Herşey babam yüzünden.

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Herkese iyi geceler,
Evde olanlar ne akrabaya anlatilir ne arkadaşa buraya yazip belki bi fikir bi akil alirim sizlerden.
Geçen yıl annem ve babamin siddetli kavgalarindan ve kapilari dinlemenin ardindan babamin hayatında bi baskasi olduğunu öğrendim anladigima göre tek gecelik değil dupeduz metresti.
Maddi durumumuz yeni yeni duzelmisti iyi arabalar güzel kazanclar mıydı buna sebep bilmiyorum annem ayrilmak istiyordu babam agladi yalvardi görüşmeyi kestiğini söyledi ve annem bizim hatrimiza görmezden gelmeye çalıştı. Iyi mi yapti onu da bilmiyorum ailemiz yuvamiz bozulmadi ama sanki gözümün önünde rol yapan iki insan ve onlar o kadar severek evlenmislerdi ki herkes bana aşk çocugu olduğumu söylerdi.
Annem bu durumu bana cok yansitti, acik açık aldatti demese bile hep ima etti. Ona hakkimi helal etmiyorum beni mahvetti cok üzdü falan filan gibi. Arada ufak bi sebepten tartışınca hemen başa sariyo annem deli gibi kavga huzursuz yenen yemekler. Babamsa pişman gibi bizi cocuklarini cok seviyor kirmamaya calisiyor her istediğimizi yapmaya calisiyor.
Hayata bakışım cok değişti 1.5 yildir erkek sokamiyorum hayatıma kimseye guvenemiycekmisim gibi hissediyorum hep hayatın ne kadar boş saçma olduğunu düşünüp duruyorum. Sıcak sevgi dolu bi aşk yaşamak gerçekten sevmek sevilmek o kadar uzak kaldi ki bana sanırım unuttum ..

Bunlarin senin hayatina etkilemesine izin verme ve fazla dusunme bu onlarin sorunu eger sen asamasssan bilincaltinda kalici bir yer edinecek ve sen unuttugunu sandiginda basladigin bir iliski veya evlilikte belli basli davranislarla bilincaltina itilen bu sey kendine gostermeye baslayacak boyle huzurlu bi iliski ve evlilik olmaz sıkıntı dogurur bunlari yasamayi ger ekten istemiyorsan desme fazla ve takma bu onlarin sorunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlarin senin hayatinaetkilemesine izin verme ve fazla dusunme bu onlarin sorunu eger sen asamasssan bilincaltinda kalici bir yer edinecek ve sen unuttugunu sandigindabasladigin bir iliski veya evlilikte belli basli davranislarla bilincaltina itilen bu sey kendine gostermeye baslayacak boyle huzurlu bi iliski ve evlilik olmaz sıkıntı dogurur bunlari yasamayi ger ekten istemiyorsan desme fazla ve takma bu onlarin sorunu

Aynı evde olmasak belki ama böyle çok çok zor

Bence siz çareyi burada değil bir psikologda arayın hatta annenizide götürün..
Ama her insan bir değil bunuda sakın unutmayın..

Hersey biz insanlar icin.
Annen sirf cocuklari icin kalmakla hata yapmis , zaten kadinlarimiz hep.cocuklara iyilik yaptiklarini zanediyorlar kalmakla.
Halbuki cocuklar huzursuz yerde mutsuz bir yuvada mutsuz oluyorlar .
Ve hayatlari etkileniyor ..
Yinede sen pek kafanda kurma , hayatini etkilemesine izin verme canim.

anneni al karşına, her şeyi bildiği söyle, "eğer babam hala devam ediyorsa boşan ondan,ben senin yanındayım" de "yok devam etmiyor ise, her kararına saygı duyarım " de, "devam edip etmediğini bilmiyorsan beraber araştıralım anlayalım" de

bunların dışında baban sana bugüne kadar hep iyi bir baba olduysa ona kin duyma ! evet kız içinden, bir süre küs ama kin duyma, çünkü bazıları iyi bir koca olmasa da iyi bir baba olabiliyor.. evet keşke her ikisini de becerebilse bu adamlar ama hayat öyle değil işte herkesin düzgün olabileceği bir dünya maalesef imkansız..

lütfen annene hep destek ol onun en çok buna ihtiyacı var ..

sevgiler..

çok zor bir durum..babanla konuş biliyorum olanları falan diye..belki utanır yapmaz ne bileyim..annen büyük çöküntüde bence asıl onun desteğe ihtiyacı var.oyüzden sen kendi moralini yüksek tutman lazım..artık hiç olmuyorsa boşansınlar yapçak birşey yok :(

Annen sirf cocuklari icin kalmakla hata yapmis , zaten kadinlarimiz hep.cocuklara iyilik yaptiklarini zanediyorlar kalmakla.
.
Şuan devam etmiyor diye düşünüyorum babamin ilişkisi ama annem içinden aklından atamiyor , ben bi ilişki kuramiyorum asıl bu nasil olucak :(

anneni al karşına, her şeyi bildiği söyle, "eğer babam hala devam ediyorsa boşan ondan,ben senin yanındayım" de "yok devam etmiyor ise, her kararına saygı duyarım " de, "devam edip etmediğini bilmiyorsan beraber araştıralım anlayalım" de

bunların dışında baban sana bugüne kadar hep iyi bir baba olduysa ona kin duyma ! evet kız içinden, bir süre küs ama kin duyma, çünkü bazıları iyi bir koca olmasa da iyi bir baba olabiliyor.. evet keşke her ikisini de becerebilse bu adamlar ama hayat öyle değil işte herkesin düzgün olabileceği bir dünya maalesef imkansız..

lütfen annene hep destek ol onun en çok buna ihtiyacı var ..

sevgiler..
Evde herkes üç maymunlari oynuyor annemle açık açık konuşamam çok ağlar zoruna gider olmaz.. teşekkürler gerçekten destek oluyorum

Doğru mu yaptı annem yanlış mi bilmiyorum ama bu işin iki ucuda ayrı dert, çile. Evimiz her zaman huzursuz değil cok sukur bazen eskisi gibi oluyoruz ama annem babama herhangi birseyden sinir oldugunda en başa sariyor beni zamaninda cok üzdü ne hali varsa görsün moduna giriyor maalesef

Evde huzur kalmayınca ve babam bile bunu yaptı diye düşününce hayallerinin yıkılması, erkeklere olan güvensizliğin normal, zamana bırak herşeyi, geçer. Sen annenin arkasında olduğunu hissettr morali, neşesi ol. Babanlada ters gitme çok fazla hatasını aanladıya eğer, annenin böyle davranması normal tabi ama baban çaba verip dzeltmeye çalışıyorsa sende sırtını dönersen, o hataların içinde battıkça batar daha büyük yıkım ve dram olur. Sana tavsiyem sakin ol, yatıştırıcı etetkisi yarat evde, sen güçlü olursan annende iyi olur atlatırsınız birlikte.

Back