herpes ve HPV bir arada yardım lütfen :(

Bagisikligini kuvvetlendirmen kolay canim dedigin gibi propolis damla ,corekotu toz halinde olani ev yogurduna veya bala karistirip tuketebilrsin,solgarin vitaminlerini oneririm,imunex cok iyi dogal vitamin,portakal havuc suyu iyi meyve sebze bol bol tuket, sekerdeb yagdan uzak dur, elma sirkesi icebilirsin az az genital bolgeye sürebilir sin de, sabah ac karnına 1 cay kasigi ingiliz karbonati icip vucut ph ini yukseltebilirsin, gumus suyu virusleri temizliyor diorlar ben biraz kullandim, mms suyu var o da temizliyormus ama tehlikeli olabilir, ben gardasil oldum cunku tamam belki virusu vucudum temizledi ama ileride belki esim basta tur sigil bulastircak bana bilemem ki 4 ayri sigil turune karsi koruyor gardasil ayrica biorezonans die bi tedavi var o da etkili aslinda geçirmek icin cok sey var ama para harciyorsun bunlara birsuru en kotusu bu soner sekman die istanbulda bit fitoterapist var o karisim hazirliyo asiri derecede kasibti aci yapio ama sonra hepsi kayboluyor sigilden korkma duzenli kontrollerle biter bu allokin alfa ileri derece rahim agzi kanseri olan hastalari bile iyilestiriyo ama getirmek vurdurmak cok zor.

Evlendiginde glizigen yikama jeli ve spreyini kullanabilirsin iliskiden once kullanildiginda hastaliklarin gecisini önlüyor sigilin herpesin

Veregen die bi krem var avrupa ulkelerınde cok ucuz orda tanıdıgın bırı varsa getırtıp surersen bıda sıgıl cıkmıyormus o bolgede aman kafana hıc takma valla ben mılletın yazdıgı yok depresyondayım psıkolojım bozuldu napcam dıe msjları okuyup aglardım sımdı guluyorum valla herkeste var sıgıl doktorlarda bıle var gunumuz genclerının hastalıgı bu sanslıyız kı evlenmeden bu hastalıgı atlatacagız tabı kızlık zarı dıktırmenın gereklılıgı kısıye gore degısır ama benım cevrem karsıma cıkan ınsanlar bunun gereklı oldugunu dusunur kı basta dıktırseydım bana hıcbır hastalık bulasmayacaktı ama o zaman ogrencıydım maddıyatım yetmıyordu cok ıstemem ragmen yapamadım ama bu hastalıgın benım hayatımı gelecegımı etkılemesıne ızın vermek ıstemıyorum

Bütün söylediklerini not ettim. Bir dokotrumda da öyle söyledi en azından öteki türlere karşı korur diye. Ama bilmiyorum şu aşamada aşılardan önce leep olmam gerekli benim. Veregen ilacı araştıracagım aldırmak isterim giden bir tanıdığım olursa..
Bende ilk başta ki kadar korkmuyorum leep tedavisinden endişe duyuyordum ama onu da kabullendim araştırdım baya.
İnşallah üstesinden gelicem. Sende şu anda bu uyguladıklarından sonra çok fazla sorun kaldı mı peki?
Teşekkür ederim tüm verdiğin bilgiler için..

Evlendiginde glizigen yikama jeli ve spreyini kullanabilirsin iliskiden once kullanildiginda hastaliklarin gecisini önlüyor sigilin herpesin

Allokin Alfa aşısını oldun mu peki? kaç doz var içerisinde?

