Benim ilk ilişkim olduğunda üniversitedeydim çok pişman oldum bir ilişki yaşadığıma araştırmaya başladım kızlık zarımı kalıcı diktirmeye karar verdim ama öğrenciydim yeterli param yoktu her ay biriktiriyordum. Sonraki yıl atamam olmadı atandığımda 3 yıllık erkek arkadasım bana genıtal sıgıl bulastırdı. Param vardı ama kızlık zarı dıktıremedım cunku siğil cıktı. Sıgıllerden kurutluyorum derken hayatıma giren ikinci kişi 10 ay önce bana herpes bulaştırdı. Ve ömrüm boyunca ben onun pislik virüsünü vücudumda tasıyacagım.Eğer unıversıte döneminde param olup kızlık zarımı diktirseydim bu hastalıkların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Şuan kariyerim var atandım param var ama sağlığım bozuldu. Kadın olmak çok zor . Bana nbu hastalıkları bulaştıranlar kabul etmeyıp bana hakaret ettıler ayrıca. Genıtal sıgıl bagısıklıgını guclendırınce belırlı bır süre sonra vucudundan atılır hpv den korkmuyorum ama koter izleri kaldı. Hücre spreyi yöntemiyle o izlerin geçmesi 7.500 tl . ayrıca istanbulda bir doktor genital bolgeyı tamamen yakıyor uc gun hastanede kalıyorsun bıda sıgıl cıkmıyor dr la konustum sıgıl cıkarsa bıda gel dedı o da kesın pahalı. ya da atandıgım dönem dıktırseydım hıcbır hastalıgım olmayacaktı ya da ya da demekten tükendim ben. Şuan öğretmenim çocuklara eğitim veriyorum ama kendi sağlığımı korumayı öğrenmemişim ben. Hayatıma giren iki erkek de beni maddi manevi sömürdü ve kabul etmediler bana bu hastalıgı bulastırdıklarını ıkısı de ıgrenc ınsanlardı. Şimdi hayatımda 4 aydır çok düzgün iyi ahlaklı mühendis işi de iyi düzgün biri var kız kardesi doktor evlendıgımızde ben ona herpes gecırsem benden gectıgı anlasılır mı acaba?erkek arkadasımı cok sevıyorum ona herpes bulastırdıgımı dusununce bile hüngür hüngür ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben? Keşke herpes bana bulaşmasaydı erkek arkadasımla şimdi düğünüm olsaydı mutlu bir yuvam olsaydı ama ben hastalıklarla pençeleşiyorum bana evlenelim diyor ben erken diyorum nolcak benım bu halım[
Benim ilk ilişkim olduğunda üniversitedeydim çok pişman oldum bir ilişki yaşadığıma araştırmaya başladım kızlık zarımı kalıcı diktirmeye karar verdim ama öğrenciydim yeterli param yoktu her ay biriktiriyordum. Sonraki yıl atamam olmadı atandığımda 3 yıllık erkek arkadasım bana genıtal sıgıl bulastırdı. Param vardı ama kızlık zarı dıktıremedım cunku siğil cıktı. Sıgıllerden kurutluyorum derken hayatıma giren ikinci kişi 10 ay önce bana herpes bulaştırdı. Ve ömrüm boyunca ben onun pislik virüsünü vücudumda tasıyacagım.Eğer unıversıte döneminde param olup kızlık zarımı diktirseydim bu hastalıkların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Şuan kariyerim var atandım param var ama sağlığım bozuldu. Kadın olmak çok zor . Bana nbu hastalıkları bulaştıranlar kabul etmeyıp bana hakaret ettıler ayrıca. Genıtal sıgıl bagısıklıgını guclendırınce belırlı bır süre sonra vucudundan atılır hpv den korkmuyorum ama koter izleri kaldı. Hücre spreyi yöntemiyle o izlerin geçmesi 7.500 tl . ayrıca istanbulda bir doktor genital bolgeyı tamamen yakıyor uc gun hastanede kalıyorsun bıda sıgıl cıkmıyor dr la konustum sıgıl cıkarsa bıda gel dedı o da kesın pahalı. ya da atandıgım dönem dıktırseydım hıcbır hastalıgım olmayacaktı ya da ya da demekten tükendim ben. Şuan öğretmenim çocuklara eğitim veriyorum ama kendi sağlığımı korumayı öğrenmemişim ben. Hayatıma giren iki erkek de beni maddi manevi sömürdü ve kabul etmediler bana bu hastalıgı bulastırdıklarını ıkısı de ıgrenc ınsanlardı. Şimdi hayatımda 4 aydır çok düzgün iyi ahlaklı mühendis işi de iyi düzgün biri var kız kardesi doktor evlendıgımızde ben ona herpes gecırsem benden gectıgı anlasılır mı acaba?erkek arkadasımı cok sevıyorum ona herpes bulastırdıgımı dusununce bile hüngür hüngür ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben? Keşke herpes bana bulaşmasaydı erkek arkadasımla şimdi düğünüm olsaydı mutlu bir yuvam olsaydı ama ben hastalıklarla pençeleşiyorum bana evlenelim diyor ben erken diyorum nolcak benım bu halım
Özge merhaba,
Bende de 2 sene evvle erkek arkadaşımda çıkan siğiller sonrası bu düşüncelerle yaşamaya başladım. Çok defa anlattım başıma gelenleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mizi-paylasalim.569587/page-106#post-46228175
Benim smearlerim cin1 di sonrası 1,5 sene boyunca temiz. Şimdi siğillerden sonra çıkan sonucum asc-h biyopsi oldum sonucum cin2-3. Yakın zamanda leep denen operasyonu olacağım.
Aynı senin gibi umutsuzum. 26 yaşındayım yeni birisini hayatıma soksam ona haksızlık ederim diye düşünüyorum.
Bir yandan da hemen çocuk sahibi olmak istiyorum çünkü riskli bir gruptayım.
Bu siğillerden şu aşamada kurtuldum koter ile yaktırdım. Ama özellikle bu ay birşeyler batıyormuş gibi bir his geliyor, kaşıntı oluyor. Herpes olduğunu düşünüyorum. Ama doktorum herhangi birşey söylemedi.
Zaten Cindi biyopsiydi genital siğildi, herpes'e sıra kalmadı. Tek başıma mücadele veriyorum.
Herpes olabileceğini araştırdım internetten ama görüntüde hiç bir şey yok sadece minik 2 adet pembemsi iğne başı kadar bir şey var.
Siz ne durumdasınız şu anda,? Ne önerirsiniz bana?