- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Çok üzüldüm, geçmiş bitmiş olsun. Miniğe rota aşısı yaptırmış mıydınız?Merhaba hanımlar
Kısa gecicem,başta kistim çıktı erir dedim,sonra oğlum hastalandı iyileşir dedim iyileşti tekrar hasta oldu ve 1 haftadır ateşli ishal ve kusuyor geceleri uyuyamıyorum ve gitmediğini doktor kalmadı,sonra oğlumun eli kesildi dikiş attılar 2 tane ve eli sargılı,sonra oğlum tırnağıyla gözümün tam ortasını göz bebeğimi çizdi sağlık ocağına hemen gittim ve hastaneye yonlendirildim,sonra oğlum pişik oldu (KV yüzünden) onu çekiyorum hala,sonra ben hasta oldum her yerim ağrıyor ve kulağım çok agriyor,hastaneye gitmekten bıktım.Cok yorgunum hem bedenen hem ruhen çok yorgun...
Rota aşısı ne yaptirmadimÇok üzüldüm, geçmiş bitmiş olsun. Miniğe rota aşısı yaptırmış mıydınız?
Her geçen gün bişey oluyor korkuyorum artık yarın ne olacak diyeAllah beterinden korusun
Vericem ya gerçektenÇok geçmiş olsun. Derhal sadaka vermenizi öneririm.
2-4 aylarda yapılıyor ya da 3-5. Aynı dediğiniz gibi ateş, kusma, ishal şeklinde seyrediyor. Tabii doktor detaylı bilgi verir ya da vermiştir size. Genelde ciddi oluyormuş hastalık. Benim de bildiğim bu. Haftaya aşısını yaptıracağım ben de. Geçmiş olsun tekrar.Rota aşısı ne yaptirmadim
Bir sürü ilaç verdiler hemde dolu dolu ama işe yaramıyor ya yaramıyor napcagimi şaşırdım artık bitse keşke ya ben sıkıntı değilim oğlum iyilessin yaBirbir üstüne gelmiş çok geçmiş olsun. Tahlil yapmadılar mı çocuğa vermediler mı ilaç falan ?
Aşılarını hiç ihmal etmedim hepsini yaptırdım belki yaptirmisim dir2-4 aylarda yapılıyor ya da 3-5. Aynı dediğiniz gibi ateş, kusma, ishal şeklinde seyrediyor. Tabii doktor detaylı bilgi verir ya da vermiştir size. Genelde ciddi oluyormuş hastalık. Benim de bildiğim bu. Haftaya aşısını yaptıracağım ben de. Geçmiş olsun tekrar.
Gitmedim o gün zaten doktorlar yoktu geçti saat.Çok açıyordu kapatamiyordum gözümü yanıyordu ama şimdi iyi olduğu için ve hastaneden bunaldiginizda için gitmedimGozune ne dediler acabiliyor musun simdi.Cok gecmis olsun
Ben dilencileri gördükçe sadaka veren bir insanım elimde çok az olsa dahi veririm göz mu var anlamiyorumÇok geçmiş olsun, bol sadaka verin.
Rotavirüs aşısı, Türkiye'de aşı takviminde yer almıyor. Yani sağlık ocağında yapılmıyor.Aşılarını hiç ihmal etmedim hepsini yaptırdım belki yaptirmisim dir
Araştırıp yapicam çok teşekkür ederim bilgi icinRotavirüs aşısı, Türkiye'de aşı takviminde yer almıyor. Yani sağlık ocağında yapılmıyor.
Ücretini ödeyerek alıyorsunuz, sonra sağlık ocağı ya da doktorda yapılıyor.
Neyi var canım ? Enfeksiyon mu ?Bir sürü ilaç verdiler hemde dolu dolu ama işe yaramıyor ya yaramıyor napcagimi şaşırdım artık bitse keşke ya ben sıkıntı değilim oğlum iyilessin ya
6 aydan büyükse rota virüs aşısı önerilmiyor canım haberin olsunAraştırıp yapicam çok teşekkür ederim bilgi icin
Sadece boğazında var dediler banaNeyi var canım ? Enfeksiyon mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?