Hersey güzel olmak mı ????

bu yazıya şu şiirle yanıt vermek istiyorumm

Güzellik başka gözlere öğretilir,
Sen "Ben güzelim" der gibi
Durursan hayatta,
Herkes seni güzel görür,
Ama sen kendi güzelliğini
... Taşımaktan aciz durursan,
Herkes şüpheye düşer.
Güzellik, çeşir çeşittir.
Kimi güzellikler görülür,
Kimileri gösterilir,
Kimileri saklanır,
Kimileri kabul ettirilir.
Her şeyden önce sen,
Kendi güzelliğinin
Hangisi olduğuna
Karar vermelisin...
Valla bu kk uyelerine bayılıyorum nasil akıllı zeki alımlı sevecen guzel yeri yerinde yorumlar buluyorsunuz masallah sizlere

Aynen öyle canım. insanın dışı önem kazandı sanki bu devirde ne garip..

Kızlar hepiniz haklisiniz ama benim kasdettigim sadece kıyafet ve makyaj değildi. Bakımlı ve fit olmak demek istedim. 80 kilo civarı bi kadın boyu çok uzun değilse eğer ne giyerek giysin isterSr makyaj kutusuna düşsün kimse dönüp bakmıyor valla.
Hoş fizik herseyden önemli.
Eğer göze batacak kadar fazla kilo varsa bi kadında o kadar kıyafet makyaj hepsi boşuna.....
Maalesef kilo çok şey demek .
En çok bunu fark ettim.
Çok kilolu değilse kilolular da dikkat çekiyor bakımla hatta daha çok

zayif_mankenler.jpg

artık ideal kilo bu oldu insanların gözünde
böyle olmayan herkese şişman diyorlar

Gorunusunle agirlanirsin, kisiliginle ugurlanirsin derler.
Bakım,güzellik ilk başta etkili olsa da insan konuşmaya başladı mı ya o etki artarak devam eder ya da azalır ve dikkat cekmemeye baslarsin.

Ben buna hayatım boyunca onlarca kez şahit oldum. Kesinlikle dış görünüş değil önemli olan. Onemli olan ağzımizdan çıkanlar ve sergiledigimiz davranışlar. Bu yazdıklarım erkekler için de geçerli. Bence onlar için de güzellik yeterli değil kesinlikle

Tabii ki öyle.. Otobüse ya da dolmuşa binerken bile güzel kıza öncelik verilir( sıkışıklık vs yoksa) ama çirkin olan her zaman o öküzlerin binmesini bekler.Tezgahtarlar öyle heeeer yerdee ama heryerde bu şekilde malesef.

Gruda'nın "Akıldane" dergisinde aktardığı hikaye şöyle:

“Bir gün setten dönmüşüm, torunum Emre aradı: ‘Anneanne, yolda araba çarpmış bir kedi gördüm, veterinere götürdüm, tedavisini yaptırdım. Anneme götürdüm, o da temizledi eve aldı’ dedi.

‘Peki gelir bakarım’ dedim. Kediyi gördüm, bayağı çirkin bir şey, ‘Ay niye aldın bunu, pek de çirkinmiş’ dedim.

‘Anneanne sen de çirkinsin, sana da araba çarpsa bakmayacak mıyız?’ dedi.

Ne faşist kadınmışım dedim kendime. Güzeli kurban ediyoruz ama çirkini dışlıyoruz, asıl onları almak lazım.”

güzel bakımlı bir erkek veya bayan olunca bir çekimserlik oluyor alttan alma vs paspal olunca önemsemeyebilirler ama pasğal haliyle de baskın karakterli ve kendini ifade eden dikkati çeken istisna var.

Eşim sende gel benimle tek gidince tezgahtarlar hırsız muamelesi yapıyor demişti :)
Hersey algı maalesef saçma bir algı..
Kilo aldıkca görünmez olduğumu hissetmistim halbuki daha gorunurum bakın kocamanim yok bakar misiniz bakaaar misiniiiiz şey bi bakaaar misiniz:)
Diyorum ki hiç lazım olmamıştı sanki eskiden..
Bakımlı ince "güzel " iken hiç başıma gelmemişti sanki.. hayatı öyle sanmışim..
Keşke görünüşe göre terbiye degismese insana tepki verilse kim olduguna.. neye benzettiklerine değil. .

Dis gorunus onemli evet..guzel temiz giyinsin yeterli.. Cok makyaja filan getek yok bana gore.. Bizim millet hamile kadina bile bakabiliyor.. Yaninda kocan varken hatta cocugun varken bile bakaar var maalesef..

Banada dukkanin birinde cok guvenilir bi yuzun var demisti bir bayan... Evet hemde bir bayan :)

Bakım,güzellik ilk başta etkili olsa da insan konuşmaya başladı mı ya o etki artarak devam eder ya da azalır ve dikkat cekmemeye baslarsin.

Ben buna hayatım boyunca onlarca kez şahit oldum. Kesinlikle dış görünüş değil önemli olan. Onemli olan ağzımizdan çıkanlar ve sergiledigimiz davranışlar. Bu yazdıklarım erkekler için de geçerli. Bence onlar için de güzellik yeterli değil kesinlikle
Aynen oyle canim katiliyorum ;)

Sizi tanimayan insanlar dis gorunuse bakiyor...
Ancak zamanlaayni ortamdaysaniz tanimataninma durumjnuz artiyorsa dediginiz gbi..kisilik varsa varsiniz..aslinda artik couguinsan kisilik disinda para ve mevkiiye bakar olmus ..bu konu biraz farkli..
Cok detaylandirilabilir

Tabii ki öyle.. Otobüse ya da dolmuşa binerken bile güzel kıza öncelik verilir( sıkışıklık vs yoksa) ama çirkin olan her zaman o öküzlerin binmesini bekler.Tezgahtarlar öyle heeeer yerdee ama heryerde bu şekilde malesef.

“Bir gün setten dönmüşüm, torunum Emre aradı: ‘Anneanne, yolda araba çarpmış bir kedi gördüm, veterinere götürdüm, tedavisini yaptırdım. Anneme götürdüm, o da temizledi eve aldı’ dedi.

‘Peki gelir bakarım’ dedim. Kediyi gördüm, bayağı çirkin bir şey, ‘Ay niye aldın bunu, pek de çirkinmiş’ dedim.

Ne faşist kadınmışım dedim kendime. Güzeli kurban ediyoruz ama çirkini dışlıyoruz, asıl onları almak lazım.”

Aysen gurudanin basindan gecenleeer

Kızlar hepiniz haklisiniz ama benim kasdettigim sadece kıyafet ve makyaj değildi. Bakımlı ve fit olmak demek istedim. 80 kilo civarı bi kadın boyu çok uzun değilse eğer ne giyerek giysin isterSr makyaj kutusuna düşsün kimse dönüp bakmıyor valla.
Hoş fizik herseyden önemli.
Eğer göze batacak kadar fazla kilo varsa bi kadında o kadar kıyafet makyaj hepsi boşuna.....
Maalesef kilo çok şey demek .
En çok bunu fark ettim.
Kesinliklee kilo onemliiiii

:rolleyes::KK36: Ömürlüksünüz..k.k.üyeleri.buradaki güçlü kadınları imrenerek okuyorum.

Back