Allokin Alfa aşısını oldun mu peki? kaç doz var içerisinde?
Rica ederim bende 2 yildir sigil cikmiyor 2 kere ust uste koter oldum ilk ciktiginda sigil olayini kafamda bitirdim ben ol sen leep hic de endise duyma allokin alfayi oldum ama biri rusyadan getirdi 2 ile 8 derece arasinda kalmasi gerekio ucagin buz dolabina fln koyduk zorlandil getirmekte tanidik biri 6 doz asiyi yapti bana 2 gun arayla ayni saatte 1 ml sodyum klorur ile karistirarak yani baya stresler yasadim viferon fitil de kullandim 3 kutu bilmiyorum faydasi oldu mu ama bi arkadasin rus sevgilisi rahim kanseriymis bu asiyi olunca kanser temizlenmis vucudundan cok etkili bi asi erken dönem de vurulmaliymis fln yan etkisi var mi die korktum yok diorlar ama yine de korkuyo insan.Ben herpese cagre ariyorum o beni endiselendiriyor bende ucuk cikmiyor ama kaşıntı yanma batma hisleri surekli biorezonans geciriyo dio murat besler die bi dr gümüş suyu kullaniorm bakalim insallah sagligimiza hir an once kavusuruz

Arkadaşlar bende de aylardır bu siğillerden var. Birisinin ne zaman çıktığını bile unuttum sağ dış bölgede. Birisi de sol iç dudağın tam üzerinde gittikçe büyüyor. Doktora gittim gösterdim hpv gibi duruyor dedi. Bakire olduğum için smear testi yapamadı. Alıp patolojiye yollayalım dedi cesaret edemedim başka doktora da görünmek istedim. Regli oldum bi hafta daha ertelendi olay. Resmen psikolojik olarak çöktüm ya

Bana da esim bulaştırdı ya da gittiğimiz saçma otelde bulaştı bilmiyorum ama eşim de ben de sadece birbirimizle birlikte olduk bundan eminim. Yani uçuk bulaşması için illaki cinsel birliktelik şart değil. Benim dudağimda çok uçuk çıkar bepantene i hem dudağıma hem genital bölgeme sürdüm belki ordan bulaştı.
Bunlardan birini sebep olarak sunabilirsin.
Benim derdim daha başka uçuk atak yaptı ve 2 gun sonra gebelik için aşılama yaptıracağım gecenin bu saatinde lanet uçukla savaşıyorum.
Zovirax kullaniyorum

Hiçbir yorum yapamıyorlar. Erkek farketmiyor virüs taşıdığını. Bende var kesin olarak esim de de var ama onda hiçbir belirti yok

Canim surtunmeyle de olsa bi iliskin oldu mu yani sigile temasin .. yoksa wc den fln mi bulasti korkma hic cok insanda var sigil yalniz aldirirken yaktirma kriyo ile dondursunlar yakinca iz cok kaliyor dr a soyle iz kalmasin de bakireyim evlendigimde sorun olur aman iz kalmasin die uyar ben uyarmadim yaktirdim izler kaldi cok

Hiçbir yorum yapamıyorlar. Erkek farketmiyor virüs taşıdığını. Bende var kesin olarak esim de de var ama onda hiçbir belirti yok
Insallah bebegini sag saglim alirsin kucagina ben cok korkuyorum ben de ucuk cikmiyor ama yanma batma hisleri oluyor biorezonans deniycem gumus suyu kullandim bir de bi fitoterapist bana bi kür hazirliyck bakalim faydasi olcak mi evlendigimde esimde belirti olur mu die cok korkuyorum diyorum ya beni bosar mi bosarsa hemen hamile kalmayayim o dior evlendigimizde hemen bebegimiz olsun cok korkuyorum ins esimde de hic bir belirti olmaz

Merhabalar,

aleo vera bitkisi alıp yaptaklarının içinfeki jeli sürün kesin çözüm

Merhaba,
Duş sonrası kurutma makinası ile kurutun, nemli kalmasın

Siğil falan yoktu erkek arkadaşımda 3 yıldır birlikteyiz evleneceğiz zaten ama cinsel temasımız oldu. Ya benim merak ettiğim bakireysen bu virusun tipini öğrenebilir misin canım. teşekkür ederim yorumun için.

Evet ogrenebilirsin tipini bakireysen de sigilden parca alip bakiyorlar sanirim sigil olmasa bile bakiyorlar tipine

Evet ogrenebilirsin tipini bakireysen de sigilden parca alip bakiyorlar sanirim sigil olmasa bile bakiyorlar tipine
inşallah kötü bir tipi çıkmaz ya. gerçekten çok sıkıntılı bi süreç. öğrendiğimde gene buraya yazarım reglimin bitmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…