- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Valla bu kk uyelerine bayılıyorum nasil akıllı zeki alımlı sevecen guzel yeri yerinde yorumlar buluyorsunuz masallah sizlerebu yazıya şu şiirle yanıt vermek istiyorumm
Güzellik başka gözlere öğretilir,
Sen "Ben güzelim" der gibi
Durursan hayatta,
Herkes seni güzel görür,
Ama sen kendi güzelliğini
... Taşımaktan aciz durursan,
Herkes şüpheye düşer.
Güzellik, çeşir çeşittir.
Kimi güzellikler görülür,
Kimileri gösterilir,
Kimileri saklanır,
Kimileri kabul ettirilir.
Her şeyden önce sen,
Kendi güzelliğinin
Hangisi olduğuna
Karar vermelisin...
Çok kilolu değilse kilolular da dikkat çekiyor bakımla hatta daha çokKızlar hepiniz haklisiniz ama benim kasdettigim sadece kıyafet ve makyaj değildi. Bakımlı ve fit olmak demek istedim. 80 kilo civarı bi kadın boyu çok uzun değilse eğer ne giyerek giysin isterSr makyaj kutusuna düşsün kimse dönüp bakmıyor valla.
Hoş fizik herseyden önemli.
Eğer göze batacak kadar fazla kilo varsa bi kadında o kadar kıyafet makyaj hepsi boşuna.....
Maalesef kilo çok şey demek .
En çok bunu fark ettim.
Yoo abartmayalim
artık ideal kilo bu oldu insanların gözünde
böyle olmayan herkese şişman diyorlar
Onun fiziginde olmak kolay mıKim kardashian vs sayesinde artık kilolular da revaçta
Aynen oyle canim katiliyorumGorunusunle agirlanirsin, kisiliginle ugurlanirsin derler.
Bakım,güzellik ilk başta etkili olsa da insan konuşmaya başladı mı ya o etki artarak devam eder ya da azalır ve dikkat cekmemeye baslarsin.
Ben buna hayatım boyunca onlarca kez şahit oldum. Kesinlikle dış görünüş değil önemli olan. Onemli olan ağzımizdan çıkanlar ve sergiledigimiz davranışlar. Bu yazdıklarım erkekler için de geçerli. Bence onlar için de güzellik yeterli değil kesinlikle
Ovgu mu yergi mibi an karar veremedimValla bu kk uyelerine bayılıyorum nasil akıllı zeki alımlı sevecen guzel yeri yerinde yorumlar buluyorsunuz masallah sizlere
Gorunusunle agirlanirsin, kisiliginle ugurlanirsin derler.
Bakım,güzellik ilk başta etkili olsa da insan konuşmaya başladı mı ya o etki artarak devam eder ya da azalır ve dikkat cekmemeye baslarsin.
Ben buna hayatım boyunca onlarca kez şahit oldum. Kesinlikle dış görünüş değil önemli olan. Onemli olan ağzımizdan çıkanlar ve sergiledigimiz davranışlar. Bu yazdıklarım erkekler için de geçerli. Bence onlar için de güzellik yeterli değil kesinlikle
Övgü övgüOvgu mu yergi mibi an karar veremedim
Tabii ki öyle.. Otobüse ya da dolmuşa binerken bile güzel kıza öncelik verilir( sıkışıklık vs yoksa) ama çirkin olan her zaman o öküzlerin binmesini bekler.Tezgahtarlar öyle heeeer yerdee ama heryerde bu şekilde malesef.
Gruda'nın "Akıldane" dergisinde aktardığı hikaye şöyle:
“Bir gün setten dönmüşüm, torunum Emre aradı: ‘Anneanne, yolda araba çarpmış bir kedi gördüm, veterinere götürdüm, tedavisini yaptırdım. Anneme götürdüm, o da temizledi eve aldı’ dedi.
‘Peki gelir bakarım’ dedim. Kediyi gördüm, bayağı çirkin bir şey, ‘Ay niye aldın bunu, pek de çirkinmiş’ dedim.
‘Anneanne sen de çirkinsin, sana da araba çarpsa bakmayacak mıyız?’ dedi.
Ne faşist kadınmışım dedim kendime. Güzeli kurban ediyoruz ama çirkini dışlıyoruz, asıl onları almak lazım.”
Kesinliklee kilo onemliiiiiKızlar hepiniz haklisiniz ama benim kasdettigim sadece kıyafet ve makyaj değildi. Bakımlı ve fit olmak demek istedim. 80 kilo civarı bi kadın boyu çok uzun değilse eğer ne giyerek giysin isterSr makyaj kutusuna düşsün kimse dönüp bakmıyor valla.
Hoş fizik herseyden önemli.
Eğer göze batacak kadar fazla kilo varsa bi kadında o kadar kıyafet makyaj hepsi boşuna.....
Maalesef kilo çok şey demek .
En çok bunu fark ettim.
Tabii ki öyle.. Otobüse ya da dolmuşa binerken bile güzel kıza öncelik verilir( sıkışıklık vs yoksa) ama çirkin olan her zaman o öküzlerin binmesini bekler.Tezgahtarlar öyle heeeer yerdee ama heryerde bu şekilde malesef.
Gruda'nın "Akıldane" dergisinde aktardığı hikaye şöyle:
“Bir gün setten dönmüşüm, torunum Emre aradı: ‘Anneanne, yolda araba çarpmış bir kedi gördüm, veterinere götürdüm, tedavisini yaptırdım. Anneme götürdüm, o da temizledi eve aldı’ dedi.
‘Peki gelir bakarım’ dedim. Kediyi gördüm, bayağı çirkin bir şey, ‘Ay niye aldın bunu, pek de çirkinmiş’ dedim.
‘Anneanne sen de çirkinsin, sana da araba çarpsa bakmayacak mıyız?’ dedi.
Ne faşist kadınmışım dedim kendime. Güzeli kurban ediyoruz ama çirkini dışlıyoruz, asıl onları almak lazım.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?