- 4 Şubat 2016
- 64
- 9
- 1
- Konu Sahibi RaspBlueCranBerry
Bagisikligini kuvvetlendirmen kolay canim dedigin gibi propolis damla ,corekotu toz halinde olani ev yogurduna veya bala karistirip tuketebilrsin,solgarin vitaminlerini oneririm,imunex cok iyi dogal vitamin,portakal havuc suyu iyi meyve sebze bol bol tuket, sekerdeb yagdan uzak dur, elma sirkesi icebilirsin az az genital bolgeye sürebilir sin de, sabah ac karnına 1 cay kasigi ingiliz karbonati icip vucut ph ini yukseltebilirsin, gumus suyu virusleri temizliyor diorlar ben biraz kullandim, mms suyu var o da temizliyormus ama tehlikeli olabilir, ben gardasil oldum cunku tamam belki virusu vucudum temizledi ama ileride belki esim basta tur sigil bulastircak bana bilemem ki 4 ayri sigil turune karsi koruyor gardasil ayrica biorezonans die bi tedavi var o da etkili aslinda geçirmek icin cok sey var ama para harciyorsun bunlara birsuru en kotusu bu soner sekman die istanbulda bit fitoterapist var o karisim hazirliyo asiri derecede kasibti aci yapio ama sonra hepsi kayboluyor sigilden korkma duzenli kontrollerle biter bu allokin alfa ileri derece rahim agzi kanseri olan hastalari bile iyilestiriyo ama getirmek vurdurmak cok zor.