Herşey üst üste geldi

İshali var hala ishal için ne yapmalıyım sizce
Kaka tahlili yaptilar mi bebegine. Benim kizimda 9 aylikken asiri ishal okdu haftalarca doktora git gel yaptik. Doktor bize probiyotik vermisti. Toz halinde oluyor suyla karistiriyorsun cocuga veriyorsun.
Bu arada o pisik kaynanadan kaynakli degil malesef ishal gecmeyince pisikte gecmiyor. Aksama kadar 6 7 bez degistiryordum. Yapar yapmaz saniysinde aliyordum altini. Ama nasil birseyse o kaka anunda kizarmaya basliyordu. Ve 2 farkli kremle gecti bir kac hafta sonra. Rabbim sifa versin insallah tez zamanda.

Bir sürü ilaç verdiler hemde dolu dolu ama işe yaramıyor ya yaramıyor napcagimi şaşırdım artık bitse keşke ya ben sıkıntı değilim oğlum iyilessin ya
Kusuyorsa ve ishali devam ediyorsa serum taktırmak gerekebilir. Benim kızımda o şekilde çok hastalanır maalesef serum ve antibiyotik ile toparlanabiliyor.
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Rabbim beterinden saklasın.

Canım bende değiştiriyorum saniyesinde ama mesela dün bile aynı şey oldu çocuk kaynanamlara gitti sonra buraya getirdiler aradan 2 saat falan geçti anne çocuğun altına baktinmi dedim hiç sesini çıkarmadı hemen çocuğu aldı altına baktı yani yine değiştirmemiş çocuğun altını ishal olması tabiki kaynanamın suçu değil ama o poposunu kızarması kaynanamın yüzünden ve söylediğimiz halde hala bakmamis bundan sonrada göndermeyi düşünmüyorum en azından çocuğun poposu iyileşene kadar.Bende tahlil yapmadılar sadece basit soğuk algınlığı diyip durdular neyse şuan ateşi yok şükür Allah'ıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…