- 30 Ekim 2017
- 35
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi gelecegineczacisi
Ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır nasıl konu açacağımı bilemediğim için yazamadım. Ben bundan yaklaşık 6 ay önce bir çocukla tanıştım. Öncelikle sevgili değiliz. Bu 6 ay içerisinde eğlenceli hoş sohbetlerimiz oldu. Daha çok mesaj üzerinden konuşuyoruz. Sebebini anlamadığım şeylerden dolayı bu süre içerisinde uzun süre aramama sormama oldu kendisi tarafından. Ama sonradan yeniden hoş sohbet ortamı filan oluşuyordu. Bende hani sevgilim olmayan bir erkeğe hesap sormam niye yazmıyorsun diye tavır almamın ne kadar doğru olacağını bilemediğimden o tavırlar içerisine girmedim. Tatlı sitemle ima etmeye çalıştım hani bozulmasın diye gülerek arada kendini hatırlatabilirsin kızmam merak etme gibisinden :) Zaten kendisi profesyönel asker o yüzden bazı günler gayet müsaitken bazı günleri yoğun geçiyor. Ama en yoğun gününe bile bu aramasına yazmasına engel değil çünkü ilk zamanlar görevi çok yoğunken bile yazardı. Her neyse 10 gün önce karşılıklı konuştuk en son, sonra ben aynı günün akşamı nasıl gidiyor gibisinden mesaj attım ve yanıt alamadım. Bunaltmayayım diye bekledim ama kırıldım açıkçası çünkü instagramda paylaşım yapıyor whatsappta çevrimiçi yani görmemesi olanaksız görüyor ama yanıtlamıyor. Birde bu bana defalarca ciddi düşündüğünü eğer ben evet dersem ailesiyle gelip beni istemek istediğini belirten birisi. Bana eğer mümkün olsa seninle hiç düşünmeden evlenirim diyordu. Benim de okulum var o yüzden hayırlısı ama eğer olacaksa da biraz beklemeliyiz diyordum. Sevgililik yoktu ama arada böyle flörtümsü şeyler vardı. Ortada hiçbir sebep yok birşey olsa ona bağlayacağım ama yok... Bende yazmayacağım filan desemde seviyorum bu çocuğu o yüzden dedim yazayım belki düşündüğüm gibi değildir ne olacak kesmez ya beni diye. Çünkü kendime çok yakın hissettim çok benziyoruz kişilik olarak sonra aramızda güzel bir şey oluştu kaybetmek istemedim. 5 gün sonra yine yazdım kayboldun nasıl gidiyor ne yapıyorsun diye ama öyle sevecen bir şekilde hesap sorarmış gibi değil. Yine yanıtsız. Görüyor hatta çevrimiçi ama yanıtlamıyor bile. 2 gün bekledim bu sefer son defa yazıyorum belki görmemiştir belki fırsat bulamamıştır ya da whatsappta hata vardır belki diye ne olacaksa olsun diye yine yazdım nerelerdesin ya birden yok oldun iyisin değil mi birşeyin yok diye. Ve yine yanıt yok arkadaşlar. Daha da mesaj atacağımı sanmıyorum. Eğer mesaj atmaya çekiniyorsa diye benim mesajlarım ona yardımcı olacaktı güya... Ne bana yazıyor ne de engelliyor. Ben onu sormak için mesaj atıyorum istemiyor ki cevap vermiyor, e peki o zaman ne diye engellemiyor bu beni anlamıyorum ya. Birde instagramda karşılıklı takipleşiyoruz orada da hala takipte hatta attığım hikayelere bakıyor filan. Benim de canıma tak etti evet itiraf ediyorum seviyorum onu ama o da beni çok kırdı çok kırgınım gerçekten gururumu da bir yana bıraktım sevgimi kaybetmemek için ama işe yaramadı. Bu arkadaşın ne yapmak istediğine dair fikri olan var mı? Şu an aslında onu her iki platformdan da engellemeyi düşünüyorum ama birden yok olanlar bir süre sonra geri dönüyorlar ya sırf onu görüp de dersini vermek için whatsapptan engellemek istemiyorum. Ama instagramdan engellemesem bile takipten çıkarmalı mıyım? Onu çok seviyorum ona aşık olmamak için direndim ben kendime direndim ona direndim nasıl oldu da bu denli girdi aklıma kalbime anlamadım ama durum bu hem kıyamıyorum olsun ya diyorum hem de o kadar kızgın ve kırgınım ki anlatamam. Burada benden daha tecrübeli ablalarım olarak sizlerden tavsiye bekliyorum :) Çok uzun oldu bu arada kusura bakmayın, olabildiğince kısalttım detaylara girmeden anca bu kadar oldu detaylara girseydim bunun 5 katı olurdu herhalde