• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herpes ve HPV bir arada yardım lütfen :(

inşallah kötü bir tipi çıkmaz ya. gerçekten çok sıkıntılı bi süreç. öğrendiğimde gene buraya yazarım reglimin bitmesini bekliyorum.
Canim ama o test pahali 500 ile 750 tl arasi die. Biliyorum hpv dna testi adi ben mesela yaptirmadim onunn yerine 6 ayda bir smear aldiriyorum 2 yildir temiz cikiyor zaten kotu bile ciksa sende tipi smear aldircaksin duzenli baska yontem yok hucre degisikligi olursa o bolgeyi yakiyorlar yani erken teshiste onleniyor. Bakireler de smear aliniyor mu ?

Canim ama o test pahali 500 ile 750 tl arasi die. Biliyorum hpv dna testi adi ben mesela yaptirmadim onunn yerine 6 ayda bir smear aldiriyorum 2 yildir temiz cikiyor zaten kotu bile ciksa sende tipi smear aldircaksin duzenli baska yontem yok hucre degisikligi olursa o bolgeyi yakiyorlar yani erken teshiste onleniyor. Bakireler de smear aliniyor mu ?
hiç bilmiyorum işte canım ya. doktora gidince bütün ayrıntıları öğreneceğim artık :(

• Servikal kansere neden olabilen bir HPV tipi saptanan kişilerde genital siğiller gözlenmez.
  • tek avuntum çoğu yerde bu yazıyı görmem ve çoğu doktorun bu söylemi kullanması.

• Servikal kansere neden olabilen bir HPV tipi saptanan kişilerde genital siğiller gözlenmez.
  • tek avuntum çoğu yerde bu yazıyı görmem ve çoğu doktorun bu söylemi kullanması.
Yuzde 90 sigil yapan tipin kanser yapici bir etkisi yok ama yuzde 10 kanser yapan yuksek tipli olabiliyor var oyleleri ama erken teshisle hicbiri yapmiyo kanser

Rusyadan bin bir zorlukta getirttigim allokin alfa asisi bu virusu vucuttan atiyormus cok etkili bir asi.rahim agzi kanseri olan kadinlarin bile kanserini geciriyor ve asi herpese de etkili gokcekin melisa seti var o sette ki otlari yaglari biz daha ucuza bulabiliriz aktardan ya bence herseyin bi cozumu var bi dr yazmis siteye ucugun altindaki yag dokusu eritilirse sinir dokuslarindaki ucuk disari cikar ve bagisiklikla vucut virusu atar diyor ama dr lar ucugu onemsemiyor ben hungur hungur agladim tutamadim kendimi artik kadin dogum dr um bana dedi ki ha agizda ucuk cikmis ha orda sen saglikli bi kadinsin bu cok onemsiz bise onemli olan aids hepatit bulasmasi onlar kotu dedi

Özge merhaba tekrar ben,

Özelden sana mesaj atamadım gizlilik ayarların farklı, acaba sen bana atabilir msin? Şu aşı hakkında sana sormak istediklerim var. Ben getirtmeye çalışıcam. Bir terslik çıkmazsa ki deniycem.

Geri dönüşünü bekliyorum özelden.

Tamam ede bu. Arada ben ailemden farkli bi sehirde yasiyorum ara ara ailemim evine gidip kaliyorum sigiller ciktiginda gitmedim aldirdigimda girtmistim klozeti kullandim ama tuvalet kagidi koymustum bisuru camasirlarimi ayri yikamaya calistim ama bazen ic camasirimin annemin camasirlariyla ayni yikandigini gordum. Annemde cok kasinti oldu 1 yil once fln genital bolgede 2 ay oncede mercimek tanesi gibi bi sertlik geliyor elime diyordu anneme bugun dedim israr ettim dr a git smear aldir die dustu o sigil gibi biseydi dedi .Ya acaba o sigilse benden mi bulasmistir ama sigil yokken gittim annemlere anlamadim ya canim cok sıkıldı seker hastasi acaba bu yuzden mi enfeksiyonu cok kolay kapti tuvaletten anlamadim bu kadar kolay gecebilir mi ki bende sigil bile yoktu yaktirmistim eve gittigimde

