- Konu Sahibi kaldi2sene
Herşey değil ama çoğu şey güzellik maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce bu toplum fiziğe mi bakıyor? Asla kendimi övmek için söylemiyorum 173 boyundayım 50 kiloyum omuzlarım geniştir vs fizigim ortalamanın üzerinde. Ama beni kaç defa çirkinim diye bunalıma soktular. Aynaya bakmak istemezdim. Yüzümün çirkinliğinden vucuduma şükretmeyi unutmuştum. Toplum hâlâ fizikten önce yüze bakıyorKızlar hepiniz haklisiniz ama benim kasdettigim sadece kıyafet ve makyaj değildi. Bakımlı ve fit olmak demek istedim. 80 kilo civarı bi kadın boyu çok uzun değilse eğer ne giyerek giysin isterSr makyaj kutusuna düşsün kimse dönüp bakmıyor valla.
Hoş fizik herseyden önemli.
Eğer göze batacak kadar fazla kilo varsa bi kadında o kadar kıyafet makyaj hepsi boşuna.....
Maalesef kilo çok şey demek .
En çok bunu fark ettim.
Mesela ben çok güzelim hem yüz hem fiziksel güzelliğim var çok bakımlıyım çok guzel giyinirim çok guzel kokarım ama tek sorunum havam yok duruşumda yürüyüşümde konuşmalarımda falan.Onları beceremiyorum bir turlu.kesinlikle bakım ve hava dikkat çektiriyor.
bazen bakıyorum yüzüne hiç güzel olmayan bir kadın, öyle bir giyinmiş ki öyle bir parfüm kokuyor ki, herşeyiyle dikkat çekiyor giydiklerinin uyumu, rengi, havası bi de duruşu zaten havalıysa böyle bir kadın güzel olmasada karşı tarafa düzgün davranması gerektiği sinyallerini veriyor hemen zaten.
ama yüzüne baksan güzel bir kız, ancak ne bilim dikkat çekmiyor giyimiyle duruşu desen ezikse bu da mesela dikkat çekmez diye düşünüyorum
Genel olarak görüşlerinizi merak ettim. .
Mesela is yeri olsun veya en basiti bi mağazaya girince bile tezgahtar olsun dış görünüşe göre muamele ediyorlar sanki ya.. resmen goruntuye odakli yaşıyor bazı erkekler.. bilemiyorum bana mi oyle geliyor.. normal bi bayana davranışları ile bakımlı güzel bi bayana davranışlari çok farklı oluyor.. (evli bekar hiç fark etmiyor , bakimli ve güzel olsun yeter)
Illa bi iltifat edecekler illa belli etmezlerse sanki karın ağrılarından duramayacaklar..
Sizin görüşleriniz nedir..
Tabi tüm erkekleri kasdetmedim, muhakkak istisna adamlar vardır ben sadece genel olarak sordum ..
Erkekler kadar çoğu bayanda öyle biraz bakımlıysan herkez saygı duyuyor değilsen bakmıyorlar bile milletGenel olarak görüşlerinizi merak ettim. .
Mesela is yeri olsun veya en basiti bi mağazaya girince bile tezgahtar olsun dış görünüşe göre muamele ediyorlar sanki ya.. resmen goruntuye odakli yaşıyor bazı erkekler.. bilemiyorum bana mi oyle geliyor.. normal bi bayana davranışları ile bakımlı güzel bi bayana davranışlari çok farklı oluyor.. (evli bekar hiç fark etmiyor , bakimli ve güzel olsun yeter)
Illa bi iltifat edecekler illa belli etmezlerse sanki karın ağrılarından duramayacaklar..
Sizin görüşleriniz nedir..
Tabi tüm erkekleri kasdetmedim, muhakkak istisna adamlar vardır ben sadece genel olarak sordum ..
Aynen öyle ya bir hafta hasta oldum hastaneden çıktım butiğe girdim kadın yüzüme bakmadı iki hafta sonra bakımlı gittim kapıdan girer girmez buyrun ne istersiniz dedi devir değiştiHaklisiniz.
Bu sadece erkeklere özgü değil kadınlar da ayni şekilde bakımlı insanlara daha çok ilgi gösteriyorlar.
Tabi zenginler konu dışı
Bugün avm ye gittik daha bi farkettim, çok dikkatimi çekti tam üstüne geldi konu
Demek ki ozenli olmak lazim. Artik günümüzde moda programları vs derken insanlar dikkat etmeye başladı ee bakımlı ve elit bir hava müşteride direkt tüketici rolünü kapsıyor mesela, mağaza elemanları vs de onlara yoneliyor.
Bugün ki duruma gore değerlendirdim ben direkt mağaza, çalışan ve müşteri![]()