekten...bir gün umutluysam ertesi gün hemen kaygılı bir ruh haline burunuyorum... çok yorucu gerçekten

Valla yanlız değilsin ..her konuda kaygılani yorum bıktım usandım kötü düşünmekten...bir gün umutluysam ertesi gün hemen kaygılı bir ruh haline burunuyorum... çok yorucu gerçekten
Bol bol zikir çekin ben ailemle falan konuşurak kafamı dağıtmaya çalışıyorum onlarla konuşmak bana iyi geliyor heo yanlız olduğum için çok kaygılıyım ve bu kaygılar insanı bir süreden sonra tahmulsuz ediyor ve herşeye sinirlenebiliyor

Bende de anksiyete var hamile oldugum ve emzirdigim dönem de cok zorlanmistim ilaç kullanamadigim icin hatirlamak bile istemiyorum.Ozellikle hamile oldugum dönemde.Bir sekilde geciyor.İnternette hastalik arastirmayi tamamen kesin hasta oldugunuzu dusunuyorsaniz direkt doktora gidin ama teshisi siz arastirip koymayın

korkmasam korkmicam
Tam tersi, güvendeyim diyeceksiniz. Destek almadan çözebileceğinizi düşünmüyorum. Keşke bu problemleri hallettikten sonra bebek düşünseydiniz. Neticede sizin duygu durumunuzu kopyalıyor, ne kadar yazık. Çok acil destek alın lütfen.

• Beğen
Reactions: Gao
Bende de anksiyete var hamile oldugum ve emzirdigim dönem de cok zorlanmistim ilaç kullanamadigim icin hatirlamak bile istemiyorum.Ozellikle hamile oldugum dönemde.Bir sekilde geciyor.İnternette hastalik arastirmayi tamamen kesin hasta oldugunuzu dusunuyorsaniz direkt doktora gidin ama teshisi siz arastirip koymayın
Doktor bâna arastirmayi bırak demişti İnternet ki şeyler hepsi uyumlu olucak diye bir şey yok demişti bir iki belirti uyuyor diye sen öylesin demek değil demişti bana

Tam tersi, güvendeyim diyeceksiniz. Destek almadan çözebileceğinizi düşünmüyorum. Keşke bu problemleri hallettikten sonra bebek düşünseydiniz. Neticede sizin duygu durumunuzu kopyalıyor, ne kadar yazık. Çok acil destek alın lütfen.
Âma bu kadar kötü durumda değildim ki hamilelik ile birlikte arttı

Âma bu kadar kötü durumda değildim ki hamilelik ile birlikte arttı
Sıkın dişinizi bir şekilde geciyor bebek alisverisine odaklanin.Dogumdan sonra zaten uykusuz gunler telaslar basliyor cok dusunmeye firsatiniz olmaz.Emzirmeyi biraktiginiz gibi de ilaclariniza baslarsiniz.

Back
X