Herşey üst üste geldi

Valla tam kahve yapicam sonra gözümü bir açıyorum mutfakta bulaşık ortalık bok götürüyor boşver kahveyi pammikprenses kalk evi temizle diyorum
bırde cocugun ayını yaşını anlamadım :) patates haslama yagsız pirinc corbası muz peklik yapar. ayı , yası uyuyorsa yedır.
elektrolit seviyesı için ( bebek oranını bılmiorum eczaneye bıle sorsan bilir)
1 su bard. suya seker ve tuz koyup karıştır. cocuga içir.

Bize mecbur değil yaptırmak isteyip istememek sizin elinizde denildi. Bende yaptırdım çocuğuma. Ağızdan yapılıyor. Eczaneden kendiniz alıyorsunuz. 160 tl tek aşı.. Ama araştırdım gerçekten iyi ki yaptırdım diyen anneler var.

Kaç aylıktır yaptirdiginizda bebeğiniz

Ondan var canım doktor ilaç şeklinde olanını verdi

Hepsinin ilacını doktor yazdı ve verdi canım ama bı yerde tikandim bir ilacın üstünde 4 yaş ve üstüdür diye yazıyor bende vermedim napsamki

Sanırım öyle bir şey. Ama virüsün adı da rota virüsü. O da ishal, kusma, ateş şeklinde seyrediyor. Ama yanıltmayayım, benim bileşğim bu. ben de haftaya yaptıracağım.
netten gelişi guzel baktım kanlı ishal degıl gibı anladım... gerekli ise cocugu olan yaptırır.... gecmiş olsun

Sanırım öyle bir şey. Ama virüsün adı da rota virüsü. O da ishal, kusma, ateş şeklinde seyrediyor. Ama yanıltmayayım, benim bileşğim bu. ben de haftaya yaptıracağım.

netten gelişi guzel baktım kanlı ishal degıl gibı anladım... gerekli ise cocugu olan yaptırır.... gecmiş olsun
evet kanlı ishal rota yazdım cıktı. kanlı ishal degılmiş ki konu sahıbının bebegı..
benım kopişler gecen sene 2 kere kanli.ishal olmuştu. 1 ay patates piricç ve 1 kutu antibiotık ve 1 damardan serum ile vıtamin ve extra antibiotık verilmişti.

Ben zaten emin değildim. Belki öyle bir şey olabilir dedim. Biz haftaya rutin aşısını yaptıracağımız için aklımda öyle kalmış. Olmasın da zaten, ciddi bir rahatsızlıkmış rota. Geçmiş olsun sizin bebeklerinize de.

bende bebiş yok kopişler -kopek var :) ama hastalık ve semptomlar aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…