Tamam ede bu. Arada ben ailemden farkli bi sehirde yasiyorum ara ara ailemim evine gidip kaliyorum sigiller ciktiginda gitmedim aldirdigimda girtmistim klozeti kullandim ama tuvalet kagidi koymustum bisuru camasirlarimi ayri yikamaya calistim ama bazen ic camasirimin annemin camasirlariyla ayni yikandigini gordum. Annemde cok kasinti oldu 1 yil once fln genital bolgede 2 ay oncede mercimek tanesi gibi bi sertlik geliyor elime diyordu anneme bugun dedim israr ettim dr a git smear aldir die dustu o sigil gibi biseydi dedi .Ya acaba o sigilse benden mi bulasmistir ama sigil yokken gittim annemlere anlamadim ya canim cok sıkıldı seker hastasi acaba bu yuzden mi enfeksiyonu cok kolay kapti tuvaletten anlamadim bu kadar kolay gecebilir mi ki bende sigil bile yoktu yaktirmistim eve gittigimde
Canim gecen seferde yazmistim..hpv bi kere kaninda ciktimi lezyon olmasa bile artik tasiyici olarak hayatina devam edersin.her ne kadar bunu kabullenmek zor olsada kotu tiplerinden olmadigi surece sadece estetik acidam problemli bi durum..
Olabilir ilk defa duydum
Evet bizdede durum tam boyle.benim cocuklugumdan beri dudagimda hastaliktan sonra hep cikardi.grip nezle sonrasi hep dudagimda ucuk olurdu.sonra sonra nasil olduysa genital bolgemdede cikmaya basladi..esimde pek cikmio.nerdeyse hic.bi kere kizardi gibi bi yeri ama ucuk oldugu bile muamma..

Arkadaşlar bende de aylardır bu siğillerden var. Birisinin ne zaman çıktığını bile unuttum sağ dış bölgede. Birisi de sol iç dudağın tam üzerinde gittikçe büyüyor. Doktora gittim gösterdim hpv gibi duruyor dedi. Bakire olduğum için smear testi yapamadı. Alıp patolojiye yollayalım dedi cesaret edemedim başka doktora da görünmek istedim. Regli oldum bi hafta daha ertelendi olay. Resmen psikolojik olarak çöktüm ya
Merak etme..hpvde tur testi yaparken lezyonun bi tanesini yolluyorlar..doktor zaten genelde renginden ve seklinden assagi yukari kotumu iyimi oldugunu tahmin edebilio..biz 150 tl ye ozel bi lab. Da yaptirmistik.tip 6 cikti.sadece estetik acidan problemli kanser yapan bi tur degil..internette resimleri ve turleri karsilastirabilirsin..seninki neye benzio internetten bi bak.karnabahar tarzimi siyah mi nokta noktami.tip 11 ve 16 kanser yapanlardan ..sanirim 90 a yakin cesidi var.sakin ol bence dondurtma direk elektrokoter ile yaktir en kuvvetlisi..izide dert etme bir suru krem var cildi yeniliyen biraz bakimla hic bisey kalmio

Herpesi olanlar varsa Su Çiçeği aşısı yaptırsın akrabamız 45 yıllık hekim gencliginde sürekli stres oldugunda dudagında uçuk cıkıyomus üniversite de tıp bölümündeki hocası ona demiş ki su çiceği aşısı vurul o da herpes grubundan bir daha ucugun cıkmaz demiş su cicegi aşısı vurulduktan sonra bir daha dudaktaki ucugu cıkmamış

Bagisikligini kuvvetlendirmen kolay canim dedigin gibi propolis damla ,corekotu toz halinde olani ev yogurduna veya bala karistirip tuketebilrsin,solgarin vitaminlerini oneririm,imunex cok iyi dogal vitamin,portakal havuc suyu iyi meyve sebze bol bol tuket, sekerdeb yagdan uzak dur, elma sirkesi icebilirsin az az genital bolgeye sürebilir sin de, sabah ac karnına 1 cay kasigi ingiliz karbonati icip vucut ph ini yukseltebilirsin, gumus suyu virusleri temizliyor diorlar ben biraz kullandim, mms suyu var o da temizliyormus ama tehlikeli olabilir, ben gardasil oldum cunku tamam belki virusu vucudum temizledi ama ileride belki esim basta tur sigil bulastircak bana bilemem ki 4 ayri sigil turune karsi koruyor gardasil ayrica biorezonans die bi tedavi var o da etkili aslinda geçirmek icin cok sey var ama para harciyorsun bunlara birsuru en kotusu bu soner sekman die istanbulda bit fitoterapist var o karisim hazirliyo asiri derecede kasibti aci yapio ama sonra hepsi kayboluyor sigilden korkma duzenli kontrollerle biter bu allokin alfa ileri derece rahim agzi kanseri olan hastalari bile iyilestiriyo ama getirmek vurdurmak cok zor.
merhabalar , soner sekman ile sizin tavsiyeniz üzerine kontağa geçtim ama emin olamadım , her hangi birşey yaptırdınız mı ? sonuç verdi mi aceba ?

Back