- 22 Aralık 2020
- 3.949
- 12.210
Dis teli takıldı 1 hafta önce bende anca aglayarak tarif veriyorumDiyet yapıyorum ve en sevdiğim tatlılardan biridir sütlaç insafsızlık ediyorsunuz
Herşey gönlünceBugün doğum günümdü. Sevdiğim birisi bana doğum günümde mesaj attı. Dikkatim çeken şey "Herşey gönlünce olsun" yazdığı ne demek? Ayrılık mi bahsediyor yoksa?
Dalga geçmezsen sevinirim çünkü ciddiyim.
Ya çok geçmiş olsun size de bu bahaneyle insllah fazlalıklar giderDis teli takıldı 1 hafta önce bende anca aglayarak tarif veriyorum
:dd diyet=ortodontik tedavi
Güzel bir dilekte bulunmuş, siz farklı anlamlar yüklemişsiniz sanırım… Nice güzel senelereBugün doğum günümdü. Sevdiğim birisi bana doğum günümde mesaj attı. Dikkatim çeken şey "Herşey gönlünce olsun" yazdığı ne demek? Ayrılık mi bahsediyor yoksa?
Dalga geçmezsen sevinirim çünkü ciddiyim.
Pirinci su yerine sütle pişirmenizi öneririm çok daha lezzetli oluyorDalga gecilmez elbette de aklıma sütlac tarifi gelmisken yazmali dedim..
Malzemeler;
- 1su bardağıpirinç
- 2su bardağısu
- 2litresüt
- 2su bardağıtoz şeker
- 1 su bardağı pirinci 2 su bardağı su ilave ederek tencerede suyunu çektirerek pişirin.
- Suyunu iyice çeken pirinçlere 2 litre süt ilave edin. Yarım saat kadar pişirin.
- Süt ile pirinç iyice kaynadıktan sonra 2 su bardağı şekeri tencereye ilave edin.
- Şekeri de ekledikten sonra kısık ateşte bir saat pişmeye bırakın.
- Piştikten sonra kaselere bölüştürerek servis etmeye hazır hale getirin. Afiyet olsun.