Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşey güzelken birden yok olan mesajlara cevap vermeyen sevdiğim erkek sorunsalı ??
Allah korusun çok kesin konuşuyorsun deme öyle ya Yani hayatında biri olduğunu sanmam ki aslında öyle olsa ben bütün sosyal mecralardan whatsappta engellerdi hiçbir iletişim yolu bırakmazdı onu yapmadı yani acaba oyun mu oynamak istiyor onu da anlayamadım ki :/
Bir de sadece bir defa görüştünüz ve ondan sonra mi böyle davranmaya başladı. Umduğu gibi biri olmadığından böyle davranıyor olabilir. Ama ayıp yaptığı en azından bir mesajla bi açıklama yapar insan.
Ayrıca bekle seni yazar sana keyfi çatınca o yazdığında da bas tekmeyi
Sıkılmış. Engellemiyor çünkü geri gelicek. Paspas altındaki anahtar muamelesi uyguluyor sana. Engelleme hiçbi yerden boşver gitsin. Geri dönerse ki bi süre sonra yazacak eminim. Cevap vermediğin mesajlarıma say dersin. Ne takcan böylesini.
Çok benzerini bende yaşadım. Bir süre sonra yazıyorlar işte tamamen yedekte tutma çabası. Bencede engelleme hiçbir yerden. Mesaj falanda atma. O sana attığı zaman ağzının payını verir, bir daha görüşmek istemediğini söylersin.
Çocuk tek dalda oynamıyor.Yalnızlığını giderdiği duygusal ya dailgisel tatminini sağladığı başka yerler kişiler var. Olay meydanda..Nesini düşünüyorsunuz anlamadım..Bazen basit düşünmek gerekiyor.