• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey üst üste geldi

Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.
Çok teşekkür ederim ama oğlum bugün biraz daha iyi normalde hep ateşi olurdu 2 gün önce sadece geceleri ateşlendi ve dün gece çok az ateşi vardı yine uyutmadi beni kereta ama olsun canım feda ona.İyilesiyor gibi ya dua edin nolur

Çok teşekkür ederim ama oğlum bugün biraz daha iyi normalde hep ateşi olurdu 2 gün önce sadece geceleri ateşlendi ve dün gece çok az ateşi vardı yine uyutmadi beni kereta ama olsun canım feda ona.İyilesiyor gibi ya dua edin nolur
Diş çıkarma dönemi bebeklerin bağışıklıkları zayıfladığı için hastalığa açık duruma geliyorlar. Diş dönemi özellikle mikrobik ortamlardan mümkün olduğu kadar uzak tutmaya çalışın.
Diş çıkarırken huysuz oluyorlar anne ilgisi ve kucağı istiyor genelde bebekler. Üzmeyin kendinizi geçiyor bu dönemler sabır biraz.
Tekrar geçmiş olsun. Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz inşallah.

Diş çıkarma dönemi bebeklerin bağışıklıkları zayıfladığı için hastalığa açık duruma geliyorlar. Diş dönemi özellikle mikrobik ortamlardan mümkün olduğu kadar uzak tutmaya çalışın.
Diş çıkarırken huysuz oluyorlar anne ilgisi ve kucağı istiyor genelde bebekler. Üzmeyin kendinizi geçiyor bu dönemler sabır biraz.
Tekrar geçmiş olsun. Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz inşallah.
Evet dış çıkarıyor ya hepsini çıkarsa da kurtulsa yavrum ama az kaldı bu kaç tane dışı kaldı cikmamis

Evet dış çıkarıyor ya hepsini çıkarsa da kurtulsa yavrum ama az kaldı bu kaç tane dışı kaldı cikmamis
20 tane çıkacak toplamda:KK70: 2 yaş civarında bitiyor sabır. Benim kızım da her diş çıkarma dönemi çok hasta oldu. Bitmez sanıyordum bitti.
İlk dişler ve azı dişleri çok zorluyor .
Diş dönemi yemeden içmeden kesileniliyorkar zorlama bol sıvı ağırlıklı beslesen , bol bol emzirsen yetiyor.Elllerini iyice yıka sonra ellerini biraz buza tut soğusun masaj yap iyi gelir. Pırasa verebilirsen ver eline kaşısın diş etlerini.

20 tane çıkacak toplamda:KK70: 2 yaş civarında bitiyor sabır. Benim kızım da her diş çıkarma dönemi çok hasta oldu. Bitmez sanıyordum bitti.
İlk dişler ve azı dişleri çok zorluyor .
Diş dönemi yemeden içmeden kesileniliyorkar zorlama bol sıvı ağırlıklı beslesen , bol bol emzirsen yetiyor.Elllerini iyice yıka sonra ellerini biraz buza tut soğusun masaj yap iyi gelir. Pırasa verebilirsen ver eline kaşısın diş etlerini.
Ya benimkinde aslında hiç problem olmadı sadece ilk diş çıkardığı zaman çok hafif ateşi vardı okadar gerisini hep normal cikardi

Ya benimkinde aslında hiç problem olmadı sadece ilk diş çıkardığı zaman çok hafif ateşi vardı okadar gerisini hep normal cikardi
Azı dişleri mi çıkıyor? Özellikle azılar çok zorluyor. Dedim ya diş dönemi bağışıklığı düşüyor ondan hastalığa çok açık oluyorlar. Diş biraz ateş yapar ama devam eden yüksek ateş ise bağışıklığı düştüğü için hasta olduğundan oluyor.
Diş çıkarma dönemi hasta olan kişilerden , avm gibi mikrobik ortamlardan uzak tut, bol bol temiz havaya çıkar.

Azı dişleri mi çıkıyor? Özellikle azılar çok zorluyor. Dedim ya diş dönemi bağışıklığı düşüyor ondan hastalığa çok açık oluyorlar. Diş biraz ateş yapar ama devam eden yüksek ateş ise bağışıklığı düştüğü için hasta olduğundan oluyor.
Diş çıkarma dönemi hasta olan kişilerden , avm gibi mikrobik ortamlardan uzak tut, bol bol temiz havaya çıkar.
Evet canım azı dişleri çıkıyor ben bide oğlumu parka götürdüm ordan mikrop kapmış olabilir bide salgın var

Merhaba hanımlar
Kısa gecicem,başta kistim çıktı erir dedim,sonra oğlum hastalandı iyileşir dedim iyileşti tekrar hasta oldu ve 1 haftadır ateşli ishal ve kusuyor geceleri uyuyamıyorum ve gitmediğini doktor kalmadı,sonra oğlumun eli kesildi dikiş attılar 2 tane ve eli sargılı,sonra oğlum tırnağıyla gözümün tam ortasını göz bebeğimi çizdi sağlık ocağına hemen gittim ve hastaneye yonlendirildim,sonra oğlum pişik oldu (KV yüzünden) onu çekiyorum hala,sonra ben hasta oldum her yerim ağrıyor ve kulağım çok agriyor,hastaneye gitmekten bıktım.Cok yorgunum hem bedenen hem ruhen çok yorgun...

Not: hepsi hala devam ediyor
bazen boyle negatıf durumlar corap sokugu gıbı gelir.. derın nefes al. cay kavhe yap kendıne ve otur. gozunu kapat sakinleş.
sonra yenıden koşşşş :kahve::rolleyes:

bazen boyle negatıf durumlar corap sokugu gıbı gelir.. derın nefes al. cay kavhe yap kendıne ve otur. gozunu kapat sakinleş.
sonra yenıden koşşşş :kahve::rolleyes:
Valla tam kahve yapicam sonra gözümü bir açıyorum mutfakta bulaşık ortalık bok götürüyor boşver kahveyi pammikprenses kalk evi temizle diyorum :temizlik::KK31:

arada kendıne izin ver... zaten koş koş modda yasıorsun.
cocuk dedıgın elini keser, dıkış, kırık olur...
engellemeye calışırsın gene de olur.
ıshal ve atesde dıştendır.
ama
uzerine enfeksıon varsa (testlerde belli olur) bu sene mıde grıbı cok yaygın. ishal kusma bazen ates.
bol su içir. antıotıklerı vardır zaten. bozulmuş bagırsak florasını yenılemek veya takviye için bebekler için probiotikler var. dokt. sorup alabılırsin. ishali için..
daha da olmadı dışkı idrar enfeksion için kultur yapılsın.
probiotıklerı kafana gore alma lutfen dokt sor.
Valla tam kahve yapicam sonra gözümü bir açıyorum mutfakta bulaşık ortalık bok götürüyor boşver kahveyi pammikprenses kalk evi temizle diyorum :temizlik::KK31:

